Diskusijos Grožis ir sveikata

Miego sutrikimai

Vartotojo avataras

deii

Patyręs forumietis

Kaunas

12,968.28 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 20, 08:50

nors as ir labai gerai uzmiegu negana to kad ir nakti lunatikuoju.Dar as ziurejau tokia laida kas gali atsitikt kai lunatikuoji PVZ: as maciau kai 40-45 metu vyras atsikele pasieme lauztuva ir nuvaziavos pas savo zmonos tevus ir juos nuzude.Ryte buvo pamatyta kad savo masinoje jis buvo rastas miegantis su kruvinom rankom...Arba dar vienas atveji maciau kai zmous nakti is 9 auksto issoko... Tai va man db baisu kad per lunatikavimus galiu pats is 5 auksto iskrist :screw: ir dar naktimis einu i tualete paverkt del kazko :haha: nu ka padarysi...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 03, 19:00

Nežinau kartais būna miego sutrikimų tiesiog nori,bet negali užmigti...Tai ir prasivartai visą naktį ir ryte jautiesi kaip sulaužytas...Man va taip būna,bet šiaip labai didelių miego sutrikimų neturiu...Jei užmiegu tai miegu gerai,naktį neatsikeliu...

Vartotojo avataras

Villea

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,471.37 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 03, 20:13

na iš tikrųjų.. tas pats ir man, bent jau buvo prieš gerą mėnesį. susitvarkė savaime. Anksčiau kai kamuodavo nemiga mama kažkokių lašų duodavo nors mano nuomone jie jokio poveikio neturi.

Vartotojo avataras

Mellow.

Įsijaučiantis

Vilnius

1,418.10 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 03, 20:16

Vienintelis sutrikimas - kad labai sunkiai užmiegu, neišeina niekaip to greičiau padaryt.;/

Vartotojo avataras

Vesta*

Dalyvis

Panevėžys

8,531.25 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 03, 22:11

man nepatinka kad neužmiegu kada atsigulu į lovą dar valandą vartausi lovoje :cry: o šiaip db kai būnu po trenirtuoes tai griunu ir sunkiai keliuosi :D

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 03, 23:10

as miegodama labai daug sapnuoju, tai dazniausiai lunatikuoju ir pan.. yra buve, kad apie 4h pabudau nuejau i tualeta, i vonia, veida su prausikliu nusiploviau, pasidaziau su blakstienas su tusu, susisukavau parasiau smsa draugui ir nuejau vel miegoti..;D kita diena galvojau koki keista sapna sapnavau, paskui draugas paake, kad jam raisua smsa, tai pasirodo ne sapnas, td ir viska prisimint pradejau..;D plius ryte pasidazius buvau jau, tai jau irodymai, kad taip dariau.;D o siaip buna, kad atsiguliu nervuota ir ilgai neina uzmigt, ir galvoju, kad reik uzmigti, bet vistiek nein.. o siaip dvylikta atsigulus uzmiegu.. bet kartais noriu anksciau eit miegot tai be dvylikos neuzmiegu..;} mane pazadint tikrai sunku ir labai sapnuoju, isijauciu i sapnus, kad daznai kalbu per miegus, spardaus, esu ne viena karta iskritus is lovos, tiesiog as isijauciu lb i sapna, ir mane reikia lyg istraukt is sapno norint pazadint..;}..zadintuvu dazniausiai negirdziu, bet kai zmogus zadina, pradedu su juo per miegus kalbetis, visokiu nesamoniu prikalbu;D bet siaip buna kad neina iki paryciu uzmigt, priklauso nuo nuotaikos.;}

Vartotojo avataras

selin3000

Aktyvus dalyvis

BoogeyTown

6,050.22 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 03, 23:40

deii rašė:Dar as ziurejau tokia laida kas gali atsitikt kai lunatikuoji PVZ: as maciau kai 40-45 metu vyras atsikele pasieme lauztuva ir nuvaziavos pas savo zmonos tevus ir juos nuzude.

Hm, turbut vaidino tik. Nes jei jau filmavo ten, tai galejo ir neleist kad taip nutiktu

Vartotojo avataras

murd.

Įsijaučiantis

3,383.30 Lt

Standartinė » 2008 Spa 21, 21:06

Miegu gan ilgai, ir užmiegu greit. Bet kai iš po atostogų reikia eiti į mokyklą ir miegot anksti (nes aplamai neišsimiegu tada), tai jau tada... Už poros valandų užmiegu. :)

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2008 Spa 22, 13:56

nebėra jau tų sutrikimų pas mane - miegu kaip užmušta. sąžinė rami. :D

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Spa 22, 15:28

prasidėjo mokslo metai....Dabar aš vis dar neužmiegu...Nervai nuolat įtempti,viskas erzina...Buvau užmigus muzikos mokykloj dieną..:D

inControl

Lankytojas

264.44 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 00:29

nezinau, uzmigt uzmiegu gan sunkiai,bet tai priklauso nuo mano raumenu. kazkodel kai guliu vienoi pozoj tai kojos,rankos ir tt lyg nenustygsta vietoj,ir as turiu verstis i kita puse,ir taip kokia 1h kol uzmiegu...

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 00:30

Patarciau tiem kam nesimiega pries miega paziureti tw,arba paklausyti ramios muzikos :)

Vartotojo avataras

Juock3

Patyręs forumietis

Mzk

19,719.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 03:42

Man tai reikia prie pc pasedet,kad po to eitu miegas :D

Vartotojo avataras

adlliM

Apšilinėjantis

1,833.87 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 23:07

As tai lb garsiai sneku naktim :lol:

Vartotojo avataras

melissa

Dalyvis

Kaunas

5,761.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 16:30

As sneku ir dar kaip :D
Ir per kiekvienas pilnatis neuzmiegu naktim..

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių