‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
-

Vytauciukea
- Aktyvus dalyvis
-
- Marijampolė
- 14,257.18 Lt
» 2009 Bal 14, 18:46
Jusu neuzknisa kai labai nori gyvunelio o tevai varo savo: tai nera vietos!, tai nera pinigu!, tu jo nepriziuresi....(dazniausia kai gyveni bute!)
jei ne tevai tai as nzn kiek auginciau tu gyvunu! 
--------------------------------------
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 1,967.81 Lt
» 2009 Bal 14, 18:48
Man tėvai gal jau 6metus sako: kitą vasarą tikrai nupirksim šunį.
Iki šiol neturiu.  net draugė siūlė padovanot, bet tėvai nesutiko. sako: ai krizė dabar, o jam skiepų reikia ir pan 
-

agnee
- Dalyvis
-
- Is Vilniaus ;}
- 2,258.83 Lt
» 2009 Bal 14, 19:03
Nu cia nuo tevu mastymo priklauso,as pati turejus,turiu ir turesiu kazkokiu gyvunu,tas pats su pazistama mano,tevai jai neleidzia turet kates  toks smulkus gyvunelis daug prieziuros nereikalauja,tai ka zn... 
-

madmozelė
- Aktyvus dalyvis
-
- 11,250.94 Lt
» 2009 Bal 14, 19:38
kartais tie tėvai visai teisingai sako žinok. taip tik atrodo, jog belekiek tų gyvūnų turėtum, bet įsigyji vieną, du, tris... ir supranti, kiek jiems reik daug priežiūros ir laiko. kad ir šuo. taip norisi grįžti namo 22, 23 h. tai ne, turi grįžti namo 19 h., kad pavedžiotum jį. noris kartais praleist visą kokį sekmadienį vien su pižama, lovoj. tai vistiek keliesi 8 h. kad šunį į lauką išvestum. žinoma, gyvūnai suteikia labai daug džiaugsmo, bet reikalauja iš tavęs tikrai daug laiko ir priežiūros. tad prieš įsigyjant bet kokį gyvūną reikia apsvarstyti ar sugebėsi juo rūpintis. ar galėsi jį palikti atostogoms. kas juo pasirūpins kai nebūsi namie... ; DD
-

Vytauciukea
- Aktyvus dalyvis
-
- Marijampolė
- 14,257.18 Lt
» 2009 Bal 14, 20:08
pries rasydama ir as pagalvojau! bet vistiek! 
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bal 16, 13:47
Mano gyvūnai atsirado brolio ir mamos dėka. Nors tėtis prieštaravo. 
-

VerM
- Patyręs forumietis
-
- Panevėžys
- 121.00 Lt
» 2009 Bal 20, 19:06
Vytauciukea rašė:Jusu neuzknisa kai labai nori gyvunelio o tevai varo savo: tai nera vietos!, tai nera pinigu!, tu jo nepriziuresi....(dazniausia kai gyveni bute!) jei ne tevai tai as nzn kiek auginciau tu gyvunu! 
Na man tėvai taip nesako.Patys jie perka gyvūnus o aš nenoriu,kad atsirastu dar koks nors parazitas mūsų namuose.  Nes tuomet būna jau pareigos: vedžioti į kiemą,pirkti maistą ir taip toliau...
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2009 Bal 21, 00:04
Prieš pirkdama kokį gyvūną visada pasitariu su namiškiais, bet sprendžiu vistiek aš  . Kiek turėjau gyvūnų (o turėjau daug ir įvairiausių), visus prižiūrėjau pati. Aišku, kai tenka išvažiuoti kur, tai reikia tartis kažkaip, kad prižiūrėtų...
o atsakant į klausimą, tai - ne nenervina, nes taip nesako 
-

Rututux
- Įsijaučiantis
-
- 404.52 Lt
» 2009 Bal 21, 11:22
fujitsu rašė:Man tėvai gal jau 6metus sako: kitą vasarą tikrai nupirksim šunį. Iki šiol neturiu.  net draugė siūlė padovanot, bet tėvai nesutiko. sako: ai krizė dabar, o jam skiepų reikia ir pan 
man panasiai
tik suns negaunu 3 metus
pasiteisinimai: kur mes ji laikysim, gi sienas mums nupbraizys, neturim pinigu(sita suprast imanoma), kas ji sers?, kas ji ves i lauka? ir pan.
-

Lajalak
- Dalyvis
-
- Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno
- 4,535.00 Lt
» 2009 Bal 21, 18:33
Dažniausiai būna taip, kaip noriu aš. Esmė tame, kad mano norai nėra dideli  dėl katės tėvai buvo kategoriškai PRIEŠ, bet aš ją visvien parsitempiau  dėl triušė tėtis nenorėjo, bet who cares 
-

Dragon-fly
- Aktyvus dalyvis
-
- 8,157.63 Lt
» 2009 Bal 22, 13:48
pas mane gyvūnų užtektinai (3 ) tad daugiau ir nelabai prašau,akd leistų auginti...
o šiaip jeigu galėčiau, tai prisirinkčiau tiek kačių,kad gyvenčiau,kaip ta išprotėjusi moteris iš simpsonų  dievaži,jeigu tik galėčiau,visus kačiukus namo tysčiau 
-

Blofeld.
- ®espect
-
- Šiauliai
- 2,034.71 Lt
» 2009 Bal 24, 19:36
O aš net neprašau, kad tėvai pirktų kokius gyvūnųs. Turim jų užtektinai(3)  Tai - šuo, katinas, 2 žuvų akvariumai(mano ir mamos)  Taip, kad šuniu ir katinu ir savo akvariumu aš rūpinuosi. Nu kas tėra šuniu ir katinu pasirūpint. Katinas bastosi bet kur(pas kates man atrodo), o šuo pririštas  Man tereikia tik juos šerti ir su jais pabūt, paglostyt, tai pilvuką pakasyt  O žuvytės, maitinti, mama akvariumą valo 
-

Karabasass
- Apšilinėjantis
-
- Kazlu Ruda
- 1,935.26 Lt
» 2009 Bal 24, 23:04
Oa spasakiau,kad noriu papugos-ir turiu 
-

suzuke
- Aktyvus dalyvis
-
- Rokiškis.
- 8,150.94 Lt
» 2009 Bal 25, 17:19
Tai jo 
-

Panelė Niurzga*
- Dalyvis
-
- Radviliškis
- 7,173.72 Lt
» 2009 Bal 25, 17:23
Tėvai taip nesako.
Žioma sakytų jei užsimanyčiau beždžionės arba žirafos..
katė mamos svajonė tai nereikėjo net prašyt - turim ir džiaugiames.
Šuns tai pat nereikėjo prašyt, nes visi nusprendėm, kad norim ir - įsigijom.
O va jūros kiaulytės jau aš prašiau, bet iškart sutiko su sąlyga jei pati ja rūpinsiuos, žinoma prižadėjau taj ir - gavau 
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
|
|
|