Nuo 5 metu ant keliu zinoma.
Pats nuo 13.
Kelių metų pirmą kartą vairavote automobilį?13 metų, prisimenu važiavau tai gana gerai tik tiesiam kely, kai reikėjo didelį posukį susukt tai sukau ir į tokią krūvą žvyro ipuoliau ir dar po laiko stabdį tepaspaudžiau, ten kažkas nuo mašinos nukrito, žodžiu brolis mane tai neblogai aprėkė, net teko taisyt mašiną, o remontas kainavo apie 150 lt tai daugiau nebevairuoju, nes brolis mašinos neduoda, o tėtis tai irgi neduoda... Baimė dar man yra nuo to laiko ir vairuoti...
14metu, td vairavau kelias masinas, dedis dave savo pavairuot ford ascort, ar kaip ten vadinos, patiko, tik buvo isgastis kad y koki griovi neilekciau, nes dave vaziuot tik zvyrkeliu mirske
bet viskas buvo OK. o sekancia diena vaziavom namo, tai tetis dave savo audi 80, pirihoda pavairuot, vuo ten tai jega masiniux, patiko labai, tiunigas buvo gers uzdetas, ir ismetimo vamzdis gers, tai smagu vairuot kai girdi masinos garsa...tik gaila kad jin neilgai isgyveno o paskui tokia pati tik spalva kitokia, buvo mano pirmoji masina kai islaikiau teises ![]() ‹ Diskusijos ‹ Auto, moto, tiuningas ir kt. |

Su Ford Mondeo 2002