Čia rašykim ir diskutuokim apie filmus, kurie, jūsų manymu, yra verti dėmesio.
Būtina ne tik įvardinti filmą, bet ir parašyti apie jį savo nuomonę (pabrėžiu savo, o ne iš interneto, nes filmų aprašymus gali pažiūrėt kiekvienas).
Taigi rašykim apie filmus, kurie paliko didžiausią įspūdį, kuriuos žiūrėtumėt dar ir dar bei galėtumėte juos rekomenduoti kitiems.
Rūt., bandau laimę=)
Filmai verti dėmesio
5 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Aš pati galėčiau žiūrėti dar ir dar filmą "Kur nuneša sapnai".. labai įdomus filmas, net nežinau kiek kartų jau mačiau ir nenusibosta
Dar man labai didelį įspūdį paliko filmas „Deivido Geilo paslaptis“. Labai įdomus ir pabaiga labai netikėta. Beje, filmas labai liūdnas, ypač pabaigoje..labai verkiau, po filmo dar ilgai negalėjau atsigaut Paskutinį kartą redagavo Shiny 2009 Geg 03, 18:42. Iš viso redaguota 2 kartus.
Wau, paminėjai 2 filmus, kurių dar nemačiau, bet apie juos esu daug skaičius ir jie abu yra mano "būsimų žiūrimų filmų sąraše". Būtinai abudu pažiūrėsiu .
Dabar parašysiu apie savuosius: Kadangi mintis sukurt šią temą kilo rašant skiltyje "top 3 filmai", tai ir pradėsiu nuo savo topo: 1. "21 gramas". Vienas paskutiniųjų mano matytų filmų, kurį žiūrėjau 2 kartus. Kodėl patiko? Nes filmas kitoks, nei kiti, ypač išsiskiria režisūriniais sprendimais (vienu metu rodomos 3 žmonių istorijos, dabartis maišoma su praeitim ir ateitim). Nepatariu žiūrėti tiem, kas per filmus tingi galvot ir tikisi viską gaut jau sukramtyta. Mano manymu panašūs filmai „Pasilik/Stay“, „Babelis/Babel“. 2. „Babelis“. Tikriausiai jau daug kas esat matę, nes tikrai ne naujas filmas. Kodėl patiko? Trumpiausias atsakymas – todėl, kad patiko „21 gramas“ (tas pats režisierius); 3. „Septynios sielos“. Patiko pati filmo idėja, filmo atmosfera. Šiaip geras filmas apie gyvenimą, praradimus, atradimus, meilę, pasiaukojimą ir mirtį...
5 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

.