Diskusijos Mobilieji telefonai

Padėkit išsirinkti naują telefoną

mary.

Apšilinėjantis

Vilnius

1,168.10 Lt

Standartinė » 2008 Lie 21, 14:28

Taip.
Apple IPhone tikrai labai nerealus, pati turiu.
Bet reikes palaukti, nes jo dar nepardavineja Lietuvoje.
be to, tai nera pigus malonumas jeigu pirksi Lietuvoje, nes praktiskai viskas cia kelis kartus brangiau.
Gali kainuot net kokius 5000lt, nors negaliu nieko teigti.
šiaip as tai Vokietijoj pirkau, tai man 900 euru kainavo.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Lie 22, 10:29

Nu o jam juk riekia uz 700lt

mary.

Apšilinėjantis

Vilnius

1,168.10 Lt

Standartinė » 2008 Lie 22, 22:45

Zinau, as tik taip pasiuliau. :oops:

Vartotojo avataras

SaTaM

Įsijaučiantis

9,524.80 Lt

Standartinė » 2008 Lie 22, 22:56

Mary aš manau kad Tu nepasiūliai o čia tik pasigyrei... Juk rašė apie 700lt o ne naujausę telefą kuris dar tik oficialiai atsiras lietuvoj... Anyway niekad nemėgau pagyrunų ir š*dmalių. Have a nice day.

mary.

Apšilinėjantis

Vilnius

1,168.10 Lt

Standartinė » 2008 Lie 22, 23:02

ehm.
atsiprasau tikrai persistengiau.

Vartotojo avataras

Erix1997

Apšilinėjantis

Prienai

598.85 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 20, 12:55

Pirk Sony Ericsson W890i,nes jis ir plonas ir kamera 3.2megapixleliu ir filmuoja gerai ir baterija normalaiia laiko jimk sita telefona jis saunus.Zinau todel kad mano teteis turi toki tai as isbandziau ;) !!!

Vartotojo avataras

gameboy

Dalyvis

kaunas

5,344.32 Lt

Standartinė » 2008 Gru 17, 18:36

nu siap tai as manau kad , kad pirk koki nokia bet jeigu idomaus nerasi taip siulau sony erikson k750i geras telefonas http://images.hugi.is/farsimar/116511.gif :D

Vartotojo avataras

lina.stanci.

Lankytojas

576.90 Lt

Standartinė » 2008 Gru 26, 19:15

As turiu Nokia 5300 XpressMusic ir rasau milijonus zinuciu... Siaip labai faina telefonas, tik, kad man atlaiko tik 3 diena ir po to issikrauna.... Bet cia turbut as pati kalta del to...

Siaip patarciau ji tureti! :?

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 19:37

keksiukas rašė:mano nokia 5300, man labai patinka. Lengvas valdymas, nebrangus, malonus laikyti rankoje :lol:

Paveikslėlis

Turejau kazkada nusibodo lb tai atidaviau mamai ir nusipirkau nauja nes kasko nesikrove jis man ir siaip pabodo be zaidimu ir dainu nieko gero jame nera iš tiesų.

O jai i tema patarciau pirkti LG Manau tikrai gana grazus telefonas ir sektiek daugiau info:

One of the most stylish phones of 2006 the LG White Chocolate sold 6 million units in just a few months. This white version is almost as popular as the original version and is only available at certain outlets. The handset has a touch sensitive navigation keypad which can only be activated by a warm touch which neatly prevents the phone being activated accidentally in your pocket. The keypad also cleverly disappears when not in use leaving a sleek black case with a red glow around the keypad area.

The design is nice and compact at 95 x 48 x 15.2 mm and just 83 grams. 128Mb of memory is adequate on a phone of this type and should allow you to save any photos or emails as you wish.
Paskutinį kartą redagavo Citrinute 2008 Gru 28, 19:46. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 19:42

Erix1997 rašė:Pirk Sony Ericsson W890i,nes jis ir plonas ir kamera 3.2megapixleliu ir filmuoja gerai ir baterija normalaiia laiko jimk sita telefona jis saunus.Zinau todel kad mano teteis turi toki tai as isbandziau ;) !!!

O kokia kaina jo? ir ar muzika normaliai groja?ir ar yra ausinės?
būtų įdomu sužinot,mat ir man jau reik naujo telefono. :roll:

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 20:13

Nu įdomiai jūs čia varot :) Tema sukurta jau prieš pusantrų metų,o jūs vis dar patarinėjat. Geriau padarom šitą temą bendrą,kad galėtų žmogus prieš pirkdamas pasiteiraut nuomonės kokį rinktis. Ir dar, rašykit realius variantus,o ne telefonus po n tukstančių arba telefonus kuriuos jūs turit,kad ir neatitinka reikalavimų.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 00:21

niekas čia nevaro.
aš pavyzdžiui dabar taip pat ieškau naujo telefono,bet nebrangaus.
viskas atitinka ką rašė šios temos autorė.tik , kad būtų pigesnis.nes neįpirks man tokio brangaus tėvai ;D

Vartotojo avataras

Efly

Įsijaučiantis

Vilnius

2,849.83 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 11:44

aš nžn kokį tau če pasiūlius pati turiu atlenkema tau siūličiau pirkt iš nokia firmos nes jų patvariausi tel. o šiaip jei dėl atlenkiamo atstumiamo ir paprasto (tiesaus) aš tau siūlyčiau paprasta kadangi jis nei nulūž nei ką.... O šiaip dėl dizaino taj fainiausi yra išvažiuojantys.... beja jei tikrai nori žinot kreipkis pas Antonella. į privata nes ji turėjus ir atlenkiama ir atstumiama ir paprastą ;)

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 13:16

Smilgius rašė:Nu įdomiai jūs čia varot :) Tema sukurta jau prieš pusantrų metų,o jūs vis dar patarinėjat. Geriau padarom šitą temą bendrą,kad galėtų žmogus prieš pirkdamas pasiteiraut nuomonės kokį rinktis. Ir dar, rašykit realius variantus,o ne telefonus po n tukstančių arba telefonus kuriuos jūs turit,kad ir neatitinka reikalavimų.

Tai tema ir yra kaip jau ir bendra nes cia yra daug telefonu aprasyta, tad zmogus norintis pirkti nauja telefona nebekurs naujos temos, o ziures cia. Ir kazkas cia aprase apple iphonetai uzsipuole, kad perdidele kaina, nu gerai ne tam zmogui patare, bet gal kitam pravers kuris gali sau ta iphone leisti.

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 14:19

Mhm... Neblogas aprašymas 'Turiu iPhone,man ji iš kažkur ten parvežė,o LT gali kainuot 5000..'. Arba patarimai apie visus telefonus pvz.: 'K750i turiu. :up:' Puikus aprašymas. Toks objektyvus ir informatyvus :)

Diskusijos Mobilieji telefonai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias