Taip.
Apple IPhone tikrai labai nerealus, pati turiu.
Bet reikes palaukti, nes jo dar nepardavineja Lietuvoje.
be to, tai nera pigus malonumas jeigu pirksi Lietuvoje, nes praktiskai viskas cia kelis kartus brangiau.
Gali kainuot net kokius 5000lt, nors negaliu nieko teigti.
šiaip as tai Vokietijoj pirkau, tai man 900 euru kainavo.
Padėkit išsirinkti naują telefoną
60 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
nu siap tai as manau kad , kad pirk koki nokia bet jeigu idomaus nerasi taip siulau sony erikson k750i geras telefonas http://images.hugi.is/farsimar/116511.gif
![]() Turejau kazkada nusibodo lb tai atidaviau mamai ir nusipirkau nauja nes kasko nesikrove jis man ir siaip pabodo be zaidimu ir dainu nieko gero jame nera iš tiesų. O jai i tema patarciau pirkti LG Manau tikrai gana grazus telefonas ir sektiek daugiau info: One of the most stylish phones of 2006 the LG White Chocolate sold 6 million units in just a few months. This white version is almost as popular as the original version and is only available at certain outlets. The handset has a touch sensitive navigation keypad which can only be activated by a warm touch which neatly prevents the phone being activated accidentally in your pocket. The keypad also cleverly disappears when not in use leaving a sleek black case with a red glow around the keypad area. The design is nice and compact at 95 x 48 x 15.2 mm and just 83 grams. 128Mb of memory is adequate on a phone of this type and should allow you to save any photos or emails as you wish. Paskutinį kartą redagavo Citrinute 2008 Gru 28, 19:46. Iš viso redaguota 1 kartą.
O kokia kaina jo? ir ar muzika normaliai groja?ir ar yra ausinės? būtų įdomu sužinot,mat ir man jau reik naujo telefono. Nu įdomiai jūs čia varot
aš nžn kokį tau če pasiūlius pati turiu atlenkema tau siūličiau pirkt iš nokia firmos nes jų patvariausi tel. o šiaip jei dėl atlenkiamo atstumiamo ir paprasto (tiesaus) aš tau siūlyčiau paprasta kadangi jis nei nulūž nei ką.... O šiaip dėl dizaino taj fainiausi yra išvažiuojantys.... beja jei tikrai nori žinot kreipkis pas Antonella. į privata nes ji turėjus ir atlenkiama ir atstumiama ir paprastą
![]()
Tai tema ir yra kaip jau ir bendra nes cia yra daug telefonu aprasyta, tad zmogus norintis pirkti nauja telefona nebekurs naujos temos, o ziures cia. Ir kazkas cia aprase apple iphonetai uzsipuole, kad perdidele kaina, nu gerai ne tam zmogui patare, bet gal kitam pravers kuris gali sau ta iphone leisti.
60 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |

!!!