Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Ekonominė krizė

Vartotojo avataras

ExamplE

Aktyvus dalyvis

Kaunas!

3,937.68 Lt

Standartinė » 2009 Sau 20, 21:19

Kaip manot, pragyvensim tą krizę ar ne? Aš manau, kad iškils labai daug sunkumų... teks kokius tris metus gana skurdžiai pragyvent... ajajaj...

Tikėkimės, visi mokytojai atsistatydins dėl per mažo atlygynimo :mad:... aaa... o būtų neblogai...

Ar taip ar taip, ką tu ten veiktum namie? Šaltum lovoj su kailiniais storiausiais - taigi kils dujų, elektros kainos, daug firmų bankrutuos, vagių skaičius padidės (žiū, patys vagimis nepavirskit)...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

shunt

Apšilinėjantis

Vilnius

935.10 Lt

Standartinė » 2009 Sau 21, 00:02

Ir ką veiktum ponas be mokslų ? Pinigų tai norim, bet jie iš dangaus tai nekrenta žinok ;)

Vartotojo avataras

ExamplE

Aktyvus dalyvis

Kaunas!

3,937.68 Lt

Standartinė » 2009 Sau 21, 19:03

Patikėk žinau. Ankščiau tai turbūt visi vaikai manydavo, kodėl negali prigamint tų pinnigų ir visi laimingi būtų - bet ne, jeigu visi turėtų krūvą pinigų, tada niekas nedirbtų, negamintų prekių o tik sedėtų namie - o ką valgyt? Pinigų tai turi, bet nieks nieko neparduoda.Pinigai taptų beverčiai. Žmonės arba išmirtų iš bado, arba susitartų - dirbi kietiems - kiti dirba tau.

Dėl darbo kitiems tai būtų visai įgyvendinama, bet žmonės šiais laikais nelabai geranoriški... :roll:

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Sau 21, 20:51

Ekonominė krizė tikrai jaučiasi.Ypač kai TV įsijungi. :D O įprastam gyvenime,jau pradėjo jaustis dėl mokyklų,nes dabar neaišku ten kažkaip jas jungt nori pas mus ar bala žino ką daryt.Vasario menėsį bus posėdis kuriame spręs dėl mokyklų. :roll:

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2009 Sau 21, 21:26

Nejauciu as tos krizes ;D
Man viskas gerai. Gyvenu laimingai,siltai,kaip ir visad galiu si ta naujo nusipirkt ir man gerai ;}

Vartotojo avataras

shunt

Apšilinėjantis

Vilnius

935.10 Lt

Standartinė » 2009 Sau 21, 21:39

Šūstras rašė:Patikėk žinau. Ankščiau tai turbūt visi vaikai manydavo, kodėl negali prigamint tų pinnigų ir visi laimingi būtų - bet ne, jeigu visi turėtų krūvą pinigų, tada niekas nedirbtų, negamintų prekių o tik sedėtų namie - o ką valgyt? Pinigų tai turi, bet nieks nieko neparduoda.Pinigai taptų beverčiai. Žmonės arba išmirtų iš bado, arba susitartų - dirbi kietiems - kiti dirba tau.

Dėl darbo kitiems tai būtų visai įgyvendinama, bet žmonės šiais laikais nelabai geranoriški... :roll:

"Patikėk žinau"... ir ? Gatvės šluosi ? Statybininkams sunkūs laikai dabar žinok ;>
O kaip tie vaikai galvoja dėl ko krizė prasidėjo ? Kiekvieną litą (ar kita valiuta) reikia turėti kažkuo užstatyti - auksu, vertybiniais popieriais. Amerikiečiai dolerį užstatydavo vertybiniais popieriukais, bet po to pasinešė ant dolerių "štampavimo" kol galų gale jų buvo perteklius - neturėjo kuo užstatyti ir doleris nuvertėjo.

Vartotojo avataras

emo156

Aktyvus dalyvis

7,505.36 Lt

Standartinė » 2009 Sau 22, 21:40

Aš tai vos įsijungiu televizorių , tai visi kartoja
-Ekonominė krizė, ekonominė krizė !!!
Man tai dar pakolkas nelabai jaučiasi ta krizė ... O kaip jums visiems ?

-Tėveli miegi ?
-O kas yra sūneli ?
-Man reikia 10 litų...
-Na tai tuomet miegu, sūneli ...

Vartotojo avataras

fRuktas_

Aktyvus dalyvis

Plateliai

1,746.94 Lt

Standartinė » 2009 Vas 01, 23:41

Manau kad ši "Krizė" yra netikra :} Ekonominė krizė bus tada kai nebeturėsim naftikės, o naftos reikalai nesaniai sutvarkyti viskas Ore.. 8)

Vartotojo avataras

S-a-r-a-s

Aktyvus dalyvis

Panevezys

14,897.35 Lt

Standartinė » 2009 Vas 02, 20:49

fRuktas_ rašė:Manau kad ši "Krizė" yra netikra :} Ekonominė krizė bus tada kai nebeturėsim naftikės, o naftos reikalai nesaniai sutvarkyti viskas Ore.. 8)

Nu .. kas per mastymas? Tai del tavo naftikes pensionams pensijos mazeja, zmones darbu netenka, visur alkoholis ir maisto produktai pabrango?
Gerai butu kad cia tik naftike kalta butu.

P.S. Manai jog lietuviai tokie kvaili, jog seimo langus dauze, tik del to jog naftikes truksta?

Vartotojo avataras

~Dream~

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,304.21 Lt

Standartinė » 2009 Vas 02, 21:45

Vat Amerikoje tai tikra krizė kadangi jau kai kurie bankai bankrutavo ir t.t.
O aš manau, kad Lietuva tiesiog naudojasi tuo ir mažina žmonėm algas. Čia per teliką ir visur tiek šneka apie tą krizę, kad net jau juokinga darosi. Įsijungi teliką:
- KRIZĖ, KRIZĖ, KRIZĖ !!!

Tai va manau mum dar nėra dėl ko jaudintis... Kol kas...

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2009 Vas 02, 22:35

Na žinoma,didžiosios šalys žlunga,o mes,mažutėliai/nepastebimi,nepaliesti liksim.Be abejonės. :up:

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2009 Vas 03, 19:54

Nu jo jo.. Daugiausiai tą krizę pajauti, kai teliką įsijungi. Burbulą visi pučia..
Man tai viskas gerai, svarbu namie šilta ir valgyt gaunu, o ko nors nenusipirkus galiu pakentėt, tik aišku tėvai dar kartais padėjuoja..

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 03, 20:02

Ir vėl ta krizė :whata: mano mama tik ir sneka apie krize,mokykloje kirze visur krize as baigiu isproteti mokykloje irgi krize nebera kai kuriu mokytoju tai sakes yra .Kitais metais reiks i kita pereiti aciu dievui patekau i kita.Bet kas svarbiausia taip nenoriu i kita sule :whata: kada ta krize pasitrauks.Visi streikuoja ir taip toliau ...vienu zodziu

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2009 Vas 03, 22:22

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2009 Vas 03, 22:29

nera tos krizes, tiesiog truputi kainos pakilo ir viskas :roll: