|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2009 Kov 15, 14:42
LoveGirl rašė:Nenoriu čia aš pyktis,bet pati irgi ne į tema pasireiškei. 
i tema ir dar kaip i tema. ji tiesiog pratruko, nes Justei jau reikia su mama apie bendravima ir elgesi pakalbet, arba tiesiog paciai persilauzt, nes visur gincijasi, ir jai tai pasako, o ji del tiesios dar gincytis pradeda, as Justes foto temoje jau tai rasiau ir kaip uzsipuole, vaje vaje, jau yra problemu su ja:]
--------------------------------------
-

Serpens
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 5,339.38 Lt
» 2009 Kov 15, 17:59
LoveGirl rašė:Nenoriu čia aš pyktis,bet pati irgi ne į tema pasireiškei. 
Net labai į temą.Šnekėjau su Just3,kuri nemoka savo argumentų apginti ir vieną dieną rašo vieną,kitą visai kitą.Tai ir patraukė mano dėmesį.O ir šnekėjom apie PAPUS ir GUMAS ,taip kad viskas net labai tvarkoje.
Ir dar kartą: AŠ UŽ NATŪRALIUS PAPUS UUUU

-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Kov 15, 21:52
Grrrusti rašė:Minejai. nulinius dydzius vardijai. zodziu maziau gincykis del niekniekiu. nes kiekvienoj temos vis tu pradedi savo tiesas irodineti, pasakei nuomone ir uztenka.
Aš turėjau omeny, kad neminėjau, jog maži papai - iš viso nėra krūtinės.
Beje Tu pažiūrėk, kad pirma pradėjo, šiaip Serpens. :}
Beje juk Tu irgi linkusi pasiginčyt, juk tikrai nėra taip, kad TIK pasakai nuomone ir tyli, o va mane tildai. (Sakau ko tu mane užsipuoli, gi tu nic'ą pasikeitus. : )
Nenoriu aš čia pyktis, bet sakai, kad ginčijuos, aš tik diskutuoju ir sakau kad cilikoniniai nėra būtinai milžiniška krūtinė ir viskas. O jūs iš karto...
Vnž, iš mano pusės - PEACE.
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2009 Kov 15, 23:45
jo zinok, as pries tave uzsipuolus ir visalaik busiu nusistacius. nusisneki. Taip as gincijuosi, kai reikia. bet cia net nera prasmes, kai jus tiesiog nesusikalbate.. tiesiog pasiziurek, kad visur gincijiesi. o dabar apsoliuciai be papu ar matei nors viena moteri? net anoreksike turi siokius tokius papus..
-

fRuktas_
- Aktyvus dalyvis
-
- Plateliai
- 1,746.94 Lt
» 2009 Kov 15, 23:49
Žodžiu mano nuomuonė...
Nepatinka man toks krūtis, jei tau patinka tu vaikščiok, bet mano mergina nebūsi 
-
Naste*
- Įsijaučiantis
-
- 3,305.33 Lt
» 2009 Kov 16, 00:31
Kažkaip bijočiau aš rizikuoti,ir kūdikiui nesveika gerti ir šėip jaučiu nepatogu  D O šėip man visai gražiai atroda,bet kai dar labiau pasikėlia krūtinę kaip Anderson tai čia jau nesveikai  Nors bx tai patinka 
-

fRuktas_
- Aktyvus dalyvis
-
- Plateliai
- 1,746.94 Lt
» 2009 Kov 16, 15:45
Naste* rašė:Kažkaip bijočiau aš rizikuoti,ir kūdikiui nesveika gerti ir šėip jaučiu nepatogu  D O šėip man visai gražiai atroda,bet kai dar labiau pasikėlia krūtinę kaip Anderson tai čia jau nesveikai  Nors bx tai patinka 
Dėl pieno tai jokios problemos nėra, taigi ten tik ikišta kažkokia guma į vidu, ir turi tuos savo NUOSTABIUOSIU PAPUS... 
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Kov 17, 15:20
Grrrusti rašė:jo zinok, as pries tave uzsipuolus ir visalaik busiu nusistacius. nusisneki. Taip as gincijuosi, kai reikia. bet cia net nera prasmes, kai jus tiesiog nesusikalbate.. tiesiog pasiziurek, kad visur gincijiesi. o dabar apsoliuciai be papu ar matei nors viena moteri? net anoreksike turi siokius tokius papus..
Tu neką mažiau ginčijiesi negu aš. Gal pati nepastebi.
be to aš čia nesiginčiju, o reiškiu savo nuomonė, diskutuoju, ar gi ne tam šitas forumas ? ... Prč aš juk nieko nesakiau apie tas bepapes moteris, iš kur ištraukei ? Taigi tas 'nulinis', tik kaip pavyzdys, kad maža labai krutinė.
Taip mačiau.
-

Kerry.
- ®espect
-
- 948.17 Lt
» 2009 Kov 17, 15:26
Silikonas gali išlaikyti ir aukštą ir žemą temperatūrą,bet nuo smūgio subliūkšta.Jei kažkas ten labai kompleksuoja dėl mažos krūtinės,tai tegul daro.Tai kiekvieno asmenininis reikalas.
-

Florida
- Lankytojas
-
- Lazdijai
- 832.18 Lt
» 2009 Kov 17, 23:19
Perskaičiau temos pavadinimą ir nesuklydau.. temą sukūrė vaikinas..
Manau, kad tas tobulumo siekimas nieko neduoda, juk vidus žmogaus nuo to dydžio nepasikeis, o gal?
Be to, tas krūtinės didinimas yra pavojingas sveikatai, ir jis nėra amžinas, jį reikia keisti, kad neplyštų, nes plyšus organizmas pats save naikins bandydamas pašalinti svetimkūnį. Taigi, tai pavojinga ir nemanau kad reikalinga..O jei žmogui svarbiausia tik kaip jo mergina atrodo be liemenėlės čia jau nėra labai normalu.. 
-

marchiuzz
- Apšilinėjantis
-
- 1,652.01 Lt
» 2009 Kov 18, 18:05
Kaip taisykle yra, zmones kurie sneka apie zmogaus vidini grozi dazniausiai buna isoriskai baisus 
-
Sako
- Patyręs forumietis
-
- 348.00 Lt
» 2009 Kov 18, 19:01
Juokinga mylėt mergina už papus.
Netgi ne juokinga o,labai graudu.
-

Viva :]*
- Aktyvus dalyvis
-
- 7.24 Lt
» 2009 Kov 18, 19:24
tapke223 rašė:matosi kad tu esi forsas ,tie silikoniniai papai yra pats šlykščiausias dalykas pasaulyje
Pritariu :]
-

devilish
- ®espect
-
- 17.00 Lt
» 2009 Kov 18, 19:35
marchiuzz rašė:Kaip taisykle yra, zmones kurie sneka apie zmogaus vidini grozi dazniausiai buna isoriskai baisus 
Kodel taip galvoji? Nemanai kad gali del to klysti?
-

marchiuzz
- Apšilinėjantis
-
- 1,652.01 Lt
» 2009 Kov 18, 20:12
devilish rašė:Kodel taip galvoji? Nemanai kad gali del to klysti?
isimtiniu atveju yra. bet jai bendrai paemus - neklystu.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|