Diskusijos Grožis ir sveikata

Storos? Lieknos?

Vartotojo avataras

ingridusikas

Dalyvis

5,960.93 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2010 Vas 16, 13:52

ex koks skirtumas kokia, svarbu kad su ja butu gera ;) o jei bus gera tada nebekreipsi demesio ar sulieknejo ar pastambejo... Nes buna tokiu tipisku vaikinu kurie pasake sau kad man patinka tik liekna ir taskas o kai pastambeja neduok dieve tada paima ir palieka... o nuo stambejimo ar lieknejimo niekas nera apsaugotas :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2010 Vas 17, 11:36

Visiškai pritariu nuomonei esančiai virš manęs :]

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Standartinė » 2010 Vas 19, 19:44

Lieknos, vidutinės.
Gražiau kai kaulai neišlindę, bet kai jie yra stambūs kaip pas mane, tai nieko nepadarysi. :roll:

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Vas 19, 19:52

man nuo paties žmogaus priklauso, šiaip dauguma apvalių yra kažkokios charizmatiškenės, pati tai nežinau.. jau geriau pavalgau, nes kitaip būnu pikta ir šiaip rėkiu ant visų;dd o šiaip labai individualiai, bet, išties, lieknas kūnas gražesnis.

Vartotojo avataras

ingridusikas

Dalyvis

5,960.93 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2010 Vas 19, 21:47

Bet jau kai per daug lieknas tai atsiprasau.... jau geriau tegu lasiakai kaba :D

gabawa10

Įsijaučiantis

vilnius

2,499.62 Lt

Standartinė » 2011 Sau 01, 03:57

Gražiausios, tikriausiai kaip ir daugeliui, tokios vidutinio sudėjimo, nei per storos, nei per plonos :D

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2011 Sau 01, 21:52

Pritariu ingridusikui, svarbiausia, kad būtų mergina laiminga! (;

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 01, 22:41

aš labaaaai norėčiau būt liekna. pavyzdžiui kai pasižiūriu į drauges kokios jos gražios ir lieknos man apima toks liūdesys kad siaubas.. kai pagalvoju kad aš storiausia iš savo draugių ir tt... nors draugės sako kad taip nėra, bet man vistiek taip atrodo. nes man atrodo kad jos taip sako tik dėl to kad manęs neįžeistų. nes netgi klasėje girdžiu kaip man sako "ineta tu stora" arba man praeinant sako "stora". žiauriai žeidžia tokie žodžiai. nesakau kad esu stora, bet esu tikrai stambi. nors ir sportuoju pakankamai: žaidžiu krepšinį, darau atsilenkimus ir kitą mankštą, bet vistiek esu stambi ir tai mane varo į neviltį. labai norėčiau savo pamilt tokią kokia esu, bet aš tikrai žinau kad neišeis.

norėjau kur nors tai pasakyt. o jeigu į temą tai lieknas kūnas gražu. žinoma ne per lieknas, kaip anoreksikių. bet toks normalus, kai su bikiniu atrodo gražiai, nei kojos storos, nei užpakalis, nei pilvas.

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2011 Sau 01, 22:53

aš ir labai norėčiau būt liekna, na ne šakaliukė, bet normali tokia;D nes šiaip tai tokia putlutė gan esu:D visi sako, kad aš nesu stora, bet greičiausiai taip ir tik todėl, kad manęs neįžeistų. tai ir nesu girdėjus dar jokių įžeidinėjimų, kad "oo kokia tu stora"/etc, nes tie žmonės turbūt supranta, kad taip pasakę, gyvi nepraeitų pro mane.
o kaip numesti to svorio, tai nelabai ir įsivaizduoju, sportuot aš sportuoju, bet taip visiškai grynai pradėt užsiiminėt sportu kažin ar begalėčiau, nes po kai kurių traumų, užsiliko tokių lyg ir sveikatos problemų. nors čia dar neaišku. o tos dietos.. net nežinau, man čia toks visiškas savęs alinimas (nors aš iš tikrųjų paskutiniu metu ir taip save alinu labai), be to, po kai kurių dietų, jei sveiko proto neturėsi, tai viskas bumerangu grįš:} nors galvoju, dar kol atostogos tokią lyg ir iškrovos dieną/dietelę padaryt su agurkais (rofl):D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Sau 01, 23:05

man vat kai buvau maža tekdavo išgirsti daug labai pašaipų, kad stora.. dabar vis dar putli esu, bet kąžn, niekas nebesišaipo, draugai ir man sako, kad nesu aš stora, bet nu man, aišku, kitaip atrodo. anyway, myliu save tokią, kokia esu, nes manęs kaip žmogaus tai nekeičia, o ir šiaip reikia save mylėt! žinau, kad sunku yra save pamilt, bet labai nesmagu klausyt, kad žmonės taip graužias.. Ineta, mano akim tu stora tikrai nesi, ir jei dar išgirsti pašaipų iš žmonių, tai umh.. nesubrendę ir tiek, ateis laikas, niekas net neprisimins, kad tave taip vadino ;} o svarbiausia yra tikėti savimi ir tikėti, kad gali!
linkiu visom pamilti save tokias, kokios esat! o esat gražios ;*

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 02:39

Nu aš tai savęs nemyliu, nors niekas stora ir nevadina ir pan. ; D Nežinau, tikrai nemanau kad yra toks žmogus kuris yra visiškai savim patankintas ir nenorėtų nieko savy keisti.
O jei į temą, tai man lieknos gražiau, bet normaliai lieknos. Ir užknisa tas dalykas, kad šiaip tai kai stovi tai normaliai pilvas atrodo, ir plonai pakankamai, bet kai atsisėdi, tai ''pasimato lašiniai, kurių, atrodo, net nėra''! : D Nu nes visada pasidaro tokios rynkės, ir kad tokių nebūtų tada iš vis reikia lentai būt. : )

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 16:58

seabear rašė:Ineta, mano akim tu stora tikrai nesi, ir jei dar išgirsti pašaipų iš žmonių, tai umh.. nesubrendę ir tiek, ateis laikas, niekas net neprisimins, kad tave taip vadino ;} o svarbiausia yra tikėti savimi ir tikėti, kad gali!
linkiu visom pamilti save tokias, kokios esat! o esat gražios ;*

ačiū, bet jei taip nebūtų niekas taip ir nesakytų.. kaip norėčiau kad tavo žodžiai įsipildytų, ir kad save pamilčiau tokią kokia esu.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:08

Nesuprantu ko čia parinatės.Mityba,sportas ir bus tas lieknumas.

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:16

ne nu .. tu skaitei mano postą? gi sakiau kad sportuoju

Vartotojo avataras

flying

Įsijaučiantis

Kaunas

1,338.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:29