Šis bei tas Pašnekesiai

Padėkite suprasti

stiliowa

Lankytojas

751.60 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 14:34

Žinau aš dabar būsiu viena iš tų kvailelių vis klasinėjančių ar ji patinka vienam ar kitam vaikinui, bet... prašau man padėti. Mokykloje yra toks vaikinas (jis galima sakyti dar ir mano kaimynas). Tas vaikinas man labao patika. Kai tik jį pamatau per pertraukas iškart apšąla širdis. Bet va yra toks dalykas, kaip išsiaiškinti ar ir aš jam patiku. Na taip, keleta mano draugių sako, kad jam patiku nes jis į mane per pertraukasvis žvilgteli ir žvilgteli. Na, aš taip pat kartais pagaunu jo žvilgsnį bet... tai juk darnieko nereiškia ar ne ? Na o viena mano draugė (jo klasiokė) sakė kad kai mūsų klasėms buvo gretimai pamokos (tarp savo klasiokų buvau ir aš) tas vaikinas kuris man patinka ėme maivytis, žvalgėse į mane ir išraudo. Bent jau taip sakė ta mano draugė... Bet čia dar ne viskas. Šiandien su klasioke buvau mokykloje prie tvarkaraščio. Netoliese buvo ir tas vaikinas. Juokais jis mušė vieną šeštoką (na žinot, vaikinai taip dažnai daro) ir šypsodamasis žvelgė mūsų pusėn. Buvo gera jį matyti... Na ir dar vienas nutikimas : kartais jis dviračiu važinėja pro mano namus (bando važiuoti ant vieno rato). Tai va, nežinau net ką apie JĮ manyti.

Na, tai ką jūs manote apie šį mano pasakojimą ? Patinku aš tam vaikinui ar ne? Jei patiku tai kaip jį taip sakant ,,pakabinti'' ? Būčiau labai dėkinga jei atsakytumėte į šią mano temą :D

--------------------------------------

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 14:40

Man irgi taip kažkada buvo. Bet vis nedrįsau prieiti ir praėjo noras. :D

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 15:29

Jo. Viskas prasideda nuo žvilgsniu.
Bet man tuo viskas ir baigiasi - niekas nedrįsta prieiti. :D
Tai va, jai nori, kad jis apie tave galvoju,
kai jūsi žvilgsniai susitinka, žiūrėk ir nenulesik akių.
Tada nusišypsok.
Jis įsimins tikrai, tai ir visą dieną apie tave galvos.
be to tu jam - nusišypsojai,
jis žinot, kad patinka jis tau.
Tada gal priesi, pakalbinsi, ar šiaip. :}
O jai jis toks nedrądu, pati imkis iniciatyvos. :}
žodžiu poruokites. :D
Paskutinį kartą redagavo Just3 2008 Spa 17, 15:30. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 15:29

Dieve jau buvo tokia tema...Kaip kažkada pasakė Vaiva, jei nenorės tokios kokia esi, nieko nebus.

Vartotojo avataras

DarkMia

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,954.81 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 15:33

Pagal tavo apibudinimus galiu pasakyt kad vaikinas norėjo tau pasirodyti,bet nevisada tai reiškia meilę,tiesiog yra tokių vaikinų grupė {Kazanovos} kuriem patinka pasirodyti prieš merginas,nors jie joms nieko nejaučia tiesiog nori kad tos merginos juos isimylėtu ir garbintų.Antras varijantas jis i tave žiūri vien todėl kad tu keistai apsirengusi (išsišokanti) ar keistai elgiesi.Bet kokių atvėju reikia išsiaiškinti nes kankinsies tol kol jis nebus tavoa arba nepamilsi ko nors kito.Na o štai čia iš žurnalo: 10 Požymių kad kritai JAM į akį :
1.Bando susitikti su tavo seserimi kad tik galėtų kaip nors pamatyti tave {Mano komentaras : Na jei jis bando susitikti su tavo seserimi tai gal ji jam patinka?;D}
2.Netyčia užsiminei,kad tau patinka baltasis šokoladas.Kitą dieną jis atsinešė jo i mokyklą.{mano komentaras:O jai tau jo nedavė tai tik norėjo tave paerzint ir pats suvalgė?;D}
3.Matydamas tave taip sutrinka kad tau net pagailsta varkselio {mano komentaras: Jis vyras ar ne?yra cia ko gaileti...}
4.Kasdien tikina tave kad gali juo pasikliauti {Mano komentaras: Tai daro BFF-best friends for life bet nebutinai jis tave isimylejas kaip panele}
5.Visada pasirenges tau padeti ir isgelbeti is keblios situacijos (mano komentaras:tas pats kaip ir 4 }
6.Kaip tau kas nors nepavyksta jis sako kad ne jam taip neiseitu {mano komentaras: Nei jam?O kas jis toks kad manosi uz tave geresnis jei jam nepavyktu tai dar nereiskia kad nepavyks tau...)
7.Paskambina i radijo stoti ir uzsako tau daina {mano komentaras : Jei jis tai padare pats sveikinam tu jam patinki!Jei su kokiu draugu tai jis tik norejo is taVes pasisaipyti o jei su draugu kompanija tave su gimtadienio proga velgi tai tik draugiski santykiai}
8.Sako kad jam graziausias tavo vardas { Mano komentaras : Sveikinu atrodo tikrai jam patinki}
9.Krepsyje visada nesiojasi ka nors kad galetu tave pralinksminti : mano komentaras ; galbut jis taip linksmina visus?}
10.Jo elektroninio pasto adresas ,,Myliu ...(tavo vardas).Gelbekite.''.{mano komentaras: Wow kokia meile}

Vartotojo avataras

selin3000

Aktyvus dalyvis

BoogeyTown

6,050.22 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 16:12

Tiesiog prieik (kai jis bus vienas) ir paklausk ko nors apie mokykla (kur viana ar kita mokytoja buna ar pan.) Kai atsakys, nenueik. Ir paziurek ar jis tiesiog nueina, ar taip pat stoviniuoja.

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 16:57

O Dieve, mandagus žmogus nenueis. Bet jau jums tai, žiūriu, visai prastai. Kokio velnio žemintis ir kartis kažkokiam bernui ant kaklo? Tik atsibosit.

Vartotojo avataras

hipis

Dalyvis

Rokiškis

11,088.83 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 19:29

Nedaryk nieko. Visiškai nieko. Nekabink - neverta (greičiausiai). Kam vargintis? Jei norės - pats prieis. Bet nenorės, neprieis.

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 22:08

tiesiog pasikalbek su juo, ar per jo draugus gauk nr, o jei tu jam nepatinki tai nepanau kad turetu tau but geda. bet pagal tavo nupasakojimus panasu kad jis rodo tau demesi savaip ;)
Paskutinį kartą redagavo darkman 2008 Gru 07, 16:19. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 22:24

ech, ta jaunystė

Vartotojo avataras

grafke :)*

Lankytojas

1.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 07, 12:11

man ne syki buvo tajp pat :D bet vajkinai patys po kiek lajko priejdavo,nors ir nebudavau viena :D

Vartotojo avataras

Lapaska

Apšilinėjantis

Vilnius

1,221.21 Lt

Standartinė » 2008 Gru 07, 19:13

Pabendrauk su juo , ir suprasi kas kaip.

Vartotojo avataras

Serpens

Dalyvis

Kaunas

5,339.38 Lt

Standartinė » 2008 Gru 07, 23:30

Veiksmo.Bendrauk,susipažink... jei nori turėti tai kas brangu nedelsk,niekada.

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2008 Gru 07, 23:37

Pradžiai gali nusišypsot jam ir parodyt, kad atpažįsti :)

Kaip čia kažkas sakė, dažniausiai tokie dalykai baigiasi tuo, kad nei vienas nedrįsta prieit ir susipažint :D Užtat geriau jau susimaut (nors nematau, kad tavo atveju taip bus) nei dabar kęst tokias nesąmones :D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių