Dabar jau tapau Avon konsultante.
Kaži kaip seksis.
: D
Kosmetikos platinimasas platinu oriflame kosmetika ir labai apsimoka, uzdirbu apie 26-29 lt nuo 100 lt uzsakymo. dovanas gauni pirmus 4 menesius kartu su pirmais 4 uzsakymais, o po to buna laimes dienos, laimes valandos ir specialus pasiulymai kada galima labai pigiai nusipirkt visokiu prekiu. taip pat buna kad tarkim reik surinkt tam tikra kieki tasku ir tada kazkoks geras daiktas kainuoja tik kelis lt. pavyzdziui dabar buvo uzsakyt reikejo uz 175 lt ir Valentino Judaskino rankine buvo 5 lt.. na ir panasiai , man tikrai patinka, tinka, apsimoka. esu surinkus nemazai tasku, todel skaitausi verslo klaseje. kaip tik siuo metu sia savaitele ir kita vyksta akcija kai verslo klases nariai gali registruot konsultantus nemokamai. nes siaip registracija 20 lt. jei kam idomu, parasykit man emailu vaidulka@info.lt
beje gaminiu oriflame yra labai geru, bet yra ir prastu, tikriausiai kaip ir visur, tik tie geri gaminiai turi savo kaina, sakykim mama pirko krema uz 120 lt tikrai jis puikus, o yra kremu ir 10 lt nekainuojanciu, yra jaunimo linijos, kai kurie gaminiai prastesni kai kurie geresni, bet bunant konsultante ne tik uzdirbi bet ir sau turi galimybe isigyt geru gaminiu, sakykim nuo saules kremukai kainuojantys po 50 lt, buvo viena diena konsultantams po 15,30. taip pat buna visokie pristatymai,renginiai, galima registruot naujus zmones, nuo to dideja nuolaidos, nes tada jau kuri grupe ir grupe kartu renka taskus ir nuo surinktu tasku kiekio dideja nuolaidos. Panevezyje platinu "Fairness" firmos kosmetia,sampunus, skystus muilus,kremus,plauku kaukes bei prancuziskus kvepalus analogiskus vardiniams (Hugo Boss,Chanel ir t.t).www.fairness.lt Tai puikios kokybes italiski gaminiai uz tikrai nedidelia kaina,tokio turio produktu geros kokybes tikrai nerasite parduotuvese..Kreipkites Tel.+37063084932 vasiliauskaitek@gmail.com[color=black][/color][size=12][/size]
Platinu AVON. Per mėnesį uždirbu žinoma priklauso nuo sumos kurią surenku] apie 70-140LT. Daug draugių labai perka, mokykloj, muzikos mokykloj, kaimynės, giminės...Labai daug surenku kartais. Gavau dovanų pudros rutuliukus, paskui kitą kampanija gavau vokų šešėlius ir lūpų dažus tuos su aukso dulkėmis, bet reikėjo tam tikro dydžio užsakymą surinkt. Man asmeniškai patiko, nesiruošiu išeiti. : ) Ir tie katalogai labai gerai, jei 5 užsisakai padaro nuolaida vietoj 16LT maždaug sumoki tik 9LT ir dar plius vieną nemokamai įdeda.
o mes atseit avon'ą platinam, bet tik tarp savų. reikia kokiai tetai, nunešam katalogą, mum reik, po klasiokes panešioju... o šiaip kai konsultantas esi gerų dalykėlių yra
![]() kartais šūduką kokį atsiunčia, ir dar procentai nueina... ![]() o šiaip konsultantam ir nuolaidų yra ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |