Siuntiniai Žaidimai

The Sims 2 priedai

Vartotojo avataras

tapke223

Dalyvis

kaunas

4,602.79 Lt

Standartinė » 2009 Vas 26, 13:06

kaip instaliuoti The Sims 2: Family Fun Stuff Pack

--------------------------------------

Vartotojo avataras

posaule

Lankytojas

kaunas

367.92 Lt

Standartinė » 2009 Vas 26, 14:36

kaip kaip eiti pagal nuorodas ir viskas , žiūrint kaip tu juos turi ? siųstus?

Vartotojo avataras

tapke223

Dalyvis

kaunas

4,602.79 Lt

Standartinė » 2009 Vas 26, 14:38

nu iš čia parsisiunčiau

Vartotojo avataras

Dukis.

Apšilinėjantis

754.57 Lt

Standartinė » 2009 Vas 27, 18:22

Paaiskinkit kaip instaliuot Teen stuff. :oops: :cry:

Vartotojo avataras

Emilia

Lankytojas

klaipeda

715.29 Lt

Standartinė » 2009 Vas 28, 21:48

Labutis, Cia ir vel as...
Na del tu priedu man nesuprantama vis vien. Kaip jus juos parsisiunciat???
Pataret man atsidaryt downloads segtuviuka. I ji dabar patenku per <program files>- <EA GAMES>- <Sims 2 double deluxe> o cia jau ir manasis <downloads>. Einu i tarkim parsimoniuos puslapi. Pasirenku patikusi paveiksliuka (tinkanti sims 2). Ji paspaudziu 2 kartelius ir spaudziu <save> (seivinu i downloads). Paskui <open file>. Atsisiusta nuoroda paspaudziu desiniu peles mygtuku. Atsidaro lentele. Pasirenku win.rar,dar lentele- pasirenku virsutini uzrasa, paskui <gerai>.
Po visko einu i zaidima ir ieskau kas ten atsirado- OGI NIC NIEKO!!!
Patarkit man prasau. :prašau: Man taip noris tokiu fainu priedu!!!

dovilytedovilyte

Lankytojas

211.38 Lt

Standartinė » 2009 Kov 01, 00:09

tai va, turiu ysirasius the sims 2,petsus,nightlife,bon voyage,kitchen and bath,teen style stuff, o universitety negaliu ysirasyt kazkodel ;( yra MDS failai du, vienas su daemon tools zenkliuku o kitas be, ir ant abieju parasysta kad 1 cd tikriausei.
nu va kaip ce:
Sims2_EP1_1
Sims2_EP1_1.mdf
ir viskas daugiau nieko nera, tik notebook failas su serial number, ir nezinau ka daryt man neysiraso zaidimas ;( HELP :( :roll: :love: :prašau:

DiAnUtEaAa

Apšilinėjantis

klp

1,306.05 Lt

Standartinė » 2009 Kov 01, 00:15

emilia->O kaip tu ateini i simsus ir tau jie pasikrauna tau jokios lenteles neismeta?
dovilytedovilyte-> per mdf failus nepasileis pasileis tik per ccd ir iso
;)[/color]

Vartotojo avataras

Emilia

Lankytojas

klaipeda

715.29 Lt

Standartinė » 2009 Kov 01, 02:53

[quote="DiAnUtEaAa"]emilia->O kaip tu ateini i simsus ir tau jie pasikrauna tau jokios lenteles neismeta?

Kai einu i simsus kartais ismeta ne lentele, ten lenta! Apacioj yra du pasirinkimo variantai. Kartais pasirenku viena, kartais kita, bet nepastebejau skirtumo :cry: .Bet as apie papildomu daiktu siuntima klausiau, stai ju as negaliu niekaip iveikti. Neparsisiuncia man niekas! :( :oops:

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2009 Kov 01, 15:55

Emilia rašė:
DiAnUtEaAa rašė:emilia->O kaip tu ateini i simsus ir tau jie pasikrauna tau jokios lenteles neismeta?

Kai einu i simsus kartais ismeta ne lentele, ten lenta! Apacioj yra du pasirinkimo variantai. Kartais pasirenku viena, kartais kita, bet nepastebejau skirtumo :cry: .Bet as apie papildomu daiktu siuntima klausiau, stai ju as negaliu niekaip iveikti. Neparsisiuncia man niekas! :( :oops:

reikia pasirinkti Enable contents (ar kaip ten). Jeigu wistiek nieko per naujo įeikį simsus ir turi būt viskas gerai :)

Vartotojo avataras

Emilia

Lankytojas

klaipeda

715.29 Lt

Standartinė » 2009 Kov 02, 05:17

1ewelina1 rašė:reikia pasirinkti Enable contents (ar kaip ten). Jeigu wistiek nieko per naujo įeikį simsus ir turi būt viskas gerai :)

Na va, su tais daiktais, tai man atsirado keletas, bet tik tie kurie downloado folderyje melyni burbuliukai. Jau fainai, nors tai tik 5 ar 6 daiktai (fordai ir kompas).
Bet dabar uzsimaniau dar priedo. Parsisiunciau TEEN STYLE STUFF ir nieko nebegaliu su jais padaryti. Perskaitinejau zinutes nuo pirmo puslapio, galvojau rasiu atsakyma. bet jo niekur nera, visi tik klausia kaip instaliuoti, bet niekas nepaaiskina kaip. Gal visgi kas nors zino??? Parasykit prasau, nes manau reikia ne man vienai.

O dar - ar kas zino kodel man neina parsisiust virtuves ir vonios papildymo 3 ir 4 dalies??? (raso <eror>)

elvuke

Lankytojas

263.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 10, 17:15

kodel neveikia Kitchen & Bath Interior Design 3 ir 4 nuorodos?;/

Vartotojo avataras

lina14

Apšilinėjantis

2,000.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 10, 19:46

gal galyt parasyt linku's kur siustis sims2 papildymus?

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2009 Kov 13, 13:36

Parsisiunčiau Glamour life stuff, išextractinau, perkėliau į TSBin folderį. Lygtais viskas gerai, bet kai nueinu į sims'us, man nieko nerodo. Gal žinot, kas blogai?

korne00

Lankytojas

kedainiai

59.51 Lt

Standartinė » 2009 Kov 26, 21:25

sveiki dabar pvz as atsisiunciau simsus 2 nu man pvz jie nepasileido ka daryti kaip juos paleisti gal reikia kokios programos? :(

Vartotojo avataras

Agnetea

Dalyvis

3,536.95 Lt

Standartinė » 2009 Kov 28, 15:28

The Sims 2: Kitchen & Bath Interior Design neveikia 3 nuoroda, ka daryti?

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių