Šeimos ratas
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Kur ir kada jūs susirenkat visa šeima į vieną vietą? Ką veikiat? Ar dėl šeimos susibūrimų šiltėja santykiai ar ne? Gal atvirkščiai - tik prastėja? Gal jūs tokie skirtingi, kaip ugnis ir vanduo? Gal tie susibūrimai jau pavirto jūsų šeimos tradicija?
-------------------------------------- Dažniausiai dauguma per šventes.
O jei taip tai kai : *yra geras oras ir mes 5-iese kažkur važiuojam; *dar lekiant į Druskininkus; *sugalvojus padaryti šašlykų baliuką
*žiūrint kašę. Kai ir kaimynai prisijungia. *žvejojant; Ir dar kada nors, kai tėtis kažką sumąsto ;} Artimiausias šeimos ratelis tai mama, tėtis ir aš - dažnai pusryčiaujam savaitgaliais kartu, nors šiaip laiką dažnaiusiai leidžiame skirtinguose kambariuose. O kas liečia platesnį ratą, giminės, artimesnės ir tolimesnės, tie kurie gyvena Vilniuje ir aplinkinėse šalyse - susirenka gan dažnai, bet man tai labai nepatinka. Aš jų nesuprantu, nejaučiu jiems jokio prieraišumo ar sentimentų, o turiu visiems šypsotis, linksėti galva, būti malonia ir dėmesinga, tai mane išsunkia daug labiau nei kroso bėgimas. Jei tik galiu, išsisuku nuo tokiu susitikimų. O šiaip gimine mano labai plati ir išsibarscius po visą pasaulį. Vos ne kasmet sužinau apie kokį naują giminaitį, bet ryšio nepalaikom. Tokia yra mano šeima.
Paskutinį kartą redagavo Eovyna 2008 Geg 23, 22:36. Iš viso redaguota 1 kartą.
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |