Forumo veikla Linksmas.net forumas Forumo pinigų sistema

Kokių daiktų reikėtų?

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 19:24

Būtų įdomu kažkas naujo. Aš tai labiau už apyrankes nei pakabukus. Nenešiočiau paprasčiausiai.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 19:24

Tiesa ;] niekas juk neišperka man rodos tų daiktų. Bent jau kol kas visiems užtenka.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 19:34

MuOn rašė:Aš irgi apyrankių nenešioju, ir esu įsitikinusi kad jos negražios būtų. :]
Ir išvis, nebūtina nieko naujo daryt, yra gerai kaip yra.

Aš tai manau kad būtų gražios apyrankės. šiaip nenešioju, bet bus proga pradėt nešiot : D. Aš turiu vieną tokią guminukę kur buvo iš išsipildymo akcijos, ir dar turiu kur dainų šventės metu fotkino į tūkstantmečio albumą. Tai davė tokią geltoną apyrankę. Tai va ant jos buvo parašyta LT 1000, ir gražiai atrodo.
Ir šiaip fainai, eini pvz mokykloj, ir iš apyrankės atpažint gali, kad forumietis. : D Žinoma ir dėl marškinėlių taip galima, bet apyrankės tai tokios kuklutės, tai geriau. Bent jau aš tai neperku marškinėlių todėl, kad žinau jog jų nenešiosiu... ; )

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 07, 19:45

Aš irgi. :)

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 16:45

Manau ir apyrankės ir pakabukai gerai, bet man bent jau pakabukai atrodytų originaliau :? Guminės apyrankės jau visiems labai gerai žinomas o kai kuriems ir nusibodęs :D

Vartotojo avataras

just_kiss

Lankytojas

67.46 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 17:17

gintares, as manau kad kaip tik apyrenkes orginaliau butu :oops: bet cia tik mano nuomone :D

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 18:17

Reiktu išpirkti dabartinius suvenyrus :D Tada galėtume pradėti apie kitų suvenyrų smulkiasnes detales :) Na bet aišku niekas nedraudžia truputi pasvajoti : D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 20:16

O aš manau kad reikėtų DAR tušinukų. Tik būtų geriau kad jie mėlyni būtų, nes mokykloj rašyt gi juodais negalima, o daugiau tai nelabai ir rašom ką nors... : DD

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 20:27

Geriau pakabukai tegul atsiranda :D Bet, kad nebūtų su linksmai.lt užrašu, o linksmas.net :D

Dar galėtų būt nick'o spalvos. Kad galėtų nusipirkt spalvą nick'ui. Ta prasme, kad galėtų būt spalvotas nick'as. Ir galėtų kainuot iki ~10k Lt.

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 20:46

Pukuse, pritariu. Reiktu dar tušinuku. Manasis kažko stringa, tai dabar kaip puošmena :)

Prieš kelias dienas sudaužiau netyčia linksmai.lt puodelį, tiksliau ausyte nuskėliau :whata: dabar turiu linksmai.lt išskirtinį puoduką - be ausytės :D Truputi nepatogu kai karšta ką nors geri :roll:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 21:00

Tai pabandyk su momentu prilipdyt :D

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 30, 23:11

kadangi kelis psl skaičiau atgal, tai...
1.kam reikalingi virtualūs daiktai, jei galima pasitaupyt ir nusipirkt kažką realaus..?
2.tušinukai tai nemanau kad yra svarbu juoda ar mėlyna, bet tegul palieka juodą.
3.pakabukai tai orginaliau už tas apyrankes, bet kad nebūtų blynas ant kaklo su forumo adresu :roll:
4.apyrankes tai nemanau kad būtų išpirktos visos, galvojau galėtų būti kad ir ant grandineles su ženkliuku. hmm na bent kažką panašaus..
5.o nick'o spalvos, tai gera idėja, bet manau kad čia spalvų paletė būtu jei kainuotu tik 10lt, galėtu kaina būti pagal spalvą, ruda-10lt, žalia 15lt ir pan.. čia tik kaip pvz.
na tai va, pasisakiau.. :play:

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Lap 30, 23:27

1. Seniau nebuvo tikrų daiktų. Virtualūs liko iš seniau. O ir šiaip jie tik šiaip.
2. Kitiems svarbu mokyklose.
3. whatever vistiek nei tų nei tų nebus.
4. Priklauso gi kiek užsakytu. Ir kokia jų kaina būtu.
5. Nemanau kad reikalinga...

Na va pasakiau ką manau apie tavo nuomonę : p

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 30, 23:36

tai jugi kai kuriems mokykloje negalima su juodu bet tai tik mazesniems... na 5klasej ir man leido tik su melynu, bet tai po to leidzia ir su juodu, manau juodas praktiskiau.

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Lap 30, 23:47

Roxytea rašė:tai jugi kai kuriems mokykloje negalima su juodu bet tai tik mazesniems... na 5klasej ir man leido tik su melynu, bet tai po to leidzia ir su juodu, manau juodas praktiskiau.

Aš 10-okė,su juodais vis dar negalima rašyti.

Forumo veikla Linksmas.net forumas Forumo pinigų sistema

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių