Dėvėti rūbaiMaždaug pusė mano drabužių iš skuduryno. Ir aš to visai nesigėdiju - man patinka mano apranga. Perkant dėvėtus drabužius labai menka tikimybė sutikti taip pat apsirengusį žmogų. Taip pat galima rasti įvairių žymių firmų drabužių vos už kelis litus.
-------------------------------------- Kartais apsilankau,nes galima pasidaryt ką nors orginalaus,pvz:susikarpyt ar dar kažką,su naujais gaila to daryt.Ir šiaip panešioji drabužį negaila išmest.Devėtų drabužių parduotuvesė galima rasti ir gerų firminių rūbų,kurie yra perpus pigiau,bet turi ten kokį nors broką arba suplyšę kur nors yra.
Dėvėti rūbai - gėris :]. Didžioji dalis mano drabužių - iš skudurynų, bet atrodo kaip iš gerų parduotuvių. Reikia mokėt tose skudurų krūvose rasti kokybiškų drabužių, kurių ten tikrai daug pasitaiko. Dauguma drabužių net nedėvėti - dažnai būna, jog normaliose parduotuvėse jų tiesiog neišpirko :]. Be to, skudurynuose gausu originalių drabužių, tada gali būti tikras, jog niekas daugiau tokių neturės. Ir dar su drabužiais už tokią kainą gali elgtis kaip tik nori - persiūti, pakarpyti ar pan., išmesti gaila nebus
![]() O man taip pat kartais patinka ten nueiti. (:
galima rasti visai isskirtiniu rubu. taip pat kurie jums patinka. is tiesu buna kad per klaida ten patenka garsiu firmu rubu. arba kartais nueinu kazka nusipirksti ir paskui kriksto mama nunesa ir pasiuna ar prisiuna ka nors grazaus. (: is tiesu visai cia nieko blogo. devetu rubu parduotuves. juk issiplauni ir viskas. ![]() As dazniau lankausi devetu drabuziu parduotuvese,nei nauju..Nesu mados auka,o nauju drabuziu parduotuvese visi drabuziai keiciasi su kiekvienu nauju mados sezonu.Tad nueinu i skuduryna ir susirandu tai,ko man reikia.Ten galima rasti unikaliu ir kokybisku drabuziu.Beje,vaiksciojimas skuduryne,mano nuomone,nebutinai turi reiksti tai,kad zmogus yra neturtingas.Galbut jis taupus ir nenori leisti 100 ir daugiau lt,.uz kazkoki skudureli,kaip kad marskinelius su firmos zenklu.
![]() na as tarkim perku ne is devetu drabuziu parduotuviu rubus, bet is masinu turgaus..
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |