Moksliukai
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
šiaip dar yra nemokamas šitas paspausk jei nori pamatiti kiek iš čia nusirašinėjau vien tik 10 gaudavau ir gaunu.
![]() Paskutinį kartą redagavo eitvys 2010 Lie 10, 18:51. Iš viso redaguota 1 kartą.
hm,nu nežinau,man tokie puslapiai tai truputį apgailėtini iš tikrųjų.
![]() ![]() ![]() Siūlyčiau susikoncentruot į dominančius ir ateityje reikalingus dalykus ir geriau pasimokyt juos labiau,o ne gaišt laiką ir mokėt pinigus tam,ko neprireiks. ![]() nu aišku,kartais neaišku,į kokią kryptį stosi,bet manau,jog vistiek būna didesnė trauka kažkokiems dalykams,su kuriais dažniausiai ir siejama profesija.
![]() Man gamtos mokslai daugiau. ir šiaip, visai ne į temą. nėra tokios profesijos kokios norėčiau ar kad bent kiek patiktų..
bio, geo patinka, bet specialybės su jom tai ne kažką;/ va chemija kažkiek patinka, bet nelabai sekasi, tai ką daryt? kalt beliks, mokintis daaaug nesuprantamų hieroglifų.
Oj kad man geo patiktų..: /iškart ką nors su turizmu imčiau. Kokia gide būūūt. ![]() su chemija jei nelabai sekasi tai tikrai nesiūlyčiau imt kažko..kankinsies tik. Arba jei jau vis dėlto pasiryžus esi tai kodėl kokios medicinos nenori? ir chemija ir bio yra. ; D O aš pati irgi vis neapsisprendus buvau,vis galvojau tarp kokios medicinos,teisės ir verslo vadybos..o gal ir kažką su socialiniais mąsčiau..Vienu žodžiu nieko rimtai ir nepasirinkau. O čia vat prieš pusę mėnesio taip užsidegiau noru verslininke būt! Su tokia moterim pakalbėjau apie savo asmenybę ji man gal tik porą sakinių pasakė ir taip tiesiog supratau kad man labai tinka toks darbas. O ir sakė kad jį dirbdama būsiu laiminga ir viskas seksis :j (dėja tą patį pasakė ir dėl medicinos) neaišku kiek tiesos bet noru tai degu c:
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |