Ai tai tu už nutysusias papinyčias ?
Krūtinės didinimasNu as tai uz tikrus papus.
Man tie silikkoniniai kai is lipciko ar maudymkes virsutines dalies islenda kazkokie tai obuOliai nu tai slykstu.Asmeniskai man. lDD Nu negrazu jei dydis suaugusios moters A. zodziu..As uz normalius tikrus ir didelius papus pvz kai tokie : ![]() as tai pritariu Tau, Just3;D
nu pvz kas daryt jejgu kaikam nenusiseke gyvenime ir per mazi papai uzaugo.. ir tegul bernai nesako kad jiem ne papuose esme, nes prie kokio ezerelio pamate mergina su maudymke ziuri i papus..
ir jejgu bus mergina ~17metu o papu ner tjgi tyciosis..
tai va.. ![]() Man asmeniškai, kiekvieno žmogaus trūkumas yra pliusas. Jei žmonės neturėtų trūkumų, tai visi žmonės būtų vienodi..
Grožis slypi natūralume.. (mm) Silikoniniai papai iš karto netenka viso džiaugsmo.. Geriau jau liemenėlė su silikoniais padukais (ar kaip ten jie vadinas), kur iškelia krūtinę..
Na ir kas? Kvailiai,kas tyčiojasi. Man silikonine krutine yra grazi todel, jog ji turi tobula FORMA! Ir man asmeniskai papai visada bus grazesni pridengti(su staniku, ar su maudimke) negu nuogi! Visada sexualiau atrodo tas kas pridengta
bet silikoniniai papai atrodo grazus ir be staniko. O naturalus... em... turejau pana kurios papu dydis em.. nzn kokia ten raide, bet i delna puse papo netelpa, ir jie ant tiek dideli ir nukare kad .. nebeprikolas. Bet su staniku atrodo nesveikai tai va vaikuciai ![]()
Kažkodėl nalabai tikiu. ;D ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

ir tegul bernai nesako kad jiem ne papuose esme, nes prie kokio ezerelio pamate mergina su maudymke ziuri i papus.. 

tai va vaikuciai