Įvairūs Studijos, mokykla

Moksliukai

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Vas 11, 13:37

Aš irgi kito žmogaus acc naudojuos. (chuckle)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Milona

Dalyvis

Šakiai

68.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 21:38

Turiu vyresnį brolį, tai išsaugau visas pratybas ir nusirašau.

Vartotojo avataras

BūlLka

Įsijaučiantis

2,376.80 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 21:41

Aš iš šito psl nusirašiau visas geo pratybas 7 klasei. Mokytoja sakė kad čia visiškai nusipezėjau, bet 4 parašė vien dėl to kad buvo visos padarytos.. :piktas: Daugiau niekada gyvenime nebenusirašinėsiu iš ten... :cry:

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 13:28

šiaip dar yra nemokamas šitas paspausk jei nori pamatiti kiek iš čia nusirašinėjau vien tik 10 gaudavau ir gaunu. :up:
Paskutinį kartą redagavo eitvys 2010 Lie 10, 18:51. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 15:52

bet ten truputį keistai - enterprise 3 prie 10 klasės : o aš devintokė ir mokausi iš 4

Vartotojo avataras

žiogas

Lankytojas

460.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 25, 19:03

Turbūt čia ne šitas puslapis, bet kažkokiu panašiu principu yra dar vienas puslapis, kur rašinėliai yra. Tai kažkada viena klasiokė ir klasiokas identiškus rašinius ,,parašė''... :D

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 21:42

wtf? Dar tokie puslapiai egzistuoja? looool.
Mokykitės ir nereikės nusirašinėt, ir dar pinigų mokėt ; DDD.DDD

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 22:42

hm,nu nežinau,man tokie puslapiai tai truputį apgailėtini iš tikrųjų. :D Tai jeigu nusirašai,reiškia tas dalykas yra nereikalingas,tai kam jį nurašinėt ir vargintis?Manau svarbu ištempt iki geresnio pažymio ir viskas. :D Niekad su biologija nedraugavau,nei man ji įdomi,nei man jos reiks,praeitais metais išvis pratybų net nepirkau (10lt už tai,ką nusirašysi ir ko neprireiks man pasirodė veltui išleisti pinigai).Už jas per metus berods du dvejetus gavau.Dar iš kontrolinio tris buvau gavus.O metiniam vistiek septyni išėjo. :D Ir niekad neteko nete ieškot atsakymų.
Siūlyčiau susikoncentruot į dominančius ir ateityje reikalingus dalykus ir geriau pasimokyt juos labiau,o ne gaišt laiką ir mokėt pinigus tam,ko neprireiks. ;)

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 05, 14:37

Teisingai tu čia sakai.
Tik va aš nežinau ko aš iš tikrųjų noriu:D
kad biologiją kalsiu tai čia faktas;/

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 05, 17:48

nu aišku,kartais neaišku,į kokią kryptį stosi,bet manau,jog vistiek būna didesnė trauka kažkokiems dalykams,su kuriais dažniausiai ir siejama profesija. :) Man sunku įsivaizduot,kaip labai nemėgstant ir visiškai nesuprantant kažkokio dalyko galima stot į tokią profesiją,kur jo reikia ir kurio egzą dar reiks laikyt.Ir dar univere jį mokytis. :/

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 06, 16:29

Man gamtos mokslai daugiau. ir šiaip, visai ne į temą. nėra tokios profesijos kokios norėčiau ar kad bent kiek patiktų..
bio, geo patinka, bet specialybės su jom tai ne kažką;/
va chemija kažkiek patinka, bet nelabai sekasi, tai ką daryt?
kalt beliks, mokintis daaaug nesuprantamų hieroglifų.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 06, 16:33

patinka,bet nesiseka? tai jei patinka ir mokytis gi lengviau.O profesijų yra daugiau negu reikia - reikia turėti noro atrasti savąją. ;)

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 06, 16:49

atradus ar neatradus, univere krūvis su mokykla nepalyginimas, neįsivaizduoju kaip reiktų be sukčiavimo išsiverst, ypač kokiuose techniniuose moksluose. Na, kitiem išeina, nežinau kaip, bet ir yra tokių tik vienetai per grupes.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 06, 17:11

Mh,smagu.. :|

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 07, 18:32

*AgnyČy rašė:Man gamtos mokslai daugiau. ir šiaip, visai ne į temą. nėra tokios profesijos kokios norėčiau ar kad bent kiek patiktų..
bio, geo patinka, bet specialybės su jom tai ne kažką;/
va chemija kažkiek patinka, bet nelabai sekasi, tai ką daryt?
kalt beliks, mokintis daaaug nesuprantamų hieroglifų.

Oj kad man geo patiktų..: /iškart ką nors su turizmu imčiau. Kokia gide būūūt. :lovegif:
su chemija jei nelabai sekasi tai tikrai nesiūlyčiau imt kažko..kankinsies tik. Arba jei jau vis dėlto pasiryžus esi tai kodėl kokios medicinos nenori? ir chemija ir bio yra. ; D

O aš pati irgi vis neapsisprendus buvau,vis galvojau tarp kokios medicinos,teisės ir verslo vadybos..o gal ir kažką su socialiniais mąsčiau..Vienu žodžiu nieko rimtai ir nepasirinkau. O čia vat prieš pusę mėnesio taip užsidegiau noru verslininke būt! Su tokia moterim pakalbėjau apie savo asmenybę ji man gal tik porą sakinių pasakė ir taip tiesiog supratau kad man labai tinka toks darbas. O ir sakė kad jį dirbdama būsiu laiminga ir viskas seksis :j (dėja tą patį pasakė ir dėl medicinos) neaišku kiek tiesos bet noru tai degu c:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių