‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
-

mafuke
- Dalyvis
-
- NY
- 8,610.41 Lt
» 2006 Rgp 14, 00:33
Aš manau kad reiketu įsteigti daugiau gyvūnų prieglaudos namų, nes gyvūnų be prieglobsčio yra daug ir jie nešioja įvairiausias ligas ir panašiai.
--------------------------------------
-

pussycat91
- Mis Linksmai
-
- Vilūnai
- 18,526.73 Lt
» 2006 Rgp 14, 23:18
As manau,kad tikrai truksta gyvunu prieglaudu
Esu pati priemusi 2 benames kates,vienai atsitiko nelaime ji neteko kojos ir manes nebeprisileidzia ir as negaliu jei nieko padeti...
O kitas katinas tapo tikras seimos narys,uzaugo didelis ir storas 
-

mafuke
- Dalyvis
-
- NY
- 8,610.41 Lt
» 2006 Rgp 15, 01:03
Esu priemusi 1 suni ir 1 katyte.
Šuniukas buvo paauges truputi, o katyte dar visai mazyte...
Taigi, šuo susirgo ir teko uzmigdyti, kad nesikankintu. o katyte dar pas mane auga  ir yra sveika, kaip ridikas! 
-

vaiva
- VIP
-
- 55,767.71 Lt
» 2006 Rgp 15, 10:52
Buvau priėmus dvi kates. Vieną atidavėm paauginę, kita dabar laiminga auga.
-

Foggy.
- Aktyvus dalyvis
-
- Lietuva.
- 17,275.50 Lt
» 2006 Rgp 17, 21:55
Man tai gaila benamiu gyvunu  ziema jiems salta, nelengva susirasti maisto  ir siaip jiems truksta demesio, rupescio... juk kiekvienas padaras siame pasaulyje troksta buti mylimas 
-

Jokubas
- Dalyvis
-
- Underground
- 867.70 Lt
» 2006 Rgp 17, 22:21
Nu gaila jų.Nesuprantu kam žmonės perka gyvūnus žinodami , kad negalės jų išlaikyti ir paskui teks išmesti į gatvę.
Žiaurūs žmonės yra gerai. Bet kai jie žiaurūs gyvūnų, bejėgių padarų atžvilgiu, tai ir mano nuomonė keičiasi.
-
LeDiNe_PuSniS
- Apšilinėjantis
-
- Jurbarkas
- 1,753.70 Lt
» 2006 Rgp 17, 22:25
Gaila man labai jų..ypač kai koks šuo ar katė vaikšto sulįsę, nieko neprižiūri.. norėtųsi pasiimti į namus,bet...
-

Julija_as
- Aktyvus dalyvis
-
- Anykščiai
- 12,454.75 Lt
» 2006 Rgp 22, 14:59
Man nepatinka kad zmones tokie negailestingi 
-

nightshadow
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 18,289.56 Lt
» 2006 Spa 04, 20:42
Žmonės nepagalvoja, ar sugebės rūpintis gyvūnų, ar sugebės, jei turi patelę išlaikyt augintinius kurį laiką, jei jų atsives... o po to vargšus gyvunėlius išmeta.. ypač jei jie yra pripratę prie namų.. lauke jiems išgyventi bus tikrai sunku, nes jie neturi laukinių gyvūnų įgūdžių... kvaili tie žmonės... Na aš ir mano kiemo draugės kiekvieną vasarą rūpinamės gyvūnėliais... ypač mažais kačiukais.. daugelis jų net šeimininkus jau turi... o štai vieną katytę augino labai ilgai, tik deja ją pervažiavo mašina.. verkiam... labai gaila buvo.. šią vasarą auginom kačiuką.. neilgai, gal kokią savaitę, po to jis dingo.. gal kas pasiemė, nes jis nebaokštus ir gražus buvo.... Nuo mažens tempdavau viskas kates namo ... Pamenu, kaip atvariau ir pareiškiau mamai, kad auginsiu.. nu paauginau gal kelias dienas anmie, o po to jau tik maisto išnešdavau ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
-

Lukys
- Dalyvis
-
- 24,433.45 Lt
» 2006 Spa 04, 20:49
Aš bent tep i gatve ismest negaleciau
ir jus tikros saunuoles ^Night^Shadow^ jeigu tep atkaklei rupinates gyvunais 
-

*CaSH MaKeR*
- Dalyvis
-
- alytus
- 9,160.40 Lt
» 2006 Spa 04, 21:08
Šiaip tai tkrai reikėtų daugiau gyvūnu prieglaudų nes juk kiekviena gyvam organiznui reike prieglobščio 
-

Montclair
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 12,620.00 Lt
» 2006 Spa 08, 21:34
Labai gaila visų benamių gyvulėlių, bet dėl to, kad jie beglobiai, benamiai kalti tik mes- žmonės. Dažniausiai, kol mažutis kačiukas ar šuniukas, visiems mielas žaislas. Atsiranda problemėlių ir lengva ranka jie išvejami į gatvę("o gal kas paims"). Nekenčiu taip galvojančių ir besielgiančių.
Prieš porą metų, vieną vasaros rytą už savo namo radau ne tik šunelius išmestus likimo valiai, bet ir vilkinę kalaitė pririštą su viela prie medžio su pramušta galva. Pasipiktinimui nebuvo ribų. Gerai, kad buvo vasara. Šunelius šėriau, globojau, kol geriems žmonėms išdalinau. Kalaitę prisijaukinau, sugijo galva, tapo mano palydove visur. Ir ką jūs manot? Po kiek laiko ji dingo. Iš rajono vaikų po to sužinojau, neva buvę šeimininkai ją pasiėmė atgal. Kad būtų pas mus kokie nors įstatymai, tikrai būčiau atsikovojusi tą mielą draugę.
Buvau priglaudusi irgi kalaitę, kuri po poros mėn. atvedė 7 šuniukus. Tai buvo linksma. Paaugusiems jau,visiems suradau namus.
Taigi negalvokite apie gyvūnėlius, kaip apie laikinus žaislus. Apsispręskite iš anksto prieš įsigydami juos, kad netektų jiems benamių dalia.
Turėčiau nuosavą namą, būtinai įsteigčiau benamių viešbutuką.
-

St!ng3r
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,016.17 Lt
» 2006 Spa 08, 21:50
Pagalvokyme kitaip paziurekyte pro langa ir pamatisyte kiek yra benamiu zmoniu ka jau kalbeti apie sunis,kates ir kitus gyvunus dauguma zmoniu su aukstais isilavinimais neturi namu jeigu butu tokiu zmoniu maziau tai ir savaeme butu maziau benamiu gyvuneliu atsiprasau is anksto kad nemoku isireiksti taip kaip noriu 
-

Kitse
- Dalyvis
-
- 5,364.10 Lt
» 2006 Spa 10, 19:06
Zmones patys kalti,kad buna priversti ismesti nereikalingus mazycius kaciukus ar suniukus.Juk dabar galima visokias kastracijas padaryt ir gyventi normaliai.Negi taip sunku nuvesti pas veterinara?
-

*CaSH MaKeR*
- Dalyvis
-
- alytus
- 9,160.40 Lt
» 2006 Spa 10, 20:20
Iš esmės tu esi lanai teisus St!ng3r,tai bebėjo reike padėti geriems žmonėms išmestiems,bet blogiems nė už ką,bet juk gyvūnai maeilesni už kaikuriuos žmones,padėkim gyvūnamas,saugokim juos.
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
|
|
|