Diskusijos Grožis ir sveikata

Storos? Lieknos?

Vartotojo avataras

Serpens

Dalyvis

Kaunas

5,339.38 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 20:05

Tie liekni skeletai man kelias pasibaisėjimą.
Moteris turi turėti šiokius tokius apvalumus.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

reli

Dalyvis

Kaunas

4,914.92 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 20:16

Aš esu ŽIAURIAI kūda. Bet niekaip negaliu priaugt svorio, nes mano kaulai labai smulkūs, o medžiagų apykaita labai greita, tad kiek bevalgyčiau, svoris man auga laaabai lėtai. O man pačiai norėtųsi būt apvalesnei, bet gamta kitaip sutvarkė... :roll:

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 20:22

tu man, tikriausiai, būtum labai seksuali :love:

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 21:07

.., man juokinga,
kai skundžias, kad per lieknos.
Dievai, Jūs džiaukites gi!!
Pavydžiu aš jums. :{

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 21:11

Aš irgi pavydžiu : ( Anatomiją vaizdžiai gali mokintis : (

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 21:14

Nu jo. {{:
Oh, kad būčiau kūūda.
''Ar net sirgčiau anorekcija.'' :Dd

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 22:11

Panelės, žinot ką? Visą laiką manaiu, kad apkūnesnės merginos visuomet bus nedrąsios, negražiai atrodys, kompleksuos ir pan.. Nu ir tada pusiau įsimylėjau draugą :D O jis toks aukštas, simpatiškas,visad įdegęs, šviesių plaukų ir dar sportininkas. Tada vasarą planavom važiuot maudytis, tai aš prieš savaitę jau pradėjau daug mažiau valgyt (nors visad visi mans ako, kokia aš kūda, pati geriau jaučiuosi jei numetu ten kilą ar du), kad su maudymke atskira pilvukas plokščias plokšžias būtų. :D Tai va, stengiaus aš dėl jo, o jam, šunsnukiui, pasirodo patinka apkūnios merginos :D :D (išvadas padariau tik per kokį pusmetį)

Tai va, ir buvo man pamoka visam laikui, kad nedrįsčiau galvoti, jog kitokie nei aš žmonės negali būt laimingi. Nes žiū pagalvosiu, kokia stora panelė ir tada ją pakvies į pasimatymą koks gražuoliukas :D

Vartotojo avataras

Dow

Dalyvis

Panevezys

5,013.01 Lt

Standartinė » 2008 Lap 13, 21:52

Man lieknos grazesnes ;)

Vartotojo avataras

just_re

Apšilinėjantis

klaipeda

559.75 Lt

Standartinė » 2008 Lap 15, 11:02

pavydziu ir as kudoms :roll: pati kadaise tokia buvau, bet kazkur nuo 14 pradejau i vidutine puse vaziuot :lol:

Vartotojo avataras

Klapt

Įsijaučiantis

Vilnys

2,277.13 Lt

Standartinė » 2008 Lap 15, 11:26

Labai nemėgstu distrofikių. Atrodo trenksi per koją - sulūš penkiose vietose. Apkūnesnės? Na, sportas padeda numest svorį. :D

Vartotojo avataras

Laimaa.

Įsijaučiantis

Gargždai

2,367.80 Lt

Standartinė » 2008 Lap 16, 20:04

Bet rimtai, iš tikrųjų užknisa, kad jau esu kūdesnė, tai ir anoreksike vadina ;// Valgau belekiek, o į lašinius neina, aš pvz norėčiau apvalesnių formų. Kai mažesnė būdavau tai išvis, nerasdavau kelnių sau. Lol :/ Anksčiau ir klasiokai šaipydavosi, šakaliuku vadindavo, bet dabar kažkaip lyg ir priprato, jau ir klasiokės sako: tu galėtum būt modelis, tavo figūra labai graži. Palauk, kai paaugsi, bičai ant kaklo kabinsis. Bet tai žodžiu, kadangi tiems bičams rūpi papai+subinė, tai man be šansų. :cry: Ir dar, Klapt > pamatyčiau, turbūt užvažiuočiau, kažin katras pirmas sulūžtų. Labai nervina, kad daug kam atrodo jei jau kūdesnė, tai ir bus kaip pūkelis. O man kūno kultūra sekasi, mano nuomone, pagal sudėjimą, beveik idealiai. Iš panų greičiausiai nubėgu. Ir kitkas visai norm.

Tai va, aš už kūdas. :P

Vartotojo avataras

reli

Dalyvis

Kaunas

4,914.92 Lt

Standartinė » 2008 Gru 14, 18:49

Tikrai nieko gero būt kūdai. Neįsivaizduojat kiek problemų. Pvz. džinsų normaliose parduotuvėse nerandu, nes visi būna per platūs, o juk iš vaikų skyriaus su visokiais drugeliais nepirksi. Visų kitų rūbų tenka pirkt patį mažiausią dydį. Žiauriausia būna, kai reikia pirkt batus. Visų aulas būna per platus. Kai pirkau savo dabartinius, visą Kauno Akropolį, Megą, Molą perėjau maždaug po 2 kartus, kol radau sau tinkamus. Ir šiaip, visi kabinėjasi, įžeidinėja dėl kūno sudėjimo. Reikia daug stiprybės, kad nepalūžtum, ypač pakeitus mokyklą. Panos, ar jūs tikrai norėtumėt tokio gyvenimo?

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 14, 19:14

nu gerai, bet pvz man,kai užsidedu maudymuką, tai pro šonus lašiniai iškrenta ir kojos nelebai gražiai atrodo... mano figūra labai graži, nu bet jei jau kiek pavalgau tai iškart į lašinius. tada tai jokios figūros, o tik lašiniai. to irgi niekas nenori. geriau būt panašiai į anoreksikę

Vartotojo avataras

Laimaa.

Įsijaučiantis

Gargždai

2,367.80 Lt

Standartinė » 2008 Gru 14, 19:25

Aš db jau prie kūdumo pripratau, ir niekas nebesišaipo, netgi klasiokės nori panašios būt. :play:

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2008 Gru 14, 19:48

reli rašė:Ir šiaip, visi kabinėjasi, įžeidinėja dėl kūno sudėjimo. Reikia daug stiprybės, kad nepalūžtum, ypač pakeitus mokyklą. Panos, ar jūs tikrai norėtumėt tokio gyvenimo?

iš kokio čia fantastikos skyriaus? :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių