|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Kornė
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,250.00 Lt
» 2010 Sau 06, 15:59
Hamming rašė:O ka daryt, esu tokioj keblioj situacijoj, man paprastai grazu yra lieknos ir vidutines, bet bendrauju su viena panele, kuri yra truputi storesne nei vidutine. Bet nera ji tragiskai stora, yra nemazai storesniu paneliu. Ir man labai patinka su ja, labai gera budavo kai susitikdavom, atrodo, kad vos ne isimylejes ja esu. Bet kitas dalykas - as nesu patyres su panom, ji pirmoji su kuria taip artimai susibendravau. Gal as cia tiesiog apsvaigau del to, del buciniu visu tu, del jos rodomo demesio man? Ar kas cia yra. Nesusigaudau. Man reiktu eit bandyt laime su kitom turbut, tuo labiau, kad ir ji dar vis bando su kitais vaikinais. Bijau, kad paskui gailesiuos, kad praradau tokia panele. O gal ne, nes o as jos dar net neturiu.
Ir siaip visom porom gi pradzioj buna gera, kol nera jiem atsibode visi buciniai ir pan. Tai bijau, kas bus kai visa tai atsibos. Ar nesakysiu, kad reikejo labiau pasiieskot o ne prisirist prie vienos, kuri man demesi parode.
Kas nerizikuoja, tas negeria šampano taip sakant 
--------------------------------------
-
Hamming
- Lankytojas
-
- 283.36 Lt
» 2010 Sau 06, 16:48
Kornė rašė:Kas nerizikuoja, tas negeria šampano taip sakant 
Siaip rizika ir su liekna susidet. Gali but kad teturesiu isvaizda, o meiles ne. Na ir su ta su kuria susibendraves esu, gali but kad pasikeis viskas, negali zinot. Na bet tokie zodziai vistiek padrasina rizikuot  O tokie kur fuj, gelbejimosi ratas ir pan. viska sugadina. Na lieknos graziau ziurisi, bet kai liesdavau, visvien patikdavo ir tie lasinukai.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 06, 17:05
nu tai .. imk tiktais, po to galvosi kai sėdėsi vienas, vat galėjau imt : D patikėk, būna  bandyk, nepatiks tai nepatiks, patiks tai tik džiaugsmas.
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2010 Sau 06, 18:35
Vidutinės ir lieknos. Storos baisu asmeniškai.; D
O bernai vidutiniai,nuo storų bėgu iš tolo.; D
-
Hamming
- Lankytojas
-
- 283.36 Lt
» 2010 Sau 06, 19:14
Vykst rašė:nu tai .. imk tiktais, po to galvosi kai sėdėsi vienas, vat galėjau imt : D patikėk, būna  bandyk, nepatiks tai nepatiks, patiks tai tik džiaugsmas.
Siaip as jos nepaimciau dar, turiu didesni konkurenta, jei jis atkristu, tik tada, bet ir tai neaisku ar bepaimciau, dabar tai viskas jau apgriuve tame musu bendravime.
-

viable
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 41.00 Lt
» 2010 Sau 06, 21:46
Hamming rašė:Siaip as jos nepaimciau dar, turiu didesni konkurenta, jei jis atkristu, tik tada, bet ir tai neaisku ar bepaimciau, dabar tai viskas jau apgriuve tame musu bendravime.
Na man siaip nelabai aiski situacija. Bet jei yra galemybe ir mergina patinka, buk su ja. Zinoma, jei mergina to nori, visa tai priklauso nuo jusu santykiu artumo ir pasitikejimo vienas kitu... O jei kas ir nepavyks, nenusivilk  Gyvenimas tikrai ruos staigmenu 
-
Hamming
- Lankytojas
-
- 283.36 Lt
» 2010 Sau 07, 00:22
viable rašė:Na man siaip nelabai aiski situacija. Bet jei yra galemybe ir mergina patinka, buk su ja. Zinoma, jei mergina to nori, visa tai priklauso nuo jusu santykiu artumo ir pasitikejimo vienas kitu... O jei kas ir nepavyks, nenusivilk  Gyvenimas tikrai ruos staigmenu 
Cia labai nestandartine situacija  ne taip kad as noriu, ji nori ir bunam. Yra dar konkurentas, kuris jai labiau tinka ir patinka. Bet esam mes prisirise, artimai susibendrave, tik paskutiniu metu ji visiskai abejinga paliko. Na nezinau, parodysiu demesi dar, bet tikriausiai kazkada ir man kantrybe baigsis ir uzsibaigs viskas. Jei nebutume prisirise ir susibendrave, tai jau buciau tikrai palikes ja ramybej. Bet zinai kaip yra, kai prisirisi  Bet gal jau cia per daug offtopic 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 07, 00:46
pft, aš tai jei jau rimtai su pana bendrauju, tai turiu tikrai žinot, kad ji tik su manim taip bendrauja, kad nėra jokių konkurentų ir bla bla bla nes tada iš kur pasitikėjimas gali būt ir visa kita. pasakyk kad rinktūs ; D
-
Hamming
- Lankytojas
-
- 283.36 Lt
» 2010 Sau 07, 01:34
Vykst rašė:pft, aš tai jei jau rimtai su pana bendrauju, tai turiu tikrai žinot, kad ji tik su manim taip bendrauja, kad nėra jokių konkurentų ir bla bla bla nes tada iš kur pasitikėjimas gali būt ir visa kita. pasakyk kad rinktūs ; D
Na siaip jo. Bet jei pasakysiu, kad rinktus, tai ji ir pasirinks ta kita. O man pavydas tada  bet kita vertus, kai as bandziau dar su kita pana pazindintis, tai ji mane paliko iskart kai suzinojo, kad yra ne viena. O meluot nenorejau, noriu rimtu santykiu. Bet bijojau ta palikt, su kuria artimai susibendraves esu. Todel ir atsisakiau tos su kuria tik kelias dienas bendravau. Bet kada nors reiks atvirskciai daryt - atsisakyt jos, nes jai as ne vienas. Tik blemba tas prisirisimas, sunku atsisakyt.
-

Lisa*
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius.
- 17,194.63 Lt
» 2010 Sau 07, 17:44
Wow, biškiuką off-topic`as ? : D Nutrauksiu jūsų diskusiją, sorry.
Maan asmeniškai gražu kai pana yra nei per stora, nei per plona. Na, normali. : D Nepatinka tos, kurių pilvukas šviečia išdribęs. Bet ir negaliu į tuos šakaliukus žiūrėt. Pati nesu įspudingai stora, labiau liesesnė esu. Bet kad ir kiek valgyčiau, nestorėju.  Tai iš dalies džiaugiuos, nors šiaip noris kiek papilnėt. 
-

Engine
- Patyręs forumietis
-
- 14,603.22 Lt
» 2010 Sau 11, 18:58
O as nesu liekna, bet ir stora nepavadinciau. O jei dar ir tinkamai apsirengiu, tada esu liekna
man negrazu, kai liesutes ir storules ryskina savo kaulus/lasinius. Nors siaip man nesvarbu, koks zmogus, svarbu, kad nesmirdetu 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 11, 19:09
Hamming rašė:Na siaip jo. Bet jei pasakysiu, kad rinktus, tai ji ir pasirinks ta kita. O man pavydas tada  bet kita vertus, kai as bandziau dar su kita pana pazindintis, tai ji mane paliko iskart kai suzinojo, kad yra ne viena. O meluot nenorejau, noriu rimtu santykiu. Bet bijojau ta palikt, su kuria artimai susibendraves esu. Todel ir atsisakiau tos su kuria tik kelias dienas bendravau. Bet kada nors reiks atvirskciai daryt - atsisakyt jos, nes jai as ne vienas. Tik blemba tas prisirisimas, sunku atsisakyt.
nžn kiek tau metų tai nelb čia ką ir patarsi, pasakysiu tiek, kad ir man panašiai buvo, oi ten žiūrėjau rimtai į santykius pergyvenau bla bla bla, nu ir ką, paliko mane ir viskas, vadinas ne man ji buvo, tada kažkaip viskas pox pasidarė, nebežiūrėjau į tai labai rimtai, kol atsirado žmogus, kuriam tinku toks koks esu, kaip sakoma meilė ateina nelauktai kai to nesitiki ; D gyvent savo malonumui, su kuo mažiau nervų ir pan.
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2010 Sau 11, 20:49
Cia ti klausims.
-
Hamming
- Lankytojas
-
- 283.36 Lt
» 2010 Sau 12, 23:56
Vykst rašė:nžn kiek tau metų tai nelb čia ką ir patarsi, pasakysiu tiek, kad ir man panašiai buvo, oi ten žiūrėjau rimtai į santykius pergyvenau bla bla bla, nu ir ką, paliko mane ir viskas, vadinas ne man ji buvo, tada kažkaip viskas pox pasidarė, nebežiūrėjau į tai labai rimtai, kol atsirado žmogus, kuriam tinku toks koks esu, kaip sakoma meilė ateina nelauktai kai to nesitiki ; D gyvent savo malonumui, su kuo mažiau nervų ir pan.
ne man ir sita, netinkami mes viens kitam. Tik mum abiem yra gera kartu  kai nesipykstam. Na kol atras ji sau tinkama, tai gal reik naudotis proga ir dziaugtis. Bet toks ir dziaugsmas jei susipyksti karts nuo karto 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Sau 13, 01:11
love love love. Ko tik dėl jos nepadarysi..
O apie temą... suknisti stereotipai... stora - fu. liekna - wau.. ir vaikosi visokie lieknų. O ką tom stambesnėm daryti?? Dietos ir visokie kitokie š****.
Va ir aš esu to auka... pati kalta. Kad labiau kitais tikėčiau šiuo klausimu. Jaučiu esu tipinė mergina - laikau save stambia.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|