Įvairūs Straipsniukai

Vegetarizmas

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2008 Spa 12, 22:23

na b 12, sakė Gustė, kad galima įsigyti :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 12, 22:25

Šimtai tų tyrimų visokių, skirtingų rezultatų ir įvairių nuomonių. Abejoju ar kada nors visi sutars dėl vieno atsakymo.

Vartotojo avataras

warmth

Savininkas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 12, 22:25

Na, taip, bet nekiekvienas save laikantis vegetaru gali prisižiūrėt, galvodamas, kad valgydamas daržoves gauna reikalingus vitaminus :)

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 12, 22:29

Vegetarizmas rimtas sprendimas. Ir prieš apsisprendžiant būtina labai labai daug domėtis vegetariška mityba ir susidaryti bent minimalų planelį ką derėtų valgyt, kad gautum pakankamai medžiagų :)

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 12, 22:48

Skaičiau, kad visas reikalingas aminorūgštis galima gauti iš augalų jų gaunama mažiau, bet pasisavinama labiau, o iš mėsos aminorūgščių gaunama daugiau, bet mažiau pasisavinama.

Vartotojo avataras

Flame89

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 12:29

strike rašė:Aš nepažįstu nė vieno vegetaro gyvenime. Čia galima bet ką parašyt forume, tai kad ir ištisą enciklopediją parašyk, kas tavim patikės? Visi slaptai mėsą valgo, nori tik išsiskirti, o kitaip nemoka. Nesamonė.

nenusisnekek. jeigu zmogus nevalgo mesos del tam tikru priezasciu, tai jis jos ir nevalgo, o ne issiskiria is kitu ir valgo pasislepes.
Cia buvo didziausia nesamone kokia kada nors girdejau apie vegetarus..
Dar maciau buvo parasyta, kad gali prikrukti vitaminu, tai tenorejau pasakyt, kad mesoj jokiu ypatingu vitaminu nera, jie visi randami ir tam tikram kitam maiste, darzovese, na, o kiti organizmui nera butini

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 17:10

Dar maciau buvo parasyta, kad gali prikrukti vitaminu, tai tenorejau pasakyt, kad mesoj jokiu ypatingu vitaminu nera, jie visi randami ir tam tikram kitam maiste, darzovese, na, o kiti organizmui nera butini

Nevisai tiesa, pavyzdžiui geležis, jos yra augaliniame maiste, bet tik pavyzdžiui tamsiai žalios spalvos lapinėse daržovėse (kitose tik nedideli kiekiai) ir geležis iš augalinio maisto yra sunkiau pasisavinama, todėl jo reikia valgyti daug daugiau. Na, o apie vitaminą B12 galima pasiskaityt aukščiau. Šiaip ar taip, manau stengtis verta. Jei tinkamai maitinies, tai atrneš organizmui DAUG naudos.:)

Vartotojo avataras

liole

Įsijaučiantis

kaunas

1,870.76 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 20:01

na taip juk, kiekvienam sawo kaip sakant. as pavyzdziui nevalgau tik mesos, bet ne del kazkokiu ysitikinimu ar dar ko, tiesiog jos nevalgydama jauciuosi daug geriau...

Vartotojo avataras

peg@se

Dalyvis

klaipeda

4,108.92 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 19:29

as nevalgau mesos metus ir labai puikiai jauciuosi :) skaiciau kad mesa zmogaus organizme prabuna 20 valandu kol pereina visa virskinimo trakta ir t.t. o per tas 20 valandu ji aiskiai supuva :roll: tie kas valgo gyvunus pagalvokit apie savo sveikata :shock: :roll:

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 23:53

Man irgi iš pradžių taip buvo. Savaitė ir vėl iš naujo... Dabar jau aiškiai matau, kaip tas noras mėsos vis traukiasi ir mažėja...
Pažiūrėk youtube. :D Ten tikrai rasi to, kas ilgam atbaidys nuo mėsos...

dovee

Dalyvis

6,018.11 Lt

Standartinė » 2009 Bal 07, 20:41

Pažiūrėk youtube.Ten tikrai rasi to, kas ilgam atbaidys nuo mėsos..
Tikrai...Man uzteko vieno filmuko, dabar pamatau mesa ir prisimenu kaip filmuke rode, kiaules kaba uz koju pakabintos, kraujai sruva ir t.t. :kill:
Paskutinį kartą redagavo dovee 2009 Spa 03, 20:45. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

*Domino

Apšilinėjantis

Palanga

1,314.99 Lt

Standartinė » 2009 Bal 09, 13:09

Aš esu vegetarė ir mano sveikata yra gera. :) Vos tik pamatau, kad brolis valgo mėsa išeinu iš kambario bloga pasidaro... :cry:

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių