Tie liekni skeletai man kelias pasibaisėjimą.
Moteris turi turėti šiokius tokius apvalumus.
Storos? Lieknos?Panelės, žinot ką? Visą laiką manaiu, kad apkūnesnės merginos visuomet bus nedrąsios, negražiai atrodys, kompleksuos ir pan.. Nu ir tada pusiau įsimylėjau draugą
O jis toks aukštas, simpatiškas,visad įdegęs, šviesių plaukų ir dar sportininkas. Tada vasarą planavom važiuot maudytis, tai aš prieš savaitę jau pradėjau daug mažiau valgyt (nors visad visi mans ako, kokia aš kūda, pati geriau jaučiuosi jei numetu ten kilą ar du), kad su maudymke atskira pilvukas plokščias plokšžias būtų. Tai va, stengiaus aš dėl jo, o jam, šunsnukiui, pasirodo patinka apkūnios merginos (išvadas padariau tik per kokį pusmetį)
Tai va, ir buvo man pamoka visam laikui, kad nedrįsčiau galvoti, jog kitokie nei aš žmonės negali būt laimingi. Nes žiū pagalvosiu, kokia stora panelė ir tada ją pakvies į pasimatymą koks gražuoliukas ![]() Bet rimtai, iš tikrųjų užknisa, kad jau esu kūdesnė, tai ir anoreksike vadina ;// Valgau belekiek, o į lašinius neina, aš pvz norėčiau apvalesnių formų. Kai mažesnė būdavau tai išvis, nerasdavau kelnių sau. Lol
Ir dar, Klapt > pamatyčiau, turbūt užvažiuočiau, kažin katras pirmas sulūžtų. Labai nervina, kad daug kam atrodo jei jau kūdesnė, tai ir bus kaip pūkelis. O man kūno kultūra sekasi, mano nuomone, pagal sudėjimą, beveik idealiai. Iš panų greičiausiai nubėgu. Ir kitkas visai norm.
Tai va, aš už kūdas. ![]() Tikrai nieko gero būt kūdai. Neįsivaizduojat kiek problemų. Pvz. džinsų normaliose parduotuvėse nerandu, nes visi būna per platūs, o juk iš vaikų skyriaus su visokiais drugeliais nepirksi. Visų kitų rūbų tenka pirkt patį mažiausią dydį. Žiauriausia būna, kai reikia pirkt batus. Visų aulas būna per platus. Kai pirkau savo dabartinius, visą Kauno Akropolį, Megą, Molą perėjau maždaug po 2 kartus, kol radau sau tinkamus. Ir šiaip, visi kabinėjasi, įžeidinėja dėl kūno sudėjimo. Reikia daug stiprybės, kad nepalūžtum, ypač pakeitus mokyklą. Panos, ar jūs tikrai norėtumėt tokio gyvenimo?
nu gerai, bet pvz man,kai užsidedu maudymuką, tai pro šonus lašiniai iškrenta ir kojos nelebai gražiai atrodo... mano figūra labai graži, nu bet jei jau kiek pavalgau tai iškart į lašinius. tada tai jokios figūros, o tik lašiniai. to irgi niekas nenori. geriau būt panašiai į anoreksikę
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

d

Ir dar, Klapt > pamatyčiau, turbūt užvažiuočiau, kažin katras pirmas sulūžtų. Labai nervina, kad daug kam atrodo jei jau kūdesnė, tai ir bus kaip pūkelis. O man kūno kultūra sekasi, mano nuomone, pagal sudėjimą, beveik idealiai. Iš panų greičiausiai nubėgu. Ir kitkas visai norm.