Žinau aš dabar būsiu viena iš tų kvailelių vis klasinėjančių ar ji patinka vienam ar kitam vaikinui, bet... prašau man padėti. Mokykloje yra toks vaikinas (jis galima sakyti dar ir mano kaimynas). Tas vaikinas man labao patika. Kai tik jį pamatau per pertraukas iškart apšąla širdis. Bet va yra toks dalykas, kaip išsiaiškinti ar ir aš jam patiku. Na taip, keleta mano draugių sako, kad jam patiku nes jis į mane per pertraukasvis žvilgteli ir žvilgteli. Na, aš taip pat kartais pagaunu jo žvilgsnį bet... tai juk darnieko nereiškia ar ne ? Na o viena mano draugė (jo klasiokė) sakė kad kai mūsų klasėms buvo gretimai pamokos (tarp savo klasiokų buvau ir aš) tas vaikinas kuris man patinka ėme maivytis, žvalgėse į mane ir išraudo. Bent jau taip sakė ta mano draugė... Bet čia dar ne viskas. Šiandien su klasioke buvau mokykloje prie tvarkaraščio. Netoliese buvo ir tas vaikinas. Juokais jis mušė vieną šeštoką (na žinot, vaikinai taip dažnai daro) ir šypsodamasis žvelgė mūsų pusėn. Buvo gera jį matyti... Na ir dar vienas nutikimas : kartais jis dviračiu važinėja pro mano namus (bando važiuoti ant vieno rato). Tai va, nežinau net ką apie JĮ manyti.
Na, tai ką jūs manote apie šį mano pasakojimą ? Patinku aš tam vaikinui ar ne? Jei patiku tai kaip jį taip sakant ,,pakabinti'' ? Būčiau labai dėkinga jei atsakytumėte į šią mano temą