Reikia važiuot į Šiaulius pažiūrėt, labai laukiau to filmo, saulėlydį gal jau 15 kartų mačiau ; DD
Ir turiu knygas saulėlydis, jaunatis ir užtemimas, mama sakė nupirks ir brėkštanti aušra ; ]
Jaunatis / New MoonNa ką, nuėjau šiandien į „Jaunatį“... Šiaip buvau gan teigiamai nusiteikus šio filmo atžvilgiu ir labai tikėjausi, kad ne veltui praleisiu laiką. Na gal laikas ir nepraėjo veltui, bet labai turiningu jo irgi nepavadinčiau. Buvo įdomių vietų, buvo nuobodžių. Buvo banalumo, bet buvo ir to, kas patraukė dėmesį [vienas jų – garso takelis: Muse, Lykke Li. O dar kai Thom Yorke išgirdau, tai iš viso vos neištirpau).
O patį filmą pakankamai vidutiniškai įvertinčiau. Gal 6-iem (bijau, kad jei ne kino teatro efektai, ir iki tiek neištemptų). Kad ir kaip banaliai beskambėtų, „Saulėlydis“ patiko labiau. žiūrėjau Jaunatį. Man Saulėlydis patiko labiau, nes jis toks... mistiškesnis. Ir man atrodo, aktoriai blogiau vaidino Jaunaty
o labai patiko kai Edvardas pasipiršo Belai. Nors iš tikrųjų ta scena truputį ne į temą. Iš niekur nieko. Ir kiek prisimenu knygoj to nebuvo. Taigi vertinčiau šį filmą 9 ![]() ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

o labai patiko kai Edvardas pasipiršo Belai. Nors iš tikrųjų ta scena truputį ne į temą. Iš niekur nieko. Ir kiek prisimenu knygoj to nebuvo. Taigi vertinčiau šį filmą 9