The Sims 3sveiki.
gal galit pasakyt, koks yra registration code? maciau cia anksciau tokia pati problema buvo, bet nuejo zmogus i crack folderi ir ten is rld-sims3 gavo ta koda. as irgi randu tuos kodus, bet jau koki penkta vedu - vis netinka. jau nusibodo. ten visus reikia israsyt ar kaip?
tau reikia nueit i crack folderi ir nukopijuot antra failiuka tada nueit i ten kur isirasei sims 3 pvz pas mane F:\sims 3\Game\Bin ir iklijuoti (paste)
ten jis neisiklijuoja i ta Bin... raso: there is not enough space on Sims3. You need an additional 28,3 MB to copy this files as viska dariau tajp kaip atsisunciau per deamon tols unmautinau simsus tada ten man viskas buvo geraj ismete man lentele kur reikia registration kode nu tipo sitas pvz-6WZZ-GQ8P-XNMA-PXNU-BRLD... Nu po ilgo ieskojimo as ji radau ir tesiau instalevima po to atsirado ta kvaila lentele re-enter nu bet as nesu nei karto nucrakinus net neisivajzduoju ka daryti ir visaj nesupratau to paaiskinimo nes visaj kitajp viska darau
![]()
man tas pats... Dieve dieve... Padėk šiems vaikams įkirsti nuckekinimo sistema jau įkirto ne viena simsų maniakė. Žodžiu skaitykit įdėmiai simsu mėgėjos brūkšnelis totalios maniakės...
Pradėkim nuo to kai išmeta lentelė kur reikia vesti kodą 2 kartą, kodo vesti jokio nereikia išjungiam lentele... Einam ten kur išarchyvavot simsus einam į cd randam crack ir TS3 failiuką. Radę failiuką keliaujam ten kur instaliavot The Sims 3. Kai jau nukeliavom į The Sims 3 folderi matome 5 folderius spaudžiame ant Chaches jo viduje randame dar viena folderi pavadinimu bin įeiname ten! Nieko nelauke keliame TS3 failą į bin folder. O ne! Sušunkate pamate lentelę ar tikrai norite keisti ši failą į naujajį? Jūs nieko nelaukia spragtelėjate ant TAIP. Jums pavyko dabar paleidžiame ta TS3 failą kuris randasi bin folderyje jus tiesiog nekantraujate žaisti, jūs nesitveriate kailyje... O dieve jie kraunasi ačiū kažkam kas padėjo dėja jis man nerūpi aš turiu simsus muahhahahahaha (ilgas isteriškas juokas) Va pagal mane reiktu taip crack padaryti ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

D