Kaip padedate likimo nuskriaustiems gyvūnams?
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
O aš kartą iš mokyklos eidama namo pamačiau kaip kažkokia girta senė iš bulvių maišo išmetė kačiuką į krūmus apie mėn laiko. Tai aš ji pasigavau ir parsinešiau namo , išmaudžiau,pamaitinau, ir ieškojau jam namų įdėjus skelbimus , tai sav pagyveno pas mane ir pasidovanojo
![]() Ir dar draugė buvo parodžiusi kačiuką 3 sav kažkur kuris neteko mamos , tai ir tą paimiau , kadangi namie turiu katę kuri gali maitinti, išmaitino , sukako mėnesis su virš , atsigavo sustiprėjo ir iškeliavo į kaimą gyventi ![]() Aš esu gyvūnams daug padėjus...
Kad ir padėjau paukštukui nuskrist nes buvo įsipainiojęs ir šuniuką priglaudžiau kai jį norėjo nužudyt, dar buvau katuką pamaitinus kai šis labai norėjo, buvau dar viena šunį priglaudus , bet pabėgo ir dar daug kitų.... ![]() Neseniai brolis nusipirko stalo teniso stalą.Jį pastatė garaže ir po kelių dienų kai garažas būdavo atidarytas į jį vis dažniau ateidavo maža juoda katytė.Mes labai norėjom ją pasilikti.Mama leido,bet tik su salyga jei ji gyvens rūsyje
![]() ![]() Dabar Kicė turi keturis labai gražius ir sveikus kačiukus kuriuos visi be galo myli. P.S.Temoje "Augintinių foto" yra Kicės nuotrauka "Šėtonė". Viena diena vaikciojau kieme pamaciau maza ryza kaciuka.pasiemiau ji namo.tewai siap saip leido man ji auginti.visalaika nuperku benamems katem edalo,ieskau joms kuo geresniu namu...Planuoju ikurti savo gyvunu prieglauda.Lankau gamtininku stoti.taip ir padedu benamiems gyvunams
![]() ![]() ![]() Mano šunytė rotveilerė vardu Dina viena karta labai susirgo ir teko užmigdydi nes kankinosi,tada mes norėjome dar vieno šuns praėjo du mėnesiai mes nuėjome į tinklapi www.animals.lt ir pamačiau labai gražų rotveileri kurį kažkokie žmonės paliko kleboniškių miške viena moteris jį pamatė ir paskambino į prieglauda "Nuoaras" nu tai mes jį pamatėm ir nuvažiavom į tą prieglauda "Nuoaras" jį pamate isimylėjom
![]() ![]() ![]() Jį galite pamatyti čia http://lt.uniteddogs.com/dog/kentas1 Aš tai jai būna kokia akciją jiems. Visą laiką arba paaukoju pinigus, arba nuperku daug daug maisto. Geriau jau pati sau saldainio nenusipirksiu, bet jiems maisto duosiu. Turiu silpnybę gyvūnams. O šiaip kartais išnešu į lauką jiems pavalgyt. Turiu jau vargšelių draugų.
Kas savaitgalį aukoju apie 10 Lt gyvūnėlių prieglaudai, tai jau tradicija.
O šiaip mano kieme sukiojas pulkai kačių ir čia jau joms spręst,padedu ar ne, bet parduotuvinę dešrą visos kerta net pamurkdamos. Kaimynų šunys taip pat mėgsta papietaut ateit, nes niekas iš jų šeiminykščių nenumano,kad šunys taip pat ėsti nori.
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |