Diskusijos Grožis ir sveikata

Dėvėti rūbai

CoolKitty

Įsijaučiantis

Kawenska juk :)*

5,151.34 Lt

Standartinė » 2008 Kov 16, 18:45

Nju mka chebra, teks ir man pasireiksti otaj jau seeenej cja nebuwau ;)
Njum wat. Tikrai kai pereini per AKROPOLI tai kartais ir randi koki skudureli, bet po to ziuri kad puse miesto tuo "skudureliu" puosiasi :lol: o as taj nieko pries tas "padevetu drabuziu" parduotuves neturiu ;)
tik wa kai kurie to nesupranta ;)
Kokiu ten gerybiu galima rasti :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

eLiL

Aktyvus dalyvis

IgN..;]*

9,369.00 Lt

Standartinė » 2008 Kov 16, 19:50

Ten irgi galima rast gražių rūbų.

Ir dar pigesni.. :D :sweet:

Vartotojo avataras

Canderella

Aktyvus dalyvis

Kaunas.

15,666.23 Lt

Standartinė » 2008 Kov 17, 12:43

Čia galima įžvelgti vieną pliusą- vienetinis rūbas.
Bent jau nesutiksi tokių pat 10 maikučių savininkių :D Kaip itin dažnai nutinka perkant Megose,Akropoliuose ir panašiuose dalykuose :)

Ir pigiau.
Nes gal kai kam su $$$ problemos ir jie nenori pinigų mėtyi skudurėliams .

Nusistačiusi prie jas nesu. Kai kam jos laaabai gelbsti.

O ir teko girdėti , kad dizaineriai būten ČIA ieško idėjų ;DD

Yewuxe

Lankytojas

Kaunas

61.00 Lt

Standartinė » 2008 Kov 18, 15:20

man irgi sitos parduotuves visai nieko, tuo labiau kai zinau tokiu kuriose pardavineja naujus firminius rubus visai nebrangiai. ana vasara vienoj tokiu pirkau du jennyfer sijonus, sia vasara jie buvo akrpolyje pardavinejami kaip naujos kolekcijos rubai ir gerokai brangiau...
O siaip kai buna ispardavimai tai imanoma pigiai ir akropoli ka nors nusipirkt, tik aisku jau nebusi vienintelis turintis toki ruba...

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Standartinė » 2008 Kov 18, 15:48

Esu įsigijus rūbų iš dėvėtų rūbų parduotuvės ir nekartą. Manau tai puikus būdas rasti ką nors išskirtinio bei pigesnio nei kitose parduotuvėse. ;)

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Kov 25, 18:35

Bet kartais ir neretai pasitaiko,kad pvz. Humanoj tai megztukai ar dar koks šlamštas apšiures būna brangesnis nei tam pačiam akropoly...taip kad,reik žiūrėt ką perki... ir už kokias babkes ;D

Vartotojo avataras

srageoa

Dalyvis

4,081.74 Lt

Standartinė » 2008 Kov 29, 13:32

nueinu į kokią padeveškę tai prisiperku kokių nesąmonių kai nėr ką veikt :D

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 30, 17:26

Apsipirkineju drabuzius tik "Lindex"ir "apranga" parduotuvese

Vartotojo avataras

ramu

Įsijaučiantis

Šiauliai- Vilnius

3,700.21 Lt

Standartinė » 2008 Bal 30, 18:14

Man tai gerai, turiu rubu ir is pdv ir ne...pdv geras dalykas,kaip sake vienetiniai rubai,ir be to geriau turet daugiau ivairesniu rubu ir pigesniu nei turet kelis brangesnius ir nesiot vos ne kasdien...
be to snd buvau maciau kelniu ten nauju po 36 lt.. nueinu i gera pard ziuriu tos pacios lygiai kelnes ir kaina 70 lt.. tai skirtumas didelis... :D net juokas sueme..

Vartotojo avataras

Ace Delicate.

Patyręs forumietis

Klaipėda

22,433.49 Lt

Standartinė » 2008 Geg 11, 15:10

iš akropolio nusiperki kokią maikę išeini su tokia pačia vaikšto. neapsimoka eit per išpardavimus, nes tada visi graibsto tik juos mokykloj gali 100 su tokiom maikėm surasti, apsimoka dėvėtų drabužių parduotuvėse pirkti. kartais ten būna tikri "lobynai". šaunu kartais nueiti į tokią "pardafkę".

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2008 Geg 11, 16:03

siaip apsipperku is firminiu parduotuviu.. nuvaziuoju i kokia akropoli ar mega ir pasiperku.. bet kai as is taurages.. tai kartais nueinu i labdarynus.. bet perku, gerus nenuvalkiotus ir brangesnius rubus.. ten irgi yra graziu ir kartais nauju rubu.. arba perku is vogtiniu firminius.. prekyvietej tai neperku.. nes priveza is gariunu.. ir daug kas tokius turi.. be to kokybe rubo niekam tikusi.. ir dauguma negrazus.. buna kad nueinu i puse metu karta... tai jei pamatau ka nors nerealiai grazaus, nusiperku.. bet mano nuomone apie labdarynus geresne uz tuos gariuninius rubus.. :)

Vartotojo avataras

winwere

Aktyvus dalyvis

7,223.99 Lt

Standartinė » 2008 Geg 14, 12:43

nemanau, kad, tai nera blogai, jog nusiperki koky nors ruba is padevetu rubu parduotuves.... as taip pat dazniausiai perku naujus rubus, bet pažįstu daug zmoniu kurie perka rubus padevetuose ir nieko cia bloga nematau... jie nepasikeicia, netampa kitais zmonemes, tiesiog yra apsivilkes deveta ruba... :) :P

Vartotojo avataras

julyteea

Dalyvis

Kaunas

1,740.78 Lt

Standartinė » 2008 Bir 04, 16:03

Aš taip pat nematau nieko blogo tame. Bet pati neperku.
Dėvėtuose rūbų parduotuvėse būna įvairiausių garsių firmų drabužių, bet kai nusipirksi tai negali žinoti kas juos nešiojo gal kokio numirėlio tie drabužiai tai kažkaip nemalonu, bet jei ne aš pati nešioju tai nieko čia blogo tame nematau :D

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Bir 04, 18:28

Turiu kelis drabužėlius ir esu tuo visai patenkinta. Šiaip mano mama labai smulki ir firminėse parduotuvėse dažnai ant savęs dydžių neranda, todėl eina į padėvėtas parduotuvės ir man iš ten gražių drabužių parneša. Visai geras dalykas tokios parduotuvės. Ir gražu, ir nebrangu

;)

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Bir 04, 20:16

Nesu kokia mados auka ar panašiai...bet nemėgstu tokių parduotuvių. Velnias žino kas prieš tai tuos drabužius nešiojo...geriau jau nusipirksiu naują...

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių