kaip instaliuoti The Sims 2: Family Fun Stuff Pack
The Sims 2 priedaiLabutis, Cia ir vel as...
Na del tu priedu man nesuprantama vis vien. Kaip jus juos parsisiunciat??? Pataret man atsidaryt downloads segtuviuka. I ji dabar patenku per <program files>- <EA GAMES>- <Sims 2 double deluxe> o cia jau ir manasis <downloads>. Einu i tarkim parsimoniuos puslapi. Pasirenku patikusi paveiksliuka (tinkanti sims 2). Ji paspaudziu 2 kartelius ir spaudziu <save> (seivinu i downloads). Paskui <open file>. Atsisiusta nuoroda paspaudziu desiniu peles mygtuku. Atsidaro lentele. Pasirenku win.rar,dar lentele- pasirenku virsutini uzrasa, paskui <gerai>. Po visko einu i zaidima ir ieskau kas ten atsirado- OGI NIC NIEKO!!! Patarkit man prasau. ![]() tai va, turiu ysirasius the sims 2,petsus,nightlife,bon voyage,kitchen and bath,teen style stuff, o universitety negaliu ysirasyt kazkodel ;( yra MDS failai du, vienas su daemon tools zenkliuku o kitas be, ir ant abieju parasysta kad 1 cd tikriausei.
nu va kaip ce: Sims2_EP1_1 Sims2_EP1_1.mdf ir viskas daugiau nieko nera, tik notebook failas su serial number, ir nezinau ka daryt man neysiraso zaidimas ;( HELP ![]() ![]() ![]() ![]() [quote="DiAnUtEaAa"]emilia->O kaip tu ateini i simsus ir tau jie pasikrauna tau jokios lenteles neismeta?
Kai einu i simsus kartais ismeta ne lentele, ten lenta! Apacioj yra du pasirinkimo variantai. Kartais pasirenku viena, kartais kita, bet nepastebejau skirtumo ![]() ![]() ![]()
reikia pasirinkti Enable contents (ar kaip ten). Jeigu wistiek nieko per naujo įeikį simsus ir turi būt viskas gerai ![]()
Na va, su tais daiktais, tai man atsirado keletas, bet tik tie kurie downloado folderyje melyni burbuliukai. Jau fainai, nors tai tik 5 ar 6 daiktai (fordai ir kompas). Bet dabar uzsimaniau dar priedo. Parsisiunciau TEEN STYLE STUFF ir nieko nebegaliu su jais padaryti. Perskaitinejau zinutes nuo pirmo puslapio, galvojau rasiu atsakyma. bet jo niekur nera, visi tik klausia kaip instaliuoti, bet niekas nepaaiskina kaip. Gal visgi kas nors zino??? Parasykit prasau, nes manau reikia ne man vienai. O dar - ar kas zino kodel man neina parsisiust virtuves ir vonios papildymo 3 ir 4 dalies??? (raso <eror>) ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |