Siuntiniai Žaidimai

The Sims 3

Vartotojo avataras

Maja69

Įsijaučiantis

Mažeikiai

2,050.18 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 13:42

Nueit pas kompiuteristą, arba tiesiog pamiršt žaidimą

--------------------------------------

Vartotojo avataras

spaise

Įsijaučiantis

vilnius

2,174.01 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 14:06

O i sita neiseina ikelti kokiu daiktu ar zmoniu is tinklalapiu? :whata:

Vartotojo avataras

kristinina

Aktyvus dalyvis

Biržai

7,686.50 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 14:13

spaise rašė:O i sita neiseina ikelti kokiu daiktu ar zmoniu is tinklalapiu? :whata:

dar nelabai yra is kur nes oficialiai jis dar neisleistas

Vartotojo avataras

Maja69

Įsijaučiantis

Mažeikiai

2,050.18 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 14:28

Bus galima tai tikrai, nes dabar kiek pastebėjau jų žaidime stinga. Jau per ea.com galima parsisiusti daiktu, tačiau jie mokami, ir nežinau ar veikia ant neorginalių simsų.

ashh

Lankytojas

250.85 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 14:54

atnaujinau driverius, direct-x vis vien tas pats s...

Vartotojo avataras

Maja69

Įsijaučiantis

Mažeikiai

2,050.18 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 15:01

Nežinau... gal pamiršt tiesiog ? vadinas nelemta ;DD
reikėtu tau pasiklaust žinovo kokio, kompiuteristo ar pan, arba bandyk ieškoti informacijos internete.

Vartotojo avataras

Dovilė.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

18.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 15:08

ashh rašė:atnaujinau driverius, direct-x vis vien tas pats s...

Bandei "Firewall" išjunkt?

ashh

Lankytojas

250.85 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 15:23

pas mane is wis neto nera

Crina.citrina

Lankytojas

Vilnius

553.76 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 15:42

sveiki.

gal galit pasakyt, koks yra registration code? maciau cia anksciau tokia pati problema buvo, bet nuejo zmogus i crack folderi ir ten is rld-sims3 gavo ta koda. as irgi randu tuos kodus, bet jau koki penkta vedu - vis netinka. jau nusibodo. ten visus reikia israsyt ar kaip?

Vartotojo avataras

kristinina

Aktyvus dalyvis

Biržai

7,686.50 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 15:47

Crina.citrina rašė:sveiki.

gal galit pasakyt, koks yra registration code? maciau cia anksciau tokia pati problema buvo, bet nuejo zmogus i crack folderi ir ten is rld-sims3 gavo ta koda. as irgi randu tuos kodus, bet jau koki penkta vedu - vis netinka. jau nusibodo. ten visus reikia israsyt ar kaip?

tau reikia nueit i crack folderi ir nukopijuot antra failiuka tada nueit i ten kur isirasei sims 3 pvz pas mane F:\sims 3\Game\Bin ir iklijuoti (paste)

Crina.citrina

Lankytojas

Vilnius

553.76 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 15:59

kristinina rašė:tau reikia nueit i crack folderi ir nukopijuot antra failiuka tada nueit i ten kur isirasei sims 3 pvz pas mane F:\sims 3\Game\Bin ir iklijuoti (paste)

ten jis neisiklijuoja i ta Bin... raso: there is not enough space on Sims3. You need an additional 28,3 MB to copy this files

vikelandija123

Lankytojas

156.28 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 16:00

as viska dariau tajp kaip atsisunciau per deamon tols unmautinau simsus tada ten man viskas buvo geraj ismete man lentele kur reikia registration kode nu tipo sitas pvz-6WZZ-GQ8P-XNMA-PXNU-BRLD... Nu po ilgo ieskojimo as ji radau ir tesiau instalevima po to atsirado ta kvaila lentele re-enter nu bet as nesu nei karto nucrakinus net neisivajzduoju ka daryti ir visaj nesupratau to paaiskinimo nes visaj kitajp viska darau :prašau: :cry:

Crina.citrina

Lankytojas

Vilnius

553.76 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 16:01

vikelandija123 rašė:as viska dariau tajp kaip atsisunciau per deamon tols unmautinau simsus tada ten man viskas buvo geraj ismete man lentele kur reikia registration kode nu tipo sitas pvz-6WZZ-GQ8P-XNMA-PXNU-BRLD... Nu po ilgo ieskojimo as ji radau ir tesiau instalevima po to atsirado ta kvaila lentele re-enter nu bet as nesu nei karto nucrakinus net neisivajzduoju ka daryti ir visaj nesupratau to paaiskinimo nes visaj kitajp viska darau :prašau: :cry:

man tas pats...

vikelandija123

Lankytojas

156.28 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 16:27

Gal galit paaiskinti konkreciai kaip nucrekinti sims 3??? As nieko nesuprantu :whata: :prašau:

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 16:39

Dieve dieve... Padėk šiems vaikams įkirsti nuckekinimo sistema jau įkirto ne viena simsų maniakė. Žodžiu skaitykit įdėmiai simsu mėgėjos brūkšnelis totalios maniakės... :wnk:

Pradėkim nuo to kai išmeta lentelė kur reikia vesti kodą 2 kartą, kodo vesti jokio nereikia išjungiam lentele... Einam ten kur išarchyvavot simsus einam į cd randam crack ir TS3 failiuką. Radę failiuką keliaujam ten kur instaliavot The Sims 3. Kai jau nukeliavom į The Sims 3 folderi matome 5 folderius spaudžiame ant Chaches jo viduje randame dar viena folderi pavadinimu bin įeiname ten! Nieko nelauke keliame TS3 failą į bin folder. O ne! Sušunkate pamate lentelę ar tikrai norite keisti ši failą į naujajį? Jūs nieko nelaukia spragtelėjate ant TAIP. Jums pavyko dabar paleidžiame ta TS3 failą kuris randasi bin folderyje jus tiesiog nekantraujate žaisti, jūs nesitveriate kailyje... O dieve jie kraunasi ačiū kažkam kas padėjo dėja jis man nerūpi aš turiu simsus muahhahahahaha (ilgas isteriškas juokas)

Va pagal mane reiktu taip crack padaryti :mrgreen:

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (595) buvo 2025 Lap 18, 19:21

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių