Įvairūs Gyvūnai

Ak tie tėvai

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2009 Bal 14, 18:46

Jusu neuzknisa kai labai nori gyvunelio o tevai varo savo: tai nera vietos!, tai nera pinigu!, tu jo nepriziuresi....(dazniausia kai gyveni bute!)

jei ne tevai tai as nzn kiek auginciau tu gyvunu! :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Bal 14, 18:48

Man tėvai gal jau 6metus sako: kitą vasarą tikrai nupirksim šunį.

Iki šiol neturiu. :D net draugė siūlė padovanot, bet tėvai nesutiko. sako: ai krizė dabar, o jam skiepų reikia ir pan :D

Vartotojo avataras

agnee

Dalyvis

Is Vilniaus ;}

2,258.83 Lt

Standartinė » 2009 Bal 14, 19:03

Nu cia nuo tevu mastymo priklauso,as pati turejus,turiu ir turesiu kazkokiu gyvunu,tas pats su pazistama mano,tevai jai neleidzia turet kates :roll: toks smulkus gyvunelis daug prieziuros nereikalauja,tai ka zn... :)

Vartotojo avataras

madmozelė

Aktyvus dalyvis

11,250.94 Lt

Standartinė » 2009 Bal 14, 19:38

kartais tie tėvai visai teisingai sako žinok. taip tik atrodo, jog belekiek tų gyvūnų turėtum, bet įsigyji vieną, du, tris... ir supranti, kiek jiems reik daug priežiūros ir laiko. kad ir šuo. taip norisi grįžti namo 22, 23 h. tai ne, turi grįžti namo 19 h., kad pavedžiotum jį. noris kartais praleist visą kokį sekmadienį vien su pižama, lovoj. tai vistiek keliesi 8 h. kad šunį į lauką išvestum. žinoma, gyvūnai suteikia labai daug džiaugsmo, bet reikalauja iš tavęs tikrai daug laiko ir priežiūros. tad prieš įsigyjant bet kokį gyvūną reikia apsvarstyti ar sugebėsi juo rūpintis. ar galėsi jį palikti atostogoms. kas juo pasirūpins kai nebūsi namie... ; DD

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2009 Bal 14, 20:08

pries rasydama ir as pagalvojau! bet vistiek! :D

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bal 16, 13:47

Mano gyvūnai atsirado brolio ir mamos dėka. Nors tėtis prieštaravo. ;D

Vartotojo avataras

VerM

Patyręs forumietis

Panevėžys

121.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 19:06

Vytauciukea rašė:Jusu neuzknisa kai labai nori gyvunelio o tevai varo savo: tai nera vietos!, tai nera pinigu!, tu jo nepriziuresi....(dazniausia kai gyveni bute!)

jei ne tevai tai as nzn kiek auginciau tu gyvunu! :D

Na man tėvai taip nesako.Patys jie perka gyvūnus o aš nenoriu,kad atsirastu dar koks nors parazitas mūsų namuose. :) Nes tuomet būna jau pareigos: vedžioti į kiemą,pirkti maistą ir taip toliau...

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Bal 21, 00:04

Prieš pirkdama kokį gyvūną visada pasitariu su namiškiais, bet sprendžiu vistiek aš :lol:. Kiek turėjau gyvūnų (o turėjau daug ir įvairiausių), visus prižiūrėjau pati. Aišku, kai tenka išvažiuoti kur, tai reikia tartis kažkaip, kad prižiūrėtų...
o atsakant į klausimą, tai - ne nenervina, nes taip nesako :D

Vartotojo avataras

Rututux

Įsijaučiantis

404.52 Lt

Standartinė » 2009 Bal 21, 11:22

fujitsu rašė:Man tėvai gal jau 6metus sako: kitą vasarą tikrai nupirksim šunį.

Iki šiol neturiu. :D net draugė siūlė padovanot, bet tėvai nesutiko. sako: ai krizė dabar, o jam skiepų reikia ir pan :D

man panasiai
tik suns negaunu 3 metus
pasiteisinimai: kur mes ji laikysim, gi sienas mums nupbraizys, neturim pinigu(sita suprast imanoma), kas ji sers?, kas ji ves i lauka? ir pan.

Vartotojo avataras

Lajalak

Dalyvis

Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno

4,535.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 21, 18:33

Dažniausiai būna taip, kaip noriu aš. Esmė tame, kad mano norai nėra dideli :D dėl katės tėvai buvo kategoriškai PRIEŠ, bet aš ją visvien parsitempiau :play: dėl triušė tėtis nenorėjo, bet who cares :?

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 13:48

pas mane gyvūnų užtektinai (3 ) tad daugiau ir nelabai prašau,akd leistų auginti...
o šiaip jeigu galėčiau, tai prisirinkčiau tiek kačių,kad gyvenčiau,kaip ta išprotėjusi moteris iš simpsonų :D dievaži,jeigu tik galėčiau,visus kačiukus namo tysčiau :(

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Bal 24, 19:36

O aš net neprašau, kad tėvai pirktų kokius gyvūnųs. Turim jų užtektinai(3) :D Tai - šuo, katinas, 2 žuvų akvariumai(mano ir mamos) :D Taip, kad šuniu ir katinu ir savo akvariumu aš rūpinuosi. Nu kas tėra šuniu ir katinu pasirūpint. Katinas bastosi bet kur(pas kates man atrodo), o šuo pririštas :D Man tereikia tik juos šerti ir su jais pabūt, paglostyt, tai pilvuką pakasyt :D O žuvytės, maitinti, mama akvariumą valo :D

Vartotojo avataras

Karabasass

Apšilinėjantis

Kazlu Ruda

1,935.26 Lt

Standartinė » 2009 Bal 24, 23:04

Oa spasakiau,kad noriu papugos-ir turiu :)

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2009 Bal 25, 17:19

Tai jo :D

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Bal 25, 17:23

Tėvai taip nesako.
Žioma sakytų jei užsimanyčiau beždžionės arba žirafos.. :lol:
katė mamos svajonė tai nereikėjo net prašyt - turim ir džiaugiames.
Šuns tai pat nereikėjo prašyt, nes visi nusprendėm, kad norim ir - įsigijom.
O va jūros kiaulytės jau aš prašiau, bet iškart sutiko su sąlyga jei pati ja rūpinsiuos, žinoma prižadėjau taj ir - gavau :play: :love:

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių