Diskusijos Grožis ir sveikata

Dėvėti rūbai

Vartotojo avataras

Missy Lolita

Įsijaučiantis

2,909.60 Lt

Standartinė » 2008 Bir 05, 11:48

Maždaug pusė mano drabužių iš skuduryno. Ir aš to visai nesigėdiju - man patinka mano apranga. Perkant dėvėtus drabužius labai menka tikimybė sutikti taip pat apsirengusį žmogų. Taip pat galima rasti įvairių žymių firmų drabužių vos už kelis litus.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Bir 05, 13:42

Kartais apsilankau,nes galima pasidaryt ką nors orginalaus,pvz:susikarpyt ar dar kažką,su naujais gaila to daryt.Ir šiaip panešioji drabužį negaila išmest.Devėtų drabužių parduotuvesė galima rasti ir gerų firminių rūbų,kurie yra perpus pigiau,bet turi ten kokį nors broką arba suplyšę kur nors yra.

Vartotojo avataras

Agniukas;)*

Lankytojas

Kaunas

1,699.90 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 02:11

Kažkaip ten nesilankau ir neperku drabužių. :) Tačiau neturiu nieko prieš. ;) Svarbu žmogus dėvi švarius, tvarkingus drabužius, jaučiasi su jais patogiai ir patraukliai, o jie iš dėvėtų drabužių parduotuvės, ar iš Akropolio, nesvarbu. :)

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 12:39

Dėvėti rūbai - gėris :]. Didžioji dalis mano drabužių - iš skudurynų, bet atrodo kaip iš gerų parduotuvių. Reikia mokėt tose skudurų krūvose rasti kokybiškų drabužių, kurių ten tikrai daug pasitaiko. Dauguma drabužių net nedėvėti - dažnai būna, jog normaliose parduotuvėse jų tiesiog neišpirko :]. Be to, skudurynuose gausu originalių drabužių, tada gali būti tikras, jog niekas daugiau tokių neturės. Ir dar su drabužiais už tokią kainą gali elgtis kaip tik nori - persiūti, pakarpyti ar pan., išmesti gaila nebus ;D.

Vartotojo avataras

katyte1331

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

10,181.07 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 13:05

O man taip pat kartais patinka ten nueiti. (:
galima rasti visai isskirtiniu rubu. taip pat kurie jums patinka. is tiesu buna kad per klaida ten patenka garsiu firmu rubu. arba kartais nueinu kazka nusipirksti ir paskui kriksto mama nunesa ir pasiuna ar prisiuna ka nors grazaus. (:
is tiesu visai cia nieko blogo. devetu rubu parduotuves. juk issiplauni ir viskas. :sweet: kartais grazaus konors susirandu (: taip pat visai nebrangu.

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 13:06

As tokiose parduotuvese nesilankau jau geriau uzeinu i turgu :D

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 13:08

man vienas baisiausiu dalyku rūbų turgusPaveikslėlis ten tokių mados "perliuku" galima prisižiurėt Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 13:45

As dazniau lankausi devetu drabuziu parduotuvese,nei nauju..Nesu mados auka,o nauju drabuziu parduotuvese visi drabuziai keiciasi su kiekvienu nauju mados sezonu.Tad nueinu i skuduryna ir susirandu tai,ko man reikia.Ten galima rasti unikaliu ir kokybisku drabuziu.Beje,vaiksciojimas skuduryne,mano nuomone,nebutinai turi reiksti tai,kad zmogus yra neturtingas.Galbut jis taupus ir nenori leisti 100 ir daugiau lt,.uz kazkoki skudureli,kaip kad marskinelius su firmos zenklu.;]

Chemi.

Aktyvus dalyvis

23,645.27 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 18:21

Geriausias dalykas ever.! Daugybė rūbų, tarp jų - mėgstamiausi, mano yra pirkti iš Humanos. Myliu,myliu.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2008 Lie 01, 18:48

taip :D skudurynuose as taip pat kartais apsilankau. humanoj dazniausiai ;)

Mou.

Dalyvis

Kaunas

7,924.70 Lt

Standartinė » 2008 Lie 02, 12:58

Kažkaip nesilankau.. :roll: Bet kad čia visi giria, gal reiks apsilankyt? :D

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Lie 02, 18:56

HUMANA-jega! :clap:

Vartotojo avataras

lina14

Apšilinėjantis

2,000.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 02, 19:38

na as tarkim perku ne is devetu drabuziu parduotuviu rubus, bet is masinu turgaus.. :) ten ir pasirinkimas labai geras ir jei tarkim vasara gera pasimatuot... liux. be to cia skaiciau komentaruose kad tokius rubus perka ne vien tik neturtingi žmones, as taip pat esu is pasiturincios seimos bet mes geriau pinigus taupom pramogom o ne rubams kuriuos greitai isaugu. :roll:

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Lie 02, 20:19

Ir labai protingai darote.. ;) ..Geriau jau pataupyti ir nusipirkt kazka tikrai labai naudingo..O skudurai tai ir skuduryne,ir turgui,ir "madingose" parduotuvese tie patys.Tik skuduryne nereikia uz firmos zenkleli moketi..;]

Vartotojo avataras

vikyte

Apšilinėjantis

kaunas

2,374.86 Lt

Standartinė » 2008 Lie 02, 22:38

na nieko blogo neturiu,bet perkuosi rubus parduotuvese... :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę