Kokių daiktų reikėtų?
Aš tai manau kad būtų gražios apyrankės. šiaip nenešioju, bet bus proga pradėt nešiot : D. Aš turiu vieną tokią guminukę kur buvo iš išsipildymo akcijos, ir dar turiu kur dainų šventės metu fotkino į tūkstantmečio albumą. Tai davė tokią geltoną apyrankę. Tai va ant jos buvo parašyta LT 1000, ir gražiai atrodo. Ir šiaip fainai, eini pvz mokykloj, ir iš apyrankės atpažint gali, kad forumietis. : D Žinoma ir dėl marškinėlių taip galima, bet apyrankės tai tokios kuklutės, tai geriau. Bent jau aš tai neperku marškinėlių todėl, kad žinau jog jų nenešiosiu... ; ) Pukuse, pritariu. Reiktu dar tušinuku. Manasis kažko stringa, tai dabar kaip puošmena
![]() Prieš kelias dienas sudaužiau netyčia linksmai.lt puodelį, tiksliau ausyte nuskėliau ![]() ![]() ![]() kadangi kelis psl skaičiau atgal, tai...
1.kam reikalingi virtualūs daiktai, jei galima pasitaupyt ir nusipirkt kažką realaus..? 2.tušinukai tai nemanau kad yra svarbu juoda ar mėlyna, bet tegul palieka juodą. 3.pakabukai tai orginaliau už tas apyrankes, bet kad nebūtų blynas ant kaklo su forumo adresu ![]() 4.apyrankes tai nemanau kad būtų išpirktos visos, galvojau galėtų būti kad ir ant grandineles su ženkliuku. hmm na bent kažką panašaus.. 5.o nick'o spalvos, tai gera idėja, bet manau kad čia spalvų paletė būtu jei kainuotu tik 10lt, galėtu kaina būti pagal spalvą, ruda-10lt, žalia 15lt ir pan.. čia tik kaip pvz. na tai va, pasisakiau.. ![]() 1. Seniau nebuvo tikrų daiktų. Virtualūs liko iš seniau. O ir šiaip jie tik šiaip.
2. Kitiems svarbu mokyklose. 3. whatever vistiek nei tų nei tų nebus. 4. Priklauso gi kiek užsakytu. Ir kokia jų kaina būtu. 5. Nemanau kad reikalinga... Na va pasakiau ką manau apie tavo nuomonę : p ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Forumo pinigų sistema |