Jaunatis / New MoonKatik mačiau
.Negaliu,mirštu iš laimės,parodė mano mėgstamaiusią vietą(tai vyks pabaigoj,nesakysiu kokią,nes nevisi gi jau matė ) .Man patiko,labai patiko.Tik bėda tame,kad labai daug visur Džeikobo,o aš jo kaip tyčia nekenčiu ,tai vat vienintelis filmo trūkumas čia,nors net ne filmas dėl to kaltas,o rašytoja .O beje,aš atsisiunčiau iš Zmule,tai galit ir jūs pabandyt Sėkmės,ieškant,laukiant arba žiūrint filmą ![]() Oho, kokia laimė. : D
aš va gal sekmadienį eisiu, jei dar bus galima į tuos kinus : D man tai džeikas patinka, tai gal tada ir filmas labai patiks,jei tai vienintelis minusas buvo?;D o šiaip netrūko labai daug tų vietų? nes žiūrėdama saulėlydį aš labai pasigedau kai kurių net svarbių vietų
Man tai keliatos pritrūko,bet tikrai ne tiek daug,kiek Saulėlydy.O šiaip,tai nesuprantu,kodėl Edwardas pasipiršo jau šitam filme ,aš galvojau,kad jis pasipiršt turi ''Užtemime''...Na,neesmė,man vistiek labai patiko ![]() ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

.Negaliu,mirštu iš laimės,parodė mano mėgstamaiusią vietą(tai vyks pabaigoj,nesakysiu kokią,nes nevisi gi jau matė
)