Įvairūs Filmai, TV, knygos

Filmai verti dėmesio

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 17:56

Čia rašykim ir diskutuokim apie filmus, kurie, jūsų manymu, yra verti dėmesio.
Būtina ne tik įvardinti filmą, bet ir parašyti apie jį savo nuomonę (pabrėžiu savo, o ne iš interneto, nes filmų aprašymus gali pažiūrėt kiekvienas).

Taigi rašykim apie filmus, kurie paliko didžiausią įspūdį, kuriuos žiūrėtumėt dar ir dar bei galėtumėte juos rekomenduoti kitiems.

Rūt., bandau laimę=)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Shiny

Įsijaučiantis

3,063.42 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 18:37

Aš pati galėčiau žiūrėti dar ir dar filmą "Kur nuneša sapnai".. labai įdomus filmas, net nežinau kiek kartų jau mačiau ir nenusibosta :) :roll: Tikrai verta pažiūrėt ;)

Dar man labai didelį įspūdį paliko filmas „Deivido Geilo paslaptis“. Labai įdomus ir pabaiga labai netikėta. Beje, filmas labai liūdnas, ypač pabaigoje..labai verkiau, po filmo dar ilgai negalėjau atsigaut :) Bet filmo antrą kart nebežiūrėčiau, nebeįdomu būtų, žinant pabaigą :)
Paskutinį kartą redagavo Shiny 2009 Geg 03, 18:42. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 18:41

Shiny rašė:"Kur nuneša sapnai", „Deivido Geilo paslaptis“

Wau, paminėjai 2 filmus, kurių dar nemačiau, bet apie juos esu daug skaičius ir jie abu yra mano "būsimų žiūrimų filmų sąraše". Būtinai abudu pažiūrėsiu :clap:.

Dabar parašysiu apie savuosius:
Kadangi mintis sukurt šią temą kilo rašant skiltyje "top 3 filmai", tai ir pradėsiu nuo savo topo:
1. "21 gramas". Vienas paskutiniųjų mano matytų filmų, kurį žiūrėjau 2 kartus. Kodėl patiko? Nes filmas kitoks, nei kiti, ypač išsiskiria režisūriniais sprendimais (vienu metu rodomos 3 žmonių istorijos, dabartis maišoma su praeitim ir ateitim). Nepatariu žiūrėti tiem, kas per filmus tingi galvot ir tikisi viską gaut jau sukramtyta. Mano manymu panašūs filmai „Pasilik/Stay“, „Babelis/Babel“.
2. „Babelis“. Tikriausiai jau daug kas esat matę, nes tikrai ne naujas filmas. Kodėl patiko? Trumpiausias atsakymas – todėl, kad patiko „21 gramas“ (tas pats režisierius);
3. „Septynios sielos“. Patiko pati filmo idėja, filmo atmosfera. Šiaip geras filmas apie gyvenimą, praradimus, atradimus, meilę, pasiaukojimą ir mirtį...

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 20:09

Iš tikrųjų tai yra tema Rekomenduokit filmą.kažkas tokio.
O čia beveik tokia pati tema,manau pilnai ir anos temos užtenka ;]

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 20:24

Neeiline rašė:Iš tikrųjų tai yra tema Rekomenduokit filmą.kažkas tokio.
O čia beveik tokia pati tema,manau pilnai ir anos temos užtenka ;]

Būtent,todėl tema lock.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias