|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Bir 10, 18:19
Aš taip sakau, nes niekad nesprendžiu apie žmogų iš pirmo karto. Nežinau, keista man pačiai.
--------------------------------------
-

Panelė Niurzga*
- Dalyvis
-
- Radviliškis
- 7,173.72 Lt
» 2009 Bir 10, 18:22
Visų pirmą tai išorinis.
Manau daugumai tikrai taip ir yra.
Neisi prie kokio apsileidusio, susivėlusio, murzino ir pan.
O vėliau žinoma priklauso ir vidinis grožis.
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Bir 10, 18:24
Na bet pažiūrėkim kitaip: prieisi prie gražuolės, tvarkingos ir pan. O ji pasipūtus, vulgari ir kas tik nori. <...> Žinoma riekia atkreipti į abu, bet paėmus taip tai manau aišku, kad vidinis svarbiau. (:
-

AQua.
- Mis Linksmai
-
- Kaunas,žinoma.
- 2,912.60 Lt
» 2009 Bir 10, 18:37
Panelė Niurzga* rašė:Visų pirmą tai išorinis. Manau daugumai tikrai taip ir yra. Neisi prie kokio apsileidusio, susivėlusio, murzino ir pan. O vėliau žinoma priklauso ir vidinis grožis.
Grožis - tai nėra asmens higiena. Grožis, tai kas įgimta: bruožai, kūnas, bla bla bla.
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Bir 10, 19:07
Panelė Niurzga* rašė:Visų pirmą tai išorinis. Manau daugumai tikrai taip ir yra. Neisi prie kokio apsileidusio, susivėlusio, murzino ir pan. O vėliau žinoma priklauso ir vidinis grožis.
Štai apie ką MES šnekėjom.
O kaip man kitaip aprašyt grožį? ''Prieini prie panalės su išraiškingu žandikauliu, dailia nosimi, gražiomis šnervėmis, normaliomis ausimis?'' Žinai nelabai skamba.
-

AQua.
- Mis Linksmai
-
- Kaunas,žinoma.
- 2,912.60 Lt
» 2009 Bir 10, 19:30
Just3 rašė:Štai apie ką MES šnekėjom.
O kaip man kitaip aprašyt grožį? ''Prieini prie panalės su išraiškingu žandikauliu, dailia nosimi, gražiomis šnervėmis, normaliomis ausimis?'' Žinai nelabai skamba.
Juokinga man tu.
'Nerealios išvaizdos panelė. Pučia vėjas - susivėlė. Lyja, sušlapo, tušas nubėgo.' Ji nebegraži?
'Seksualus vaikinas dirba autoservise. Dirbdamas visas susipurvina alyva, ir t.t.' Jis nebegražus?
Arba išplautais plaukais tu gražuolė, o susiriebalavusiais baidyklė? Oh please. 
-

vivica
- Apšilinėjantis
-
- Klaipeda
- 939.59 Lt
» 2009 Bir 10, 19:33
visu pirma pamatai isorini grozi bet jei pabendravus zmogus tau ne prie sirdies dingsta jo visas grozis 
-

Panelė Niurzga*
- Dalyvis
-
- Radviliškis
- 7,173.72 Lt
» 2009 Bir 10, 20:09
AQua. rašė:Grožis - tai nėra asmens higiena. Grožis, tai kas įgimta: bruožai, kūnas, bla bla bla.
Aš puikiai suprantu. Bet žmogus gali turėti labai gražius bruožus, tobūlą kūną ir pan. Bet jei jis aplamai apsileidęs, tai nemanau, kad jis vistiek įspūdingas gražus ir tobulas.
Neprieštarauju Tau, nes sutinku, kad išorinis grožis tai įgimtas.
-

Naktinė aguona.
- Dalyvis
-
- Kažkur anapus.
- 6,844.47 Lt
» 2009 Bir 10, 21:29
Svarbu įšorinis grožis, tačiau kur kas labiau vertinu vidinį grožį, jei žmogus labai nuostabi asmenybė iš vidaus, visiškai pamirštu tą išvaizdą..
-

Šū.
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 7,132.88 Lt
» 2009 Bir 10, 22:17
Jei žmogų pažįsti-kreipi dėmesį į vidinį jo grožį. Jei naujas žmogus, su kuriuo kątik susipažinai, žinoma krenta į akis pirmiausiai išorinis grožis, kol dar nebendravai su juo.
-

frostedwindow
- Dalyvis
-
- 4,999.43 Lt
» 2009 Bir 11, 12:30
Jei žmogus tuščias, tai išorė, manau, jau nepakeis jo.. Nemanau, kad toks žmogų norėčiau šalia turėti. Kas iš to grožio, jei galvelė tuščia? 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Bir 11, 13:42
na, išorė manau pakankamai svarbi. tačiau vidinis grožis labiau. tačiau ar be vieno, ar be kito dalyko antrą pusę susirasti sunku. be išorinio grožio bus sunkoka pažinti vienas kitą, ir atskleisti savo vidinį grožį, o be vidinio grožio susipažinus sunku likt kartu. tad manau kad abudu dalykai pakankamai svarbūs, bet vidinio grožio geriau turėt daugiau 
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Bir 11, 13:58
AQua. rašė:Juokinga man tu. 'Nerealios išvaizdos panelė. Pučia vėjas - susivėlė. Lyja, sušlapo, tušas nubėgo.' Ji nebegraži? 'Seksualus vaikinas dirba autoservise. Dirbdamas visas susipurvina alyva, ir t.t.' Jis nebegražus? Arba išplautais plaukais tu gražuolė, o susiriebalavusiais baidyklė? Oh please. 
Nu šiaip jo.
-

plastic_dream
- Apšilinėjantis
-
- 937.00 Lt
» 2009 Lie 26, 23:29
manau , kad vidus yra svarbiausias. na ,žinoma, gal ir išorė yra kažkiek svarbi ,juk kažkaip nelabai norisi bendrauti su kokiu utelėtum,netvarkingu žmogum.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2009 Lie 26, 23:35
Vidinis aišku...Išorinis tik turi būt tiek, kad nebūtų atgrasu.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|