Kelių metų pirmą kartą vairavote automobilį?Kelių metų pirmą kartą vairavote automobilį (ne ant tėčio kelių)? Kaip sekės?
![]() Paskutinį kartą redagavo newisai_protinga 2008 Kov 25, 17:24. Iš viso redaguota 1 kartą.
-------------------------------------- O jeigu ne ant tėčio kelių?
Aš pirmą kartą vairavau 15 metų, vakar. Vairavau subaru legacy. 10 km puikiausiai nuvažiavau, pati bėgius normaliai perjunginėjau ir nė sykio neužgesau kai ant tiesaus kelio, tik su keliais mažais posūkiais ir vienu nusileidimu nuo kalno, tai labai gerai vairavau (kaip pirmą kartą), bet kai buvo didelis posūkis, tai tiek daug tą vairą reikėjo pasukti (!) ir atgal atsukti (!) ir man pasirodė, kad visą vairą atgal atsukau, bet pasirodė ne tai tėtis sako, "kur čia leki į dirvą", o aš kad pasukau į kitą pusę, tai į griovį įvairavau ir vietoj stabdžių aišku gazą spaudžiau ‹ Diskusijos ‹ Auto, moto, tiuningas ir kt. |

ispudis buvo geras, bet baimes pilnos kelnes buvo, kad niekur neivaziuot ir ko nepartrenkt, bet sekesi tikraai neblogai
kai ant tiesaus kelio, tik su keliais mažais posūkiais ir vienu nusileidimu nuo kalno, tai labai gerai vairavau (kaip pirmą kartą), bet kai buvo didelis posūkis, tai tiek daug tą vairą reikėjo pasukti (!) ir atgal atsukti (!) ir man pasirodė, kad visą vairą atgal atsukau, bet pasirodė ne