Vegetarizmas
42 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
...
Paskutinį kartą redagavo Filosofas 2010 Lie 11, 07:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
-------------------------------------- Jei visi būtų vegetarai apsaugotų.
![]() Mano nuomone žmonės yra didžiausia pasaulio blogybė. Jie tik žudo, teršia gamtą ir griauna pasaulį kuriame gyvena...Jie įsivaizduoja turintys tam teisę, įsivaizduoja esantys aukščiau už kitus...Tai vadinama puikybės manija...Gal aš čia truputį į lankas nuėjau, bet aš asmeniškai mėsos nevalgau, nes aš labai myliu gyvūnus ir man jų gaila...Gaila matyt kaip juos augina, maitina, o atėjus dienai pasidaro iš jų kotletą ir lyg niekur nieko suvalgo... aš kaip tik šiuo metu,jau pati pastebėjau,kad kažkaip susilaikau nuo mėsos.
man tiesiog net cepelinai,mano mėgstamiausias maistas pasidarė nebeskanus,nes jame yra mėsa.tai dabar net negaliu pažėt kažkaip į mėsa. o dar šaldytuvas pas mane db prikrautas pilna mėsų ..žiauru.jak,neskanu man ta mėsa. ![]() jak,man bjauru tiesiog valdyti pasidarė.pradėjau nebevalgyti mėsos ir tuom didžiuojuos ![]() ![]() Aš vegetarė.
Su laiku tapsiu vegane. kažkas sakė, kad mėsoje yra kaškokių vitaminų ir jų neva tik ten ir tėra. Atsakymas:- Nė velnio.! beje, nuo tada kai nevartoju mėsos jaučiuosi geriau. Rimtai... Manęs nebekankina tokie dažni pilvo skausmai (prisivalgydavai kebabų ir eidavai vemdamas) Turiu daugiau energijos. Ir dar vienas dalykas, turbūt pats svarbiausias, kad dėl manęs mama turės pirkti vienu kebabu mažiau. Va.
42 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Straipsniukai |