Įvairūs Gyvūnai

Ak tie tėvai

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 27, 21:10

man taip pat sako...
seniau turejau kaciuka, tai ji palaikem vasara lauke, priprato ''kur matau ten ir sisioju'' ir namie bute tas pats, tai dabar nieko neperka, net ziurkeno, net zuvyciu.
o del maisto pirkimo, serimo ir pan tai manau kad tas rupestelis atsiperka su kaupu del nuotaikos pakeltos to mielo ir silto padarelio... :love: ;) 8)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

gauronas

Aktyvus dalyvis

Raseiniai

7.90 Lt

Standartinė » 2009 Geg 01, 11:46

zodziu turejau katina o jis jau buvo senas tai isejo irnebe grįžo tai praejo gal puse metu paprasiau kad man leistu is drauges pasiimti kaciuka kaipaaugs nes jos kate neseniai vada atsivede.paklausiau o ji aisku kad nesutiko sako ,neraikia tau to katino mes suni pirksim .nu gerai pasakiau lai prka bet tada kai suni turesim ir katinelivistiek parsinesiu. tada ji sutiko. po savaites nusiprikom suni ir as mamai pasakaiu kad, tam katineliui tuojau bus trys menesiai ir as jy rytoj parsinesiu namo .oka jus galvojat ji pareiske kad jokio katino cia nebus ! :piktas: bet jau nebuvo to katuko kur deti tai kazkokiai mamos bendradarbiai teko atiduoti :piktas:

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Geg 01, 11:49

GuMmyBear. rašė:Man tėvai gal jau 6metus sako: kitą vasarą tikrai nupirksim šunį.

Iki šiol neturiu. :D net draugė siūlė padovanot, bet tėvai nesutiko. sako: ai krizė dabar, o jam skiepų reikia ir pan :D

Su mama jau susitariau, kad šunį pirksim :D

Vartotojo avataras

rruuggiillee

Patyręs forumietis

kėdainiai

846.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 01, 18:47

O taip nervina bet vis dėlto išsiprašiau triušiuko :love:

Vartotojo avataras

Dovilė.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

18.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 15, 21:17

Aš neseniai pirkau, tai bent jau maniškiui pirmi skiepai- 50Lt, Po mėnesio Antri- tiek pat. Dabar po metų dar reiks vest. Nu aišku, ten pirkom ir nuo kirminų tablečių, kaulų dantims, žinoma, maisto. O šiaip jei jau labai nori šuns, tai nepatingėsi atsikelt, ar ten pareit namo, ir į lauką išvest. Iš tikrųjų aš saviške labai džiaugiuosi. :D

Vartotojo avataras

Dj_BraŠkė

Įsijaučiantis

735.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 30, 22:26

Mano tėvai prizadėjo per gimtadieni padovanot..., bet šuns negavau.. :(

Reighta

Aktyvus dalyvis

9,711.30 Lt

Standartinė » 2009 Geg 31, 19:26

Aš tai tėvų prašiau, kad leistų auginti kokią gyvatę ar iguaną, bet mamai tokie gyvūnai nepatinka ir ji mano, kad aš pati bijočiau tokį gyvūną paliesti ir netinkamai jį prižiūrėčiau.
Na dabar jau gavau amūrinį žaltį.

Vartotojo avataras

peg@se

Dalyvis

klaipeda

4,108.92 Lt

Standartinė » 2009 Bir 17, 13:01

man jau kokius 2 metus sako kad pirksim šunį :(
o kai jau randu kokį ir kainą pasakau tai iš karto nuomonė pasikeičia tipo vietos permažai, kas jį vedžios, kas maitins ir taip toliau.... :cry:
taip nervina... :dry:

Vartotojo avataras

Gabi.

Patyręs forumietis

Kaunas

8,424.38 Lt

Standartinė » 2009 Bir 17, 13:20

Pamenu kai tėvų prašiau šuniuko, niekaip nesutiko, bet prieš penkis metus, man jį nupirko, sako: naujųjų metų dovana (tada jie buvo .:D)
Atbėga tooooks kukulis žiūriu. :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 18, 17:43

Gabi. rašė:Pamenu kai tėvų prašiau šuniuko, niekaip nesutiko, bet prieš penkis metus, man jį nupirko, sako: naujųjų metų dovana (tada jie buvo .:D)
Atbėga tooooks kukulis žiūriu. :D

Man pavydas bambą griaužia. :D

Karlla

Įsijaučiantis

Vilnius

-200.74 Lt

Standartinė » 2009 Bir 25, 22:09

Manę taip pat užknisa.
Bet tai laikina.
Po kiek laiko supranti,kad tau iš tikrųjų neverta, pirkti naujo
augintinio. ;)
Kartais tėvai būna teisūs. :up:
Nesakau,kad visada. :P :D

Vartotojo avataras

Deimoskea

Aktyvus dalyvis

Nesvarbu

11,671.74 Lt

Standartinė » 2009 Lie 02, 20:33

Aha. Dabar turiu žiurkėną ir jis jau labai senas. Tai galvoju, kad po jo norėčiau degu laikyt, arba žiurkę. Bet tėvai nesutinka. Sako, jog nesirūpinsiu, nes ir žiurkėnu nesirūpinu. ir iš tikrųjų, pas mane atsakomybės 0, bet aš taip noriu...

Ina D.

Apšilinėjantis

Plungė

543.10 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 15:56

Šuns reikėjo prašyt dieną,atrodo nedaug,bet kiek ašarų praliet reikėjo.

O dėl triušio tai greit,paprašiau ir sutiko. Noriu antro šuns,bet neleidžia,krizė,nėr pinigų ir t.t. :roll:

mazytja

Lankytojas

siauliai

269.92 Lt

Standartinė » 2009 Lie 23, 12:52

pas mane tai viskas ciki piki :hoorey: :up: as turiu 2kates kurei 4metukai kuri buna tik pas mano seneli o mano milimiausioji katyte jau 12 metuku bet vistiek isdykusi turiu 1suniuka kuriam neseniai suejo 1metukai turiu 2papugas viena banguotaja papugele o kita nyfa turiu dideli akvariuma

mano gyvuneliu vardai:

4metuku katytes vardas-Kysa
12metuku katytes vardas-Cita
suniuko vardas-Baris
Nyfos vardas-File
kitos papugytes vardas-Mazius
o zuvyciu per daug kad sugalvociau joms vardus :lol:

mazytja

Lankytojas

siauliai

269.92 Lt

Standartinė » 2009 Lie 23, 12:56

as tai ko noriu ta ir gausiu
tik del triusio problemos verk neverkes man aiskina vis tai´tu jo nepriziuresi o as ir sakau o tai kaip as sugebuvisus kitus priziuret :roll:
nu tai krize o valgyt jiems irgi reikia ir t.t. tai triusio tikriausiai reikes prasyti ''kaledu senelio'' :lol:

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių