Gyvenimas - tai meilė,
Gyvenimas - migla.
Tad būki tu laimingas,
Gyvenime šiame.
Jūsų siūlomi sveikinimaisakoma reikalinga 1 minute kad issirinktum zmogu is aplinkiniu! 1 valanda kad ivertintu jo nuopelnus, 1 diena, kad ji pamiltum, bet reikalingas visas gyvenimas, kad ji veliau pamirstum. perduok siuos zodzius visiemszmonem, kuriu tu nenoretum pamirsti, ir taip pat nepamirsk to zmogaus, kuris tau juos perdave. sis mazas pranesimas reiskia, kad yra bent vienas zmogus, kuris tave atsimena...
![]() Mama, miela Mama, Tu kaip rasos lašelis.
Spindintis saulės spinduliuose. Mama, miela Mama, Tu kaip tyras vanduo. Kuris teka gražiausia mano gyvenimo upe. Mama, miela Mama, Tu mane atvedei į šį patį gražiausią kelią, Kuriuo aš einu. Tu mane supratai kai man buvo labai sunku, Dėkoju tau už tai. Ačiū Ačiū Ačiū! Mama, miela Mama, Tu mane atvedei į gražiausią vietą, Kurią aš prisiminsiu visą savo laiką! Mama, miela Mama, Tu mane visada mylėjai ir mylėsi! Ačiū tau labai!
Jeigu, o jeigu mėnulis kalbėtų
Saulė girdėtų, o žvaigždės padėtų Prašyčiau aš vieno mažiuko dalyko- Gyvenimą visą prabūt su Tavim ![]() Paskutinį kartą redagavo gabajuke_ 2006 Lie 30, 23:06. Iš viso redaguota 1 kartą.
Jeigu butum mažutėlis
O aš būčiau didutėlė, Bučiau aš su tavimi Net saldžiausioje minty Tegul šv. Kalėdų stebuklas apdovanoja Tave dvasine harmonija,
dėkingumu už būties džiaugsmą, naujais optimistiniais siekiais ir išsipildančiais kasdieninės laimės lūkesčiais. Linkiu Naujuosiuose 2005 metuose vaikščioti tik gėrio takais ir džiaugtis įstabiausiais gyvenimo vaisiais: meile, džiaugsmu, ramybe, kantrybe, malone, gailestingumu, tikėjimu, romumu. Nuostabių, sėkmingų ir dosnių Naujųjų metų Tau linki ... ![]() Būk gėlė – kuriai nieko netrūksta,
Kuria gėrisi žmonės visi. Būki saulė – kuri suteikia džiaugsmą, Būk kaip ji ir šilta, ir šviesi. Būk kaip medis, iš jų visų stipriausias, Būk stipri, linksma ir nepalaužiama. Būki viskuo viskuo, kas gera, Bet svarbiausia – tikėk savimi ! Gyvenimas būna gražus ir pilkas. Gyvenimas būna linksmas, būna liūdnas. Būna įsimyli, būna gauni ragų, visko būna, tačiau gyventi visgi verta, nes niekad nežinai, gal surasi žmogų, kuris tau praskaidrins gyvenimą. Šypsosis kiekvieną dieną. Sakys myliu, pralinksimins kai liūdesi, kuris bus šalia ir niekad neišduos. Žinosi, kad tavęs kažkas laukia ir kažkam tu rūpi. Ar dėl to gyventi neverta?? Aišku, jog verta! Tam ir gyvenkim..
--------------------------------------------------------------------------------
14. Ižiebkit kibirkštį vilties Šventų Kalėdų tylią naktį, Tegul Naujieji nešykštės Džiugių akimirkų, geros sveikatos. Iš vaikystės ateina Kalėdos. Paplotėlis šienelis, Mama. Verpia tyla naktis atsisėdus, Kursto krosny ugnelę žiema. Tu, ateik mano angele baltas, Iš sapnų, iš dangaus, iš žvaigždžių. Kasdienybės pilkos nesugeltas, Atsistok po vaikystės medžiu. Aš sudėsiu žvaigždes tau po kojų. Tik ateik iš Kalėdų nakties. Iš vaikystės per dangų, per gojų Įsisupęs į skliautą vilties Gal ir gerai kad viskas baigės taip gražiai
Kad tu nueidama šypsojaisi o ne pykai Kad aš tylėdamas akim lydėjau tolstančią tave Suprasdamas kad nebegrįši tu šita gatve... Gal ir gerai kad viskas kas praėjo buvo taip gražu Kad viskas ką jaučiau buvo paprasta ir nuoširdu Ir viskas kas liko po tų nepakartojamų dienų Yra didžiulis ilgesys akimirkų kai buvome kartu... ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Sveikink.Linksmai.lt (Sveikinimai) |