Citrinute rašė:Siaip galetumei viska i viena posta rasyt nes truputi nervina tris tavo pranesimus is eiles skaityti. Siap kaip tu su visais nesutinki, tai as su visais tais kurie anime nemegsta sutinku. Man tie tokie piesiniai (kaip tavo avataras) labai i smailus uznesa. Ir siaip anime manau yra pats lengviausias dailes stilius piesent zmones. Tai visokiems tokiems filmukams ir tinka, bet man anime stilius yra tiesiog (nesupyk uz toki isireiskima) negrazus.
Sorry uz postus ^^ Ir as ne su visais nesutinku o tik su tais kurie nusisneka, pvz, kai sako kad pigiena kai filmai tikrai geri ir turi prasme (ir dar plius as truputi anime maniake tai ginu tai ka myliu).
Ir anime tikrai nera lengva piesti (ypac kad piesimo stiliu yra ne vienas), mano klasioke nezinia kiek laiko lankius dailes mokykla ir tikrai graziai piesianti ideda daug pastangu ir laiko piesdama man koki naruto, o as pati (vos metus atlankius) isvis kazkoki mesla nupiesiu.
Ir man visiskai dzin kad zmonems anime nepatinka, mane tik nervina kai varo nors mazai ka ismano.
P.S Mano avatare GAARA!!! Ir jis labai kawaii