Įvairūs Studijos, mokykla

Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?

Vartotojo avataras

Ejolla

Dalyvis

Panevėžys

5,928.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 15:04

Ir gerai, ir blogai. Teko ir be uniformų eit ir su. Dabar su uniforma. Tai normaliai, bet kartais nervina. Ne visada turiu ką apsirengti po švarku, kad tiktų. Nors netiesa, kad jei jau yra uniforma, tai negalima savęs išreikšti, kaip kai kurie sako. Na, nebent ten yra uniforma nuo galvos iki kojų ir griežtai tokią reikia nešiot, bet jei tik švarkai būtiniausia, tai laisvai galima ir save parodyt.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dipsis

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

27.40 Lt

Standartinė » 2009 Gru 04, 22:03

Mano mokykloje nėra uniformų,bet norėčiau,netgi pačiai keista bet labai nroėčiau.Nes pas mus mokykloje dominuoja vienas dalykas kas gražiau apsirengęs tas krutesnis,būna dažnai atvėjų kai pradedama šaipytis iš tų kurie neturi pinigų ten visiems blizgučiams ir šakar makar,madingesniems drabužiams...Mano nuomonė yra kad reikalinga ta uniforma,visi būna lygūs.

Vartotojo avataras

Fibė

Apšilinėjantis

Vilnius

810.88 Lt

Standartinė » 2009 Gru 20, 13:21

Pradinėje mokykloje buvo apranga ir atrodė labai tvarkinga.
Dabar mokaus S.Stanevičiaus vid. MOkykloje Vilniuje, na visi rengiasi kaip nori, kitos su nuogom bambon (žiemą).
Manau, kad apranga mokyklinė įvestų šiokią tokią tvarką ir man ta mintis labai patinka, tad aš esu už apranga:)

Vartotojo avataras

Braskytea123

Dalyvis

400.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 16:00

Aš už švarką. Nors ir nėra labai patogu , bet atrodo tvarkingai ir gražiai. :)

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 23:51

Dipsis rašė:Mano mokykloje nėra uniformų,bet norėčiau,netgi pačiai keista bet labai nroėčiau.Nes pas mus mokykloje dominuoja vienas dalykas kas gražiau apsirengęs tas krutesnis,būna dažnai atvėjų kai pradedama šaipytis iš tų kurie neturi pinigų ten visiems blizgučiams ir šakar makar,madingesniems drabužiams...Mano nuomonė yra kad reikalinga ta uniforma,visi būna lygūs.

Bet tai jeigu švarkas yra, tai koki telefą išsitraukia, tai ir pamato ar tirtingas ar nelabai, be to yra sunkiau sugalvot kaip apsirenkt su švarku, nei kaip be švarko, nes pvz pas mus mėlyni švarkai, tai kokio salotinio sijono neužsidėsi, nes atrodo juokingai, tai fui man tie švarkai, bet jeigu yra visa uniforma ta prasme ir sijonai ir kelnės, tai tada gal ir gali suvienodinti labiau.Bet tai kad ir mažiau turtingesni kokioj labdarkėj pasisukinėjus ten pigiai ir gražiai gali apsirengt ir dar taip vadinamai netgi 'kručiau' negu tie visi turtingų teveliu vaikučiai.

Vartotojo avataras

caramelli

Dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 20:40

As uz. Noreciau kad visi butu lygus.Man patiktu uniformos.Bet gaila nera pas musu mokykloje ju.;(

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 20:49

Pas mus su uniforma. Iš vienos pusės, aš už, because:
Nesityčioja iš negražių drabužių ar aptrešusių džinsų, nereikia galvot ką kitą dieną apsirengt (nors paprastai išsirenki vieną drabužių derinį ir jis tau kaip uniforma). Iš kitos pusės aš prieš, because:
Ta uniforma brangiai kainuoja ir mūsų mokykloj NEREALIAI griežta tvarka, tikiuosi neapribos pas mus triusikų spalvos :piktas: . Tą uniformą reikia saugot kad jinai neišsiteptų. Jei kas netinkit galit užeit į vjg.lt tinklalapį prie uniformų ir paskaityt tą griežtąją tvarką kurios nekenčiu.

Vartotojo avataras

džerise

Apšilinėjantis

Kauno raj.

1,100.32 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 22:37

Musu mokykloj uniforma švarkai - aš visiškai prieš, NES : beju neįleidžia į valgykla, kur baisios eiles, visi tave aptaško, terlioja švarka už pora šimtu litu, kuriu negalima valyt namie , tik valykloj... :)

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 11, 19:05

kas do mokykla jei tave valgykloi maistu taško? :/

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 11, 20:20

Kaip čia ne vienas jau sakė, aš už, nes labai skirsto pagal aprangą į kietesnius ir nelabai. Tai labai nervuoja, vos ne - neturi kietų rūbų pagal tą madą - tu nekietas ir nemoki bendrauti, prastas kažkoks.
Norėčiau uniformos.

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 20:12

Aš prieš nes tai varžo mūsu fantazija :(

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2010 Sau 28, 18:12

Aš už švarkus (juodus arba tamsiai mėlynus), bet mano nuomonė niekam nerūpi, nes turbūt vienintelė visoj šūlėj aš jos noriu. Kadangi dabartinė uniforma (šlykšti žalia liemenė su užtrauktuku) tragiška, tai protestuoju jos nesidėdama ;D jau ne kartą tėvam skambino bet man vienodai, tegul padaro normalias.

Vartotojo avataras

Tera.

Aktyvus dalyvis

Anyksciai

9,392.48 Lt

Standartinė » 2010 Sau 28, 20:40

Sneaky^ rašė:Kaip čia ne vienas jau sakė, aš už, nes labai skirsto pagal aprangą į kietesnius ir nelabai. Tai labai nervuoja, vos ne - neturi kietų rūbų pagal tą madą - tu nekietas ir nemoki bendrauti, prastas kažkoks.
Norėčiau uniformos.

Aš galvoju lygiai taip pat. Mūsų mokykloj jau norėjo įvesti uniformą, rodė kokia galėtu būti, bet dauguma nesutiko. :piktas:

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Sau 30, 22:21

Už.
Kaip kitur kaip nori gali eit, tai mergos užsideda miniakus ir tipo būna kūl.
O pas mus tai tokia paprasta tvarka.
Juodos kelnės, bliuzonas/maikė/golfukas ir švarkas ant viršaus.
Tvarkinga mokykla, tvarkingi mokiniai.

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 21:35

Už, jeigu tik švarkas ir jį galima nusiimti ir neštis rankose(kai karšta ar pan.).

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių