Įvairūs Gyvūnai

Kaip padedate likimo nuskriaustiems gyvūnams?

Ina D.

Apšilinėjantis

Plungė

543.10 Lt

Standartinė » 2009 Lie 30, 18:01

Bet tu leidi joms kankintis, įsivaizduoji kaip sunku gimdyti į metus kelis kartus..

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Auch.*

Įsijaučiantis

Kaunas.

-233.96 Lt

Standartinė » 2009 Lie 30, 18:01

kol kas niekaip ; )

Natalyja

Įsijaučiantis

Kaunas

2,383.32 Lt

Standartinė » 2009 Lie 30, 18:04

Ina D. ~>Kad duodu pavalgyti tai nereiskia kad jas kankinu ir skatinu veistis...

Ina D.

Apšilinėjantis

Plungė

543.10 Lt

Standartinė » 2009 Lie 30, 18:04

Natalyja rašė:Ina D. ~>Kad duodu pavalgyti tai nereiskia kad jas kankinu ir skatinu veistis...

Būtent taip ir yra.

FlyGirl

Įsijaučiantis

1,712.68 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 08, 15:09

O aš kartą iš mokyklos eidama namo pamačiau kaip kažkokia girta senė iš bulvių maišo išmetė kačiuką į krūmus apie mėn laiko. Tai aš ji pasigavau ir parsinešiau namo , išmaudžiau,pamaitinau, ir ieškojau jam namų įdėjus skelbimus , tai sav pagyveno pas mane ir pasidovanojo :clap:

Ir dar draugė buvo parodžiusi kačiuką 3 sav kažkur kuris neteko mamos , tai ir tą paimiau , kadangi namie turiu katę kuri gali maitinti, išmaitino , sukako mėnesis su virš , atsigavo sustiprėjo ir iškeliavo į kaimą gyventi :)

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 09, 14:47

Aš esu gyvūnams daug padėjus...

Kad ir padėjau paukštukui nuskrist nes buvo įsipainiojęs ir šuniuką priglaudžiau kai jį norėjo nužudyt, dar buvau katuką pamaitinus kai šis labai norėjo, buvau dar viena šunį priglaudus , bet pabėgo ir dar daug kitų.... :sweet:

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 14, 17:24

as taip pat su mielu noru nes namas didelis mano :hoorey: :D

nedaliuke

Lankytojas

1.44 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 14, 18:18

isgelbejau suzeita zyle koja luzus buva nuveziau pas veta :lovegif:

Vartotojo avataras

Jieva.

Įsijaučiantis

2,838.06 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 23, 14:05

Neseniai brolis nusipirko stalo teniso stalą.Jį pastatė garaže ir po kelių dienų kai garažas būdavo atidarytas į jį vis dažniau ateidavo maža juoda katytė.Mes labai norėjom ją pasilikti.Mama leido,bet tik su salyga jei ji gyvens rūsyje :cry: Neturėdami kitos išeities pasilikom ją.Katytę vadinome Kice,nes niekaip nesugalvojom vardo.Visada palikdavome valgyti,kiekvieną rytą ateidavom pasižiūrėti katytės.Norėjom,kad ji gyventų namuose todėl vieną vakarą mamai nežinant pasiėmėm ją namo.Nuo to vakaro Kicė gyvena namuose,o kai mama sužinojo visai nepyko ar neprieštaravo,kad ji bus namuose :D
Dabar Kicė turi keturis labai gražius ir sveikus kačiukus kuriuos visi be galo myli.
P.S.Temoje "Augintinių foto" yra Kicės nuotrauka "Šėtonė".

Vartotojo avataras

meskjutis

Apšilinėjantis

panevezys

948.70 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 23, 17:44

Viena diena vaikciojau kieme pamaciau maza ryza kaciuka.pasiemiau ji namo.tewai siap saip leido man ji auginti.visalaika nuperku benamems katem edalo,ieskau joms kuo geresniu namu...Planuoju ikurti savo gyvunu prieglauda.Lankau gamtininku stoti.taip ir padedu benamiems gyvunams :love: :up: :hug:

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 23, 19:36

Mano šunytė rotveilerė vardu Dina viena karta labai susirgo ir teko užmigdydi nes kankinosi,tada mes norėjome dar vieno šuns praėjo du mėnesiai mes nuėjome į tinklapi www.animals.lt ir pamačiau labai gražų rotveileri kurį kažkokie žmonės paliko kleboniškių miške viena moteris jį pamatė ir paskambino į prieglauda "Nuoaras" nu tai mes jį pamatėm ir nuvažiavom į tą prieglauda "Nuoaras" jį pamate isimylėjom :D :love: taip mes jį priglaudėm ir pavadinom Kentu :D.

Jį galite pamatyti čia http://lt.uniteddogs.com/dog/kentas1

Vartotojo avataras

K.

Dalyvis

6,858.58 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 21:40

Aš tai jai būna kokia akciją jiems. Visą laiką arba paaukoju pinigus, arba nuperku daug daug maisto. Geriau jau pati sau saldainio nenusipirksiu, bet jiems maisto duosiu. Turiu silpnybę gyvūnams. O šiaip kartais išnešu į lauką jiems pavalgyt. Turiu jau vargšelių draugų.

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 22:12

Mano šuo iš gatvės priglaustas, pusbroliui dvi kates atvedžiau, porą kartų dovanojom draugams benamius šunis.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 23:02

buvau radus pasimetusį jorkšyriuką, tai pagyveno kiek laiko pas mane, paskui radom jo šeimininkus ir atidavėm. :}

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 23:18

Kas savaitgalį aukoju apie 10 Lt gyvūnėlių prieglaudai, tai jau tradicija.
O šiaip mano kieme sukiojas pulkai kačių ir čia jau joms spręst,padedu ar ne, bet parduotuvinę dešrą visos kerta net pamurkdamos.
Kaimynų šunys taip pat mėgsta papietaut ateit, nes niekas iš jų šeiminykščių nenumano,kad šunys taip pat ėsti nori.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių