as miegodama labai daug sapnuoju, tai dazniausiai lunatikuoju ir pan.. yra buve, kad apie 4h pabudau nuejau i tualeta, i vonia, veida su prausikliu nusiploviau, pasidaziau su blakstienas su tusu, susisukavau parasiau smsa draugui ir nuejau vel miegoti..

kita diena galvojau koki keista sapna sapnavau, paskui draugas paake, kad jam raisua smsa, tai pasirodo ne sapnas, td ir viska prisimint pradejau..

plius ryte pasidazius buvau jau, tai jau irodymai, kad taip dariau.

o siaip buna, kad atsiguliu nervuota ir ilgai neina uzmigt, ir galvoju, kad reik uzmigti, bet vistiek nein.. o siaip dvylikta atsigulus uzmiegu.. bet kartais noriu anksciau eit miegot tai be dvylikos neuzmiegu..;} mane pazadint tikrai sunku ir labai sapnuoju, isijauciu i sapnus, kad daznai kalbu per miegus, spardaus, esu ne viena karta iskritus is lovos, tiesiog as isijauciu lb i sapna, ir mane reikia lyg istraukt is sapno norint pazadint..;}..zadintuvu dazniausiai negirdziu, bet kai zmogus zadina, pradedu su juo per miegus kalbetis, visokiu nesamoniu prikalbu;D bet siaip buna kad neina iki paryciu uzmigt, priklauso nuo nuotaikos.;}