Miego sutrikimainewisai_protinga o kokioje "būsenoje" eini miegot? gal per dieną visai nepavargsti? man tai visada būdavo,kad vėlai užmiegu, tačiau,jeigu po to anksti atsikeliu (o tai labai sudėtinga) ir taip pora rytų,tai po to vakare smingu..
![]() -------------------------------------- Tai kam eit miegot, jei nenori miego. Vartaisi lovoje ir nieko gero. Aš einu į lovą tik tuomet kai jau tikrai miego noriu
![]() Ir jokių problemų. Šiaip, dabar juk vasara, nereikia į mokyklą, tad ir nereikia anksti keltis, išsimiegi kiek tik nori, o vakarais jau miego ilgai nenori. ![]() Dar čia nėra jokie miego sutrikimai. Mes atostogų metu dažnai išsimušame iš ritmo. Miegot einame 2-3 val. nakties, o kai kas dar vėliau. Ai, galvoji išsimiegosiu, eiti niekur nereikia. Tai po kokių trijų parų tampa taisykle ir nėra ko norėti, kad atsikėlus 13-14 val., 22 val. vėl nueitum miegot, toliau maratonas tęsiasi. Pradėjus mokslus , darbus dažniausiai tą nemigą, "kaip ranka nuima", nes organizmas patiria daugiau fizinių ir emocinių krūvių, ir pats reikalauja poilsio, kas pasireiškia " vos iki lovos nuėjau"
![]() Kartais sunku užmigti, jeigu pervargsti. Na ir be abejonės, jeigu patiri, kokį emocinį smūgį ar turi didelį rūpestį. Mano "migdomieji" vakare yra knyga. Paskaitai ir nepajauti, kaip "nuplauki" į miegučio karalystę. Nereikia po lovą vartytis. O kam medikai yra nustatę, kad yra miego sutrikimai, tai labai užjaučiu. Bet mūsų metuose viskas pataisoma. Dragon-fly >> man visaip būna. Kai nueinu miegot nenorėdama - neužmiegu. Nueinu norėdama, atsiguliu - jau nebenoriu miego, o kartais būna, kad žiauriai noriu miegot, bet ir tai neužmiegu.
Just3 >> kad taip ir kelčiaus visvien anksti neužmigčiau. Šią savaitę buvau Estijoj, tai keldavausi apie 7h visą savaitę, bet užmigdavau visvien kokią 5h.
Man irgi taip dabar,vakarais labai sunkiai užmiegu,o rytais niekaip negaliu anksti atsikelti
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |