Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnai neturintys prieglobsčio

apolla741

Apšilinėjantis

554.88 Lt

Standartinė » 2009 Lap 27, 15:15

Man taip pat labai gaila tu mielu vargsu gyvuneliu...:( Manau kad reikia jais bent kiek pasirupinti :) Tie gyvuneliai gali buti ir visai mazi todel jiems reiketu paieskoti namuciu kad visiskai nenumirtu is bado :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2009 Gru 12, 16:40

Aš esu į namus priėmusi benamį juoda šunyti,mes jį paauginome ir atidavėme :).Manau,kad tikrai trūksta gyvūnų prieglaudų.Kartais eini,pamatai katyte tai taip ir norisi ją pasiimti į namus,tačiau visų gyvūnų nesurinksi ir nepriglausi.Manau kiekviename mieste turėrų būti 2~ Gyvūnų prieglaudų,nes tie gyvūnėliai lauke žiemą šala,vaikšto needė,jiems lauke tikrai negera,o ką be sakyti jeigu dar būna ir mažų kačiukų (šuniukų).O prieglaudoje jiems bent jau būtų šilta ir nekankintų aklis. :m:

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2009 Gru 12, 19:24

Kai užaugsiu įsteigsiu pačius didžiausius gyvūnų globos namus, jei turėsiu pinigų, o jei ne, tai visus pas save pakviesiu :P Bet jei įkurčiau tuos globos namus tai paiimčiau didelę teritoriją ir visi gyventu laisvai o ne kazkuokiuose narvuose :piktas:

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 12:19

Vytauciukea rašė:Kai užaugsiu įsteigsiu pačius didžiausius gyvūnų globos namus, jei turėsiu pinigų, o jei ne, tai visus pas save pakviesiu :P Bet jei įkurčiau tuos globos namus tai paiimčiau didelę teritoriją ir visi gyventu laisvai o ne kazkuokiuose narvuose :piktas:

Labai tau pritariu.Nes tada gyvūnams būtų daug erdvės ir laisvės. :roll:

Vėtra

Apšilinėjantis

1,671.46 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 00:45

Esame priglaudę šunytę iš gatvės, kuri išaugo į nuostabią draugę :)

O ir dabar pas mus namuose atsidūrė dar vienas šunelis... Mama pati namo parsitempė, parsinešė jau beveik mirtinai sušalusį :roll: Labai tikiuosi, kad surasim šitam draugužiui namus, nes, deja, šiuo metu trečio šuns auginti neturime tinkamų sąlygų. Dar pas mano tetą šiuo metu glaudžiasi šeši katinėliai :roll: Žodžiu, mes prisiimam globoti ką tik randam :) Man net klaust tėvų nebūtina ar galima parsinešti kokį vargdienį, nes atsakymas dažniausiai jau būna aiškus.

Prieglaudų, tokių savanoriškų kaip pifas ar lesė, tikrai Lietuvoje trūksta... Labai tikiuosi, kad jų vis daugės ir pati, kuo galėsiu, prisidėsiu prie jų veiklos.

Vartotojo avataras

statybininke

Dalyvis

Jonava

439.40 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 19:55

Tikrai sutinku su tais kurie sako, kad reikia įsteigti daugiau gyvūnų globos namų, juk kiek daug gyvūnėlių neturi namų

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 20:52

Gaila tų gyvūnėlių, pati mielai priremčiau dauguma jų, bet vat sąlygų nėra.. O dėl gyvūnų globos namų, tai tikrai jų mažai yra, palyginus su benamių gyvūnų skaičiumi..

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Kov 09, 12:20

Mes priemem katyte keliom dienom pries kaledas atejusia prie musu namu :} bename matyt, bet sveika.
O as lankau ir priziuriu benamius suniukus gyvunu globos centre. Mieli labai. O per viena diena tris zmones maciau kurie atveze palikti gyvunelius ;d ir suniuka maciau toks mazas, grazutis. Bet neleidzia priziuretojos priimti, tik daug apgalvojus, geriau jiem namus surast. Nes gyvunu globos namai tai jau mazas variantas kad gyvunas isliks. Jei is cia nepaisema gyvunu per kokias 10 dioenu, juos uzmarina. Tai dauguma suzinoje kad taip vyksta, ispustom akim vaziuoja namo, mat 'kodel sitaip daro?!' ... juk gyvunam nera tiek daug vietos, nera tiek priziuretoju, tad tenka tiesiog uzmigdyt.

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 10, 15:59

Girdėjau, jai į prieglaudą paduodi šuniuką/katytę ir per 2 sav. neatsiranda jiems nauji šeimininkai, tada juos užmigdo ir sudegina vargšiukus. ;/

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 17, 21:33

Kaip tai bebutų vaikiška, aš raudoju, labai labai.
Net iki šiol per tuos filmus apie benamius gyvunūs.
Ir kai gatvėj pamatau kokį visiškai vieną, nušiurūsį, apgailėtinai atrodantį gyvunėlį, diena būna sugadinta. Man visą dieną pieš akis stovi tas gyvulėlis.
Pamenu būdama maža, svajodavau : užaugusi įkursiu prieglaudą, kur gyvens visi visi gyvūnai kurie neturi prieglopščio.

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Kov 17, 21:55

Domi. rašė:Aš esu paėmus rotveilerių patiną iš gyvūnų prieglaudos kaune "Nuaras"
Jį jo buve šeimininkai paliko kleboniškių miške,vargšiuko taip pagailo,tad paimėm,nors aišku,ten tokių ir dar didesnių vargšiukų pilna,bet galėjau išsirinkti tik vieną.
Dabar laimyngas gyvena pas mane pavadintas vardu Kentas. :sweet:

Tik daba pastebėjau, kad KLEBONIŠKIO MIŠKE ;OOO
O MARIJA;O
Ten kur aš gyvenu vargšas gyvūnėlis klajojo ;((
Būčiau mačius tai tikrai ėst vargšiukui duočiau ;(

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 17, 22:40

Aš gerbiu Mino :pray: :prašau:
Dėl gyvūnu :) :)

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 17, 23:13

Mano draugė lipdama namo išgirdo kažką miauksint. Tai antrame aukšte pamatė mažą kačiuką, o jin tokia geraširdė, tai paėmė, nors yra alergiška gyvūnų plaukams ir pan. Tai davė valgyt, o jos mama nieko nežinojo, kol nepamatė. Bet kadangi ji negalėjo jo laikyti, tai surado jie namus tam katinukui. :love:

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Aktyvus dalyvis

Kaunas

205.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 18, 00:16

Vargšiukai jie yra.. Palikti,išmesti ir niekam nereikalingi.. Džiaugiuosi,kad atsiranda tokių žmonių,kurie reaguoja į mūsų mažųjų gyventojų poreikius ir suranda jiems gerus namus..

Vartotojo avataras

Mix

Aktyvus dalyvis

Skouds.

2,826.50 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 23:59

Gaila kaip tokių...
Yra tų prieglaudų visokių..
Bet jei gyvūnas per ilgai būna, nebėra vietos, užmigdo juos...
Žiauru...

Šitą video pirmą kart pamačius, tai...

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių