Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos platinimas

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Bal 30, 22:23

Dabar jau tapau Avon konsultante.
Kaži kaip seksis.
: D

--------------------------------------

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Geg 01, 11:45

ka zinau, bet man tie oriflame ir avon fuflo yra. anksciau dar pirkdavau prekes is tokiu, dabar naudoju zymiai geresnes, bet brangesnes, bet bent visos prekes padeda;]

vaidicita

Lankytojas

Kaunas

61.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 06, 10:19

as platinu oriflame kosmetika ir labai apsimoka, uzdirbu apie 26-29 lt nuo 100 lt uzsakymo. dovanas gauni pirmus 4 menesius kartu su pirmais 4 uzsakymais, o po to buna laimes dienos, laimes valandos ir specialus pasiulymai kada galima labai pigiai nusipirkt visokiu prekiu. taip pat buna kad tarkim reik surinkt tam tikra kieki tasku ir tada kazkoks geras daiktas kainuoja tik kelis lt. pavyzdziui dabar buvo uzsakyt reikejo uz 175 lt ir Valentino Judaskino rankine buvo 5 lt.. na ir panasiai , man tikrai patinka, tinka, apsimoka. esu surinkus nemazai tasku, todel skaitausi verslo klaseje. kaip tik siuo metu sia savaitele ir kita vyksta akcija kai verslo klases nariai gali registruot konsultantus nemokamai. nes siaip registracija 20 lt. jei kam idomu, parasykit man emailu vaidulka@info.lt

beje gaminiu oriflame yra labai geru, bet yra ir prastu, tikriausiai kaip ir visur, tik tie geri gaminiai turi savo kaina, sakykim mama pirko krema uz 120 lt tikrai jis puikus, o yra kremu ir 10 lt nekainuojanciu, yra jaunimo linijos, kai kurie gaminiai prastesni kai kurie geresni, bet bunant konsultante ne tik uzdirbi bet ir sau turi galimybe isigyt geru gaminiu, sakykim nuo saules kremukai kainuojantys po 50 lt, buvo viena diena konsultantams po 15,30.

taip pat buna visokie pristatymai,renginiai, galima registruot naujus zmones, nuo to dideja nuolaidos, nes tada jau kuri grupe ir grupe kartu renka taskus ir nuo surinktu tasku kiekio dideja nuolaidos.

Vartotojo avataras

agnee

Dalyvis

Is Vilniaus ;}

2,258.83 Lt

Standartinė » 2009 Geg 06, 18:59

Platinau "Faberlic", dabar tiesiog neapsimoka. :}

Vartotojo avataras

.DiamQnd.

Apšilinėjantis

1,448.78 Lt

Standartinė » 2009 Geg 06, 20:04

Platinu AVON tik gaila kad reikia 130LT surinkt, bet pasistengus surenku (: šiaip gaunu dovanėlių, man patinka.

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Geg 06, 20:21

Draugės, kaimynė platino. Nieko neisigijau, nes man nereikia. ;]

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 19:36

AVON'e tai vienas katalogas kainuoja 3,50Lt. Bet jei pvz darai užsakymą, tai atveš jį su vienu nauju nemokamu katalogu, o jei nori daugiau tai jau reik damokėt. Brangu šiaip tai, nes man vieno katalogo niekada neužtenka.

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Geg 09, 13:10

Draugė platino.. Norėjau ir aš,bet paskui galvoju neapsikrausiu darbais.. Bet užsisakius daug ką buvau.;}

Vartotojo avataras

vikyte

Apšilinėjantis

kaunas

2,374.86 Lt

Standartinė » 2009 Geg 13, 20:53

platinu AVON man prekes tikrai geros nesu nei karto nusivylusi. I bankrota tikrai nevaro :)

kkristteee

Lankytojas

128.08 Lt

Standartinė » 2009 Bir 09, 18:28

Panevezyje platinu "Fairness" firmos kosmetia,sampunus, skystus muilus,kremus,plauku kaukes bei prancuziskus kvepalus analogiskus vardiniams (Hugo Boss,Chanel ir t.t).www.fairness.lt Tai puikios kokybes italiski gaminiai uz tikrai nedidelia kaina,tokio turio produktu geros kokybes tikrai nerasite parduotuvese..Kreipkites Tel.+37063084932 vasiliauskaitek@gmail.com[color=black][/color][size=12][/size]

Vartotojo avataras

Šū.

Dalyvis

Kaunas

7,132.88 Lt

Standartinė » 2009 Bir 09, 19:05

Platinu AVON. Per mėnesį uždirbu žinoma priklauso nuo sumos kurią surenku] apie 70-140LT. Daug draugių labai perka, mokykloj, muzikos mokykloj, kaimynės, giminės...Labai daug surenku kartais. Gavau dovanų pudros rutuliukus, paskui kitą kampanija gavau vokų šešėlius ir lūpų dažus tuos su aukso dulkėmis, bet reikėjo tam tikro dydžio užsakymą surinkt. Man asmeniškai patiko, nesiruošiu išeiti. : ) Ir tie katalogai labai gerai, jei 5 užsisakai padaro nuolaida vietoj 16LT maždaug sumoki tik 9LT ir dar plius vieną nemokamai įdeda.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Bir 09, 20:41

Ai, aš su tuo AVON'u į bankrotą greit nueisiu. : DD
O šiaip man patiko FM katalogas. Tik vakar sužinojau apie tokią firmą. x DD

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 10, 22:30

o mes atseit avon'ą platinam, bet tik tarp savų. reikia kokiai tetai, nunešam katalogą, mum reik, po klasiokes panešioju... o šiaip kai konsultantas esi gerų dalykėlių yra :D
kartais šūduką kokį atsiunčia, ir dar procentai nueina... :D
o šiaip konsultantam ir nuolaidų yra :up:

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 25, 17:16

Ryt sutartį priduodu ir viskas. :]

Vartotojo avataras

Enrikuske

Įsijaučiantis

Raseiniai

2,915.62 Lt

Standartinė » 2009 Bir 25, 18:13

Platinau Oriflame apie 1metus, bet mečiau dėl per didelių mokesčių, o dabar platinu Avon tai labai patinka ir nemažai lieka. ;)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių