Įvairūs Mistika

Pikų dama

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2009 Lap 01, 01:27

Iev. rašė:Heh. Ko tik mes nebandžiusios su draugėm. Dabar nepamenu kiek, bet atrodo 40 kartų ištarus JOS vardą ji ateis. Nesvarbu mintyse ar garsiai.. O šiaip buvom pradėjusios kviestis, bet pabaigėm procesą. Skaitėm paskui istoriją apie stovyklą Vokietijoje. Ten kelios merginos 12-16 metų sugalvojo pasikviesti Ją. Pasidėjo palapinėje veidrodį iš tuoleto. Tada buvo 23:30. 20 minučių skaitė kaip ją išsikviesti ir juokaudamos pabandė. Kvietimas vyko 10 minučių. Buvo 5 žvakės, nes buvo 5 merginos. 3 išbėgo, nes siaubingai išsigando. Tada tų merginų laikytos žvakės kurias padėjo ant žemės užgeso, o dvi kaip degė taip degė. Ten buvo likusi 12 - matė ir 15-metė. Jos pasiryžo su Ja susidurti akis į akį. Tada nupaišė laiptukus ir atvertė jos kortą. Susikabino rankom ir pamatė veidrodyje Ją. Ji atrodė baisiai. Tada 15- metė suriko, nes jos draugė buvo įtraukta į veidrodį, o pats veidrodis suskilinėjo į mažus galabiukus, bet nei vienas gabaliukas ant žemės nenukrito. Ta 15-metė liko šokiruota. Kelis metus niekam nieko nesakė, nekalbėjo. Tik po 5 metų ji susirado tas 3 drauges kurios iš pradžių dalyvavo tame procese ir viską papasakojo. Tada ji prašneko ir dingusios mergaitės tėvams. Nepaslaptis, kad tom 4 merginom kiekvieno mėnesio, tą dieną kai įvyko šis įvykis kažkas atsitinka. Kai suprato, kad tai prakeikimas jos ėmė tomis dienomis nieko nedaryti tik laukti kito ryto. O naktį visada susapnuodavo Ją. Jos negali iki šiol žiūrėti į veidrodžius, nes jie skyla arba jų šeimos nariams kažkas atsitinka. Todėl jos juos laiko uždažytus arba uždengtus arba jų visai neturi. Bet vitiek nei gatvėje nei darbe neišvengia susidūrimo su savo atvaizdu ir Pikų Damos žvilgsniu jame. Brr.

Manau tas zmogus kuris tai parase buvo psichologiskai paveiktas filmo Mirrors.

--------------------------------------

Woo

Įsijaučiantis

2,951.42 Lt

Standartinė » 2009 Lap 01, 01:51

Citrinute rašė:Manau tas zmogus kuris tai parase buvo psichologiskai paveiktas filmo Mirrors.

Man atrodo jus cia visi paveikti :)

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 19:40

Woo rašė:Man atrodo jus cia visi paveikti :)
O man atrodo kad tu vienintelis toks paveiktas :roll:

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 22:03

kas nors bandėt kviestis?Bet čia tai grynos pievos."Tipo" veidrodye lips laipteliais"lol :lol:

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 21:56

Woo rašė:Man atrodo jus cia visi paveikti :)

Jo visiskai, paveikta tavo tupumo.

Vartotojo avataras

BrazilBeat

Apšilinėjantis

Kaunas (:

1,154.12 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 17:10

O taip, kaip prisiminiau šypsena veide atsirado :lol:
buvo vasara, nežinau, man rodos man tada 10 ar 11 metų tik buvo.
buvo vakaras, su kaimynu išėjom į laiptinę pašnekėt. ( pora buvom :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ir kažkaip pokalbis pasisuko link P.D kalbam, ir išsidaviau, kad labai tokių dalykų bijau. Jis pradėjo kartoti "Piku Dama ateik" ( taip gal kokius 5 kartus ) mes sedėjom 2 aukšte, o kažkas pasigirdo 3 toks garsas lyg kas akmeniu į grindis daužytu. Tai va drąsusis mano "berniukas" kaip spruko į savo butą. Aišku, norėjau ir aš jo pėdom pasekti bet kaip bandžiau atsidaryt savo buto duris jos buvo uždarytos, vis skambinau skambinau į duris kol atidarė jas uždusus močiutė. Pradėjo klausinėt kas atsitiko ir panašiai. Nenorėjau įsiduot su kuo buvau, tai sakiau, tik tiek kad norėjau greičiau grįžt namo. Bet to įvikio ilgai nepamiršiu.
O mano nuomone, tiki ar netiki geriau jau nelįst į tokius dalykus kaip "spiritizmus" ir pan.

pagieza15

Lankytojas

Panevezys

246.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 13:13

Jo tikiais dalykais as tikiu... Net siurpuliukai nubega kai pagalvoji, kad paziuri i veidrodi ir matai P.D.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 15:17

[quote="BrazilBeat"]O taip, kaip prisiminiau šypsena veide atsirado :lol:
buvo vasara, nežinau, man rodos man tada 10 ar 11 metų tik buvo.
buvo vakaras, su kaimynu išėjom į laiptinę pašnekėt. ( pora buvom :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ir kažkaip pokalbis pasisuko link P.D kalbam, ir išsidaviau, kad labai tokių dalykų bijau. Jis pradėjo kartoti "Piku Dama ateik" ( taip gal kokius 5 kartus ) mes sedėjom 2 aukšte, o kažkas pasigirdo 3 toks garsas lyg kas akmeniu į grindis daužytu. Tai va drąsusis mano "berniukas" kaip spruko į savo butą. Aišku, norėjau ir aš jo pėdom pasekti bet kaip bandžiau atsidaryt savo buto duris jos buvo uždarytos, vis skambinau skambinau į duris kol atidarė jas uždusus močiutė. Pradėjo klausinėt kas atsitiko ir panašiai. Nenorėjau įsiduot su kuo buvau, tai sakiau, tik tiek kad norėjau greičiau grįžt namo. Bet to įvikio ilgai nepamiršiu.
O mano nuomone, tiki ar netiki geriau jau nelįst į tokius dalykus kaip "spiritizmus" ir pan.[/quote]
agree

Vartotojo avataras

adeade

Aktyvus dalyvis

444.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 17, 21:14

as norejau issikviest piku dama vaikystej bet issigandau ir nekvieciau aciu dievui o tai buciau prisidirbus

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 21:32

Draugas sakė kvietė. Bet buvo vienas. Ir tipo žvakės liepsna taip smarkiai šovė į viršų kad tas pabėgo iš ten viską palikęs.

Vartotojo avataras

monstraZz

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,181.42 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 22:05

Kai mazas buvau internete prisikaiciau apie piku dama ir kelias dienas bijojau i veidrodzius ziuret :lol:

Vartotojo avataras

Soter

Įsijaučiantis

Lukšiai

1,314.06 Lt

Standartinė » 2010 Bal 15, 19:43

Esu mates kaip su ta akim ten kviecia, ten tipo su adata akim nupiesta, tai visa laime kad man nieko dar neatsitiko (aciu Dievui)

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 16, 12:34

Aš su drauge šiaip sau nupiešėm tuos laiptus ant veidrodžio ir išgirdom, kaip ateina jos močiutė : D Paskui tą patį padarėm ir jos patevis laiptai lipo : D oho kokia mistika.

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 16, 23:12

Na jeigu išsikviesčiau dvasią, tai žinočiau viena, kažkas tikrai yra, bet kadangi nėra nieko moksliškai įrodyto su visokiom dvasiom ir pikų damom, todėl šito teigti negaliu.

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 16, 23:15

Scoutas rašė:Draugas sakė kvietė. Bet buvo vienas. Ir tipo žvakės liepsna taip smarkiai šovė į viršų kad tas pabėgo iš ten viską palikęs.

:lol: nei iš šio nei iš to tai nei chemiškai nei fiziškai neįmanoma, pasakyk savo draugui, kad neplautų tau smegenų. Liepsna susidaro Elementui reaguojant su Deguoniu, liepsna galėtų šokti taip sparčiai į viršų nebent pasikeitus deginamai medžiagai, arba pasikeitus deguonies koncentracijojai ore.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių