Įvairūs Mistika

Baimė - Nepaaiškinami nutikimai

Vartotojo avataras

tragika

Dalyvis

Ten skubeti neverta

6,580.33 Lt

Standartinė » 2008 Spa 25, 12:48

Aš kartą žiemą parėjau išlauko ir ėjau iš karto miegoti, nes elektros nebuvo. Guliu, pažiūrėjau į sieną, matau - žmogaus siluetą be galvos,atrode kad jis stovi ir į mane žiūri. Aš toliau žiūriu nesupratus. Jooo galvojiu. truputį baisu. užsimerkiau, bandau užmigti. Ryte atsikėlus balkone pamačiau mamos švarką ant pakabos pakabintą ir padžiautą, o del lauko apšvietimo į kambarį ir metės toks šešėlis ... Man tokie įvykiai mažai baimės bevaro.
Dabar papasakosiu kas tikrai mane labai išgazdino.
Kartą sedėjom prie laiptinės ant laiptu. toje laiptinėje, pirmame aukšte gyveno musų draugas. Jį pakvietė mama. jis staigiai nulekė. Mes jo laukėme. Po kokiu poros minučių girdim :
- Kuo čia skambinėjat? (turėjo omeny durų skambutį) . Bet mes juk neskambinom jam i duris, o laiptineij niekas nevaiksciojo ... Vel po poros minuciu:
- Nu ko skambinėjat?? ... Tadiena taip ir baiges.
Kitą kartą ir man taip buvo. Vakare apie 10 valanda man kazkas pradėjo isteriskai skambinti i duris. Greitai nurimo. Tada vel paskambino, as priejau prie duru paziureti. per akute nieko nemaciau, galvojau jau nuejo, nes per daug delsiau. Gerai apziurejau visa laiprine ar nera kur draugai pasislepe,nemaciau nieko, isskyrus batu deze. Man beapziurinejant laiptine vel paskambino. As kaip reikiant issigandau, tvardziau kad nerekciau, nes i duris skambino, o laiptinei tai nieko nebuvo ... :cry:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2008 Spa 25, 13:22

tragika rašė: matau - žmogaus siluetą be galvos,atrode kad jis stovi ir į mane žiūri...

be galvos bet i tave ziuri :haha: :haha:

Vartotojo avataras

Juock3

Patyręs forumietis

Mzk

19,719.42 Lt

Standartinė » 2008 Lap 03, 15:11

Kartais tokie garsai atsiranda del baimes.Nes baime pati sukuria tokius garsus.Bet jei tu nebijei tai tada nzn kas :D

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2008 Lap 03, 16:49

siurpiai cia :whata: prisimenu man viena karta irgi tevai buvo iseje i bendroves baliu kazkoki tai o man buvo 5-6 metai knyga skaiciau.tada buvo 5 kambariu butas pasmumis.nu skaitau i galvoju reik akis pailsint ir ziuriu prio balkono langa bac tokia ranka is lauko puses ant balkono stikla!o as taip issigandau kad galvojau jei po knyga pasislepsiu tai nepamatys manes :D .kai tevai issiskyre mama pamainom i darba ejo o as nuo to laiko labai bijodavau viena namuose likt [baisu 5 kambariu bute vienai :cry: ]
tai iki dabar su maza pliusine zirafa miegu :D

seeramuun

Lankytojas

326.62 Lt

Standartinė » 2008 Lap 03, 20:07

creta rašė:Pries ivyki priminsiu, kad namie nieko nebuvo, neturejau nei augintiniu, nei kokiu prietaisu, kurie negalejo buti ijungti, kad galetu taip padaryt.

Viskas prasidejo iprasta vasaros vakara, kai is mamos drauges grizau namo apie 12 val nakties. Prisedau prie kompo ir po 30 min nuejau miegoti, nes buvau pavargusi. Nespejusi uzsnusti, staiga isgirdau krapsdesi i miegamojo duris. Is pirmo pamaniau, kad man pasivaideno, tai nekreipiau demesio ir vel uzmerkiau akis. Praejus 10 sekundziu vel i duris pradejo kazkas krabzdetis. Sikart labai isigandau (buvau 11 metu). Po antro krabsdesio prasidejo visas orkestras krabsdesiu, o tada jau ne juokais suparalizavo mane is baimes, visa tai tesesi nuo 12:40 iki 4-5 ryto, viska detaliai prisimenu, nes tokio ivykio tikrai nepamirsiu. Tai buvo didziausia baime per visa mano gyvenima.

kai as buvau sode pas mus irgi tas pats budavo, kad kazkas krebzda laiptai ar duris tai viena kart sukrebzda tai daug kartu. bet ten iš tikrųjų buvo tokie mazi vabaliukai kurie ilenda i koki nors medini daikta ir ji grauzia, gal ir cia kazkas panasaus buvo... :roll: (tie vabalai megsta medi, tad jeigu tavo duris buvo medines tai gal ten tikrai jie)

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2008 Lap 16, 23:06

Na, pas mane namuose daug kada grauzikai laksto :lol: Bet buna, kad labai isigastu :cry: Girdziu kazkas lipa laiptais[nakti] o, jezau, kaip issigastu :cry:

Vartotojo avataras

miduzza

Aktyvus dalyvis

vilnius

9,967.87 Lt

Standartinė » 2008 Lap 16, 23:15

fu, vel prisiskaiciau, dabar bijosiu.ypac su tuo duru skambuciu ziauriai... :cry: buciau vietoj nualpus.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2008 Lap 19, 13:22

:lol: nereik bijot, reik nereaguot taip ziauriai :D Gi juk dar rytas, nusiraminsi :lol:

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 19, 18:11

O tu neužmiršai, kad katiną turi? :haha:
Jis pas tave į lovą prašėsi... :D

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2008 Lap 19, 18:38

Just3 rašė:O tu neužmiršai, kad katiną turi? :haha:
Jis pas tave į lovą prašėsi... :D

Čia kam ? Man ? Jei ne man, o jai(nu tai kuriai taip buvo baisu(kur kažkas krabždėjo ir ėjo į miegamajį)) tai žiauriai prijuokinai :lol: :clap: I lova prašėsi katinas :lol:

Vartotojo avataras

Antonella.

Įsijaučiantis

Vilnius.

1,499.55 Lt

Standartinė » 2008 Lap 19, 22:03

Gal ten buwo vejas tiesiog? ;DD

Vartotojo avataras

Villea

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,471.37 Lt

Standartinė » 2008 Lap 20, 00:38

O..Tokių panašių prikolų ir pas mane buvo. Bet gal pradžiai papasakosiu tą rimčiausia kurį patyriau ne aš viena. Gal prieš 5-6 metus atsikraustė nauji kaimynai. Susipažinau su labai miela bendraamže. Tada mum buvo apie 10metų. Jos namas visiškai naujai statytas, o tėvai gana dažnokai kur nors išvažiuodavo. Ji pasakė , kad jai truputį baisu vienai miegot , nes naktį būna toks garsas lyg kas ūžtų ar panašiai, Nu ką aš žinau,pagalvojau vėjas, šildymo sistema, ar dar koks velnias... Likau tada pas ją kažkur nuo 4 vakaro. Turėjom truputį apsitvarkyt, užsileidom muzikos. Pas ja buvo tokia stiklinė sekcija, na ar kažkas tokio, ten buvo sudėtos taurės. Aš kažkaip praėjau ir pasižiūrėjau , kad jos taip drebančiai pasislenka. Draugė ir tą patį matė. Bet šitam mes radom paaiškinimą, na bent jau aš manau kad nuo garsiai paleistos muzikos. Taip viskas ir baigės. Toliau.. Apie 12valandą gulėjom abi toi pačioj lovoj , jos tėvų kambarį, kartu dar ir šuo. Išjungėm teliką ir jau galvojam miegosim. Bet aišku kur tau užmigsi kalbėjom dar gana ilgai. Kai kažkuri iš mūsų pasakė davai jau užtylam ir miegam. po kokios minutės gal dviejų girdim taip lyg durys darytųsi, na žinot tas toksai , tyliai girgždantis garsas. po to vos girdimi žingsniai (gal kokie šeši) koridorium iki mūsų durų (duris buvom palikusios praviras) , tada užtilo bene 3-4 sekundėm ir tada lyg liptų laiptais. Mes taip išsigandom kad tik ji paklausė girdėjai? sakau jo. Mes galvas užsidengėm su patalais ir iš baimės aš bent jau užmigau gal po kokių 2minučių. Pas ją namuose sakė dar pora kartų yra buvę kažkas panašaus...
O pats keisčiausias dalykas kurį esu mačius, tai mano kambarį buvęs šešėlis...Gal prieš daugiau nei metus. Visada jį pamatydavau tik apie 10 vakare ir taip visą pavasarį ir truputį vasaros.. Jis buvo panašus ar į daug rankų ar į tiesiog eilinį medį, matė tą šešėlį ir mano sūnėnas ir mama ir visi kuriems rodžiau. Esmė ta, kad kai išjungdvau šviesą jis būdavo, galvojau apšviečia nuo lango...bet mano langas yra į kiemo pusę ir ten jokių lempų ale nei vienos, bet tarp poros namų yra žibintas kitoj gatvelėj. Šitas mane paguodė gal apie savaitę kai aš nusprendžiau vakare užgesinus šviesą nueit prie lango ir pabandyt jį visą uždangstyt. nepatikėsit bet tas šėšėlis ten vistiek būdavo... po to jau tiesiog nebekreipdavau į jį dėmesio kol pastebėjau kad iš viso jo nebėra...
tokios vat keistenybės.

Vartotojo avataras

miskine

Dalyvis

KrT...

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 20, 09:30

Visko gali but :shock: (as manau) :roll:

Vartotojo avataras

Sun_Child

Dalyvis

Vilnius.

5,176.83 Lt

Standartinė » 2008 Lap 28, 15:31

Kas yra silpnesnių nervų,nesilankykit skyrelį ''Mistika'',nereikės bijot. :haha: :)
mano versijos :
arba būrys graužikų ( :lol: ) arba bildukai.
; D

Vartotojo avataras

Gumdrops

Dalyvis

Kaunas

5,932.80 Lt

Standartinė » 2008 Lap 28, 15:45

Sun_Child rašė:Kas yra silpnesnių nervų,nesilankykit skyrelį ''Mistika'',nereikės bijot. :haha: :)
mano versijos :
arba būrys graužikų ( :lol: ) arba bildukai.
; D

Būtent.
Mane nesveikai traukai tokie dalykai, bet.. po to naktimis užmigt negaliu, aš viskuo tikiu, nors ir sakau sau, kad čia prasimanymai t.t ir pan.
Bet.. deja. Man užsifiksuoja, kad čia tikra ir viskas. :lol: Aš dar nesveikiau bijau tamsos ir ta tamsos baimė prasdėjo kai man buvo 6m viską kuo puikiausiai atsimenu.
Jei kam įdomu sužinot, parašykit papasakosiu. :D

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias