Įvairūs Mistika

Baimė - Nepaaiškinami nutikimai

Vartotojo avataras

hellokitty100

Lankytojas

candyland ;]*

989.53 Lt

Standartinė » 2009 Vas 23, 22:58

prisimenu kai buwau kokiu 5-6 metu cia kur dabar gywenu gyweno mano mociute sju seneliu (musu seima tada nuomuojosi buta tam paciam name 1 aukste 2 kambariu ;]) o as labai megdawau miegoti pas mociute (ten buwo 3. kamb.) miegodawau sweitaineje ant taip wadinimo pufiko ;D jis buwo didelis ir raudonas ;D prisimenu jeigu noredawau tilpt reikedawo susiraityti y kamuoliuka ;D didele buwau...
tai wat.. po kokios 1-2 sawaiciu miegojimo ten man pradejo waidentis labai jau laki mano waizduote buwo (o gal nea)
nu nzn... tai kai miegodawau jauciau kad kazkas bando mane is pufiko istemt, kad worai po juo gywendawo... ;DD nu ziauru budawo.. bet wistiek ten miegodawau.. labai drasi buwau.
ir wiena nakti su sese guledamos ten pradejom apie kazka kalbet, juoktis
(dar tada swetaines sienos buwo baltos su melinais piesiniais kazkokiais bijodawau as ju
nu ir sese pasiule nueiti i wirtuve.. maisto mociute wirtuwes spinteleje laikydawo baisiai skanius saldainius...
aisku as ten bijodawau ejt, bet del saldainiu...

nu tai prie temos...
kazkada ten mire mano prosenelis...
ir kartais ten uzklysdawo ( no joking...)
bet jis buwo doras zmogus todel nieko blogo mums nelinkejo..
net kartais iki dabar ten uzklysta..
truputeli siurpoka..
sawo spyntoje laikau jo marskinius, kepure sena odine..
mama liepe kitur wietos ner...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Vas 24, 11:09

hellokitty100 rašė:prisimenu kai buwau kokiu 5-6 metu cia kur dabar gywenu gyweno mano mociute sju seneliu (musu seima tada nuomuojosi buta tam paciam name 1 aukste 2 kambariu ;]) o as labai megdawau miegoti pas mociute (ten buwo 3. kamb.) miegodawau sweitaineje ant taip wadinimo pufiko ;D jis buwo didelis ir raudonas ;D prisimenu jeigu noredawau tilpt reikedawo susiraityti y kamuoliuka didele buwau...
tai wat.. po kokios 1-2 sawaiciu miegojimo ten man pradejo waidentis labai jau laki mano waizduote buwo (o gal nea)
nu nzn... tai kai miegodawau jauciau kad kazkas bando mane is pufiko istemt, kad worai po juo gywendawo... ;DD nu ziauru budawo.. bet wistiek ten miegodawau.. labai drasi buwau.
ir wiena nakti su sese guledamos ten pradejom apie kazka kalbet, juoktis
(dar tada swetaines sienos buwo baltos su melinais piesiniais kazkokiais bijodawau as ju
nu ir sese pasiule nueiti i wirtuve.. maisto mociute wirtuwes spinteleje laikydawo baisiai skanius saldainius...
aisku as ten bijodawau ejt, bet del saldainiu...

nu tai prie temos...
kazkada ten mire mano prosenelis...
ir kartais ten uzklysdawo ( no joking...)
bet jis buwo doras zmogus todel nieko blogo mums nelinkejo..
net kartais iki dabar ten uzklysta..
truputeli siurpoka..
sawo spyntoje laikau jo marskinius, kepure sena odine..
mama liepe kitur wietos ner...

Su ta sofa tai geras :lol: tikrai manau,laki vaizduotė paveikė tave,
arba,per daug filmų žiūrėjai.
O dėl to prosenelio tai tikrai šiurpas nukrato..

Vartotojo avataras

Skaistele

Apšilinėjantis

181.54 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 16:49

Man tai buvo taip , kad kažką garsiai zirzent girdėjau taip bijojau ( buvo naktis) tamsu tai galvoju kažkas didelis ir nepaaiškinamas zirzi po kiek laiko įsidrąsinau ir įjungiau šviesa ogi žiūriu ten nabagas vabalas pusgyvis su sulaužytu sparnu zirzi kaip pamišęs :D , bet tai baimės kiek įvarė :cry:

Vartotojo avataras

spanguole2

Įsijaučiantis

2,331.28 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 17:43

man su skambučiu irgi taip buvo, buvau viena namuose ir taip isteriškai pradėjo skambint į duris nueinu prie duru, pažiūriu pro akute žiurių nieko nera, sakau pažiūrėsiu kas čia skambineja, laukiu laukiu, žiūriu pro akute kaip nera nk taip nera ir vel kaip pradejo skambinti [o aš žiūrėjau pro akute ir nieko nebuvo] tai po to karto kaip paskambina į durys tai net nusipurtau :cry: :cry:

Vartotojo avataras

haliucinacija.

Forumo gyventojas

france

669.39 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 17:56

Man ir taip buvo tada diena dar buvo aš valgiau sumuštinį ir išgirdau keistą garsą tada nuėjau pažiūrėti nieko nebuvo paskui jis garsėjo tada nueinu žiūriu mano kambarį žiurkėnas graužią laida kompo pabėgo bln galvoju...Kaip išgąsdino tada jį įdėjau atgal į narveli ateinu mano sumuštinį kapoja mano papūga taip ir nesupratau kas juos išleido? Abu iš karto... Buvo keista :roll:
Arba vieną vakarą buvau su pusbroliu namie ir dingo elektra tada mano tevai grįžo,o aš jų nemačiau kaip juos pusbrolis ileido ir mano mama tik man už kaklo netyčia kažkaip griebė tamsoje!! Galvojau mirsiu... Tada buvo šokas. Galvojau užsmaugs...

Vartotojo avataras

Tgirl

Įsijaučiantis

SKD-IRL

2,537.07 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 14:00

Man viena nakti atsitiko siurpi istorija... Kate isvariau is kambario nes buvo nescia ir kandziodavosi naktimis atsiguliau i lova paziurejau telika ir susiruosiau miegot... Jau uzsnudusi girdziu kaip girgzdanciai prasidaro mano kambario durys skerevejis pagalvojau ir susiruosiau miegot toliau po kokiu 10min mano spinteles durys pradejo atsidarinet tai atsidaro tai uzsidaro ijungiau sviesa nieko nebuvo vos tiki isjungiau vel tas baisus spinteles girgzdejimas vel ijungiu sviesa nieko isjungiu kartojasi ir taip daug kartu kol supykau ijungiau sviesa ir palikau po poros minuciu pamaciau kate gulincia spinteleje ir darinejancia su letena dureles :lol:
Dar viena kraupi istorija.... Buvo siltas vasaros vakaras jau prietema as sugalvojau kad siandien linksmybiu yzteks ir pavargusi kritau i lova pasidejau kate ant pagalves kol susiruosem miegot uzmerkiu akis ir girdziu krebzdesi i langa (mano kambarys tai antrame aukste) Saules smugis pagalvojau ir miegu toliau staiga pramerkiu akis ir matau ranka ant mano laukines palanges staiga islenda antra ranka ir galva akys blizga kaip kates net siurpu pasidare ir stai pasigirsta keistas balsas -dukrele as tik langa nuvalysiu :lol:

junfan

Lankytojas

Klaipeda

419.46 Lt

Standartinė » 2009 Bal 03, 18:28

Dž. rašė:ten gal baubas? : DD

gal kaimynai triuksmavo kartais kai vaigsto grindis strazda ir taip atrodo kad durys barzdina acimenu pas savo mociute nakvojau viskas nrml tai irgi strazda tai po to acikeliau ir klausiu kas cia taip nakti strazda sake cia kaimynai vaigsto kad grindys strazda xD sorry uz klaidas :lol:

Shanti

Lankytojas

Klaipėda

605.62 Lt

Standartinė » 2009 Bal 08, 15:12

Man šį šeštadienį atsitiko nepamirštamas dalykas. Gyvenu už miesto. Apie 23.00 ėjau su drauge namo ir buvo kaip tik ta karštoji diena, dangus giedras, jokio vėjo. Stebėjom žvaigždes, kalbėjom ir viena akimirka pamatėm kažką skrendant. Gal kokiame 50-70 metrų aukštyje link mūsų skrido oranžinės šviesos kamuoliukas. Skrido gana lėtai. Tai mes stovėjom apie 4 min. ir bandėm įžiūrėti kas ten per daiktas. Bet nieko nesimatė, jokių kontūrų tik ta šviesa. Jau kai buvo virš mūsų pasuko ir dar paskridęs pradėjo gesti, kol jo visai nebesimatė. Mes dar kelias minutes išsižiojusios stovėjom. Iš tiesų esu iš tų kuriai reikia labai daug įrodymų, kad patikėčiau tokiais dalykais. Bet, kad ir kiek paaiškinimų galvojom niekas netko. Garso kai skrido visiškai jokio nebuvo. Jei turit kažkokių idėjų kas ten galėjo būti parašykit. Jei kas gyvenate Klaipedoje, gal ir jūs ka nors matėt tą vakarą. Man labai įdomu ar tik mes dviese tą dalyką matėm ar buvo dar ir kitų žmonių kurie taip pat kaip mes tuom iki šiol netiki.

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bal 08, 16:26

Gal ten koks tarakonas? :D

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2009 Bal 08, 22:33

oj man taip buvo daug kartu...kad as prisiminciau :D. 2 nutikimus prisimenu.
Gulejau jau lovoje nakti apie 12h buvo. jau sueme miegas tai paemiau ir isjungiau tv o jis yra toks didelis ir tokia melyna lempute sviecia kai ji sijungi, tada numeciau viena pagalve ant mamos lovos(mamos tada nebuvo namie tik mociute ir teta kitam kambary) ramiai atsiguliau ir uzmigau staiga nakti atsibundu ziuriu ant mamos lovos kazkas baltuoja toks nedidelis baltas daiktas apsviestas neryskia sviesele,as taip issigandau tiesiog vietoj sustingau pamaniau kad vaiduoklis sedi, o po to supratau kad tai mano pagalve bet kaip numesta ant mamos lovos ir buvo apsviesta melyna sviesa nuo tv :lol: tada net juokas sueme.
O kita karta...
Buvau kaime gulim su mociute dviese placioje lovoj kazka pakalbejom ir jau nutarem eit miegoti nelaukti dedes griztancio is zvejybos, o is musu lovu matosi langai virtuves ten sviete menulis pilnatis. buvo kiek nejauku miegoti bet nieko. taigi mes uzmigom. na nevisai tiesiog pradejome snausti. ir...BAR BAR du kartus i virtuves langa, as is baimes susnibzdejau MAMA!!! ir apsiklojau antklode, pagalvojus kad dvasios vaiduokliai, nes ten prie to lango sededama mire mano prosenele todel pamaniau kad ten ji, o is tiesu ten buvo kaimyne gyvenanti netoli musu atejo nakti paklausti ar negrizo mano dede su jos anuku karoliu :lol: po to ir jie staigiai atvaziavo, ot buvo juoko kai dedei papasakojom

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 16:47

Reikejo nueit ir pasiziuret kas ten buvo kaip kad daro per filmus :D

RiMwE

Įsijaučiantis

Mažeikiai

2,633.56 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 23:02

pas manes senajame bute taip budavo bet ne tik nakti bet ir diena tai budavo labai nemalonu buti vienam namie nes kai pradeda trasket visi kampai tai baugu darosi :roll: o dabar naujajame bute tai ramu grazu kartais kas nors sutraska kosk tv nuo staigaus atsalimo ir ramiai galiu but kad ir per nakti vienas ne taip kaip anksciau

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Bal 12, 00:33

.as nekart esu vienas namie budamas issigandes garsu,bet ramiai negaliu sedeti pasiemu tvirciausia peily koki randu ir visur uzdegdamas sviesas einu po truputi atidziai istempes ausis , bet neikart taip nieko ir neradau. :D :D :D

Vartotojo avataras

Andree

Dalyvis

5,139.97 Lt

Standartinė » 2009 Bal 12, 17:19

o pas mane kiekviena diena ir nakti buna keisti garsai :roll:
tai mano svirpliai cirskia :lol:
o kai dar kate prisideda prie ju savo krebzdejimu tai vos ne koncertas :play:

lengvinaite

Lankytojas

355.93 Lt

Standartinė » 2009 Bal 18, 19:36

as tai manau kad tai buvo paprasciausios peles juk tikrai nieko angamtisko.. juk vaiduoklia kaip sako nesibeldzia... taj tikrai buvo peles ir nesigasdink nes paciai bus blogiau :clap:

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių