Diskusijos Grožis ir sveikata

Grožio ir estetikos chirurgija

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2007 Bir 28, 11:48

Gali atsisakyti. Bet nevisada būtina. Viena maža neskausminga injekcija daro stebuklus. Nežinau ar to atsisakyti verta. Arba apkritusių vokų pakirpimo, kaktos patempimo. Ne visiems reikia visko iškart. Tuo labiau, kad ir lietuviški atlyginimai nelabai leidžia tai.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Julija_as

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

12,454.75 Lt

Standartinė » 2007 Lie 10, 00:40

Na mano dede siaip yra tos srities chirurga(cia truputi ne i tema).. :D Na as galvoju jei pinigus nori isleit be reikalo gal ir galima darytis tas operacijas...vistiek ateis laikas ir busi sena ir nebegrazi.. :D

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 01, 13:40

Ši sritis (kaip ir visos grožio sritys) Lietuvoje yra labai netobula. Bet viskam savas laikas. Tiesiog kai kurios moterys moka kovoti su laiku ir ne visos senutės yra negražios. Kai kurios yra žavios savo amžiaus moterys. Niekas nepasiginčys, kad jau nebejaunos Audrey Hepburn, Katherine Hepburn ar Sophia Loren meistriškai puoselėja savo grožį. Net ir 25 metų sulaukusios moterys kartais atrodo labiau nuvytusios.

Vartotojo avataras

pūūūkė

Įsijaučiantis

Panevezys

3,893.86 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 05, 12:25

WhiteTie rašė:Žinoma, kai tau 16 nėra ko rūpintis :}
Grožis - ne tai, ką gauname gimdami, o tai, ką mokame išsaugoti bėgant metams. Kaip žinia, natūralaus grožio irgi neišlaikysi.

islaikysi.pvz. mano mamai yra virs 40,o atrodo zymiai jaunesne be jokiu injekciju ir operaciju.

Vartotojo avataras

gasoline

Įsijaučiantis

Šiauliai

4,416.50 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 23, 13:53

Mano mama kai vaiksto su mano broliu atrodo kaip pora xDD

Vartotojo avataras

rozine-pantera

Įsijaučiantis

kaunas

5,031.28 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 23, 22:10

bet yra mamu kurios buna pavargusios nuo gyvenimo,sunkaus darbo,vaiku auginimo kurios irgi nori atrodyti patrauklios ir nesigedyti sypsotis pries kitus,nesakau dad mano mama tokia nes kai einame kartu tai visi sako kad seses mes :oops: nors man 20 jai 45,tiesiog maciau laidas kuriose tikrai negrazus zmones nori pasikeisti,jiems del to sunku gyventi,ir tikrai esu uz plastine chirurgija!taciau juokinga kai milijonieriai darosi simtus operaciju vien tik nosiai kuri laikuj begant nebesilaiko ant veido nuo per daug operaciju(labai pamokantis pavyzdys maiklas dzeksonas(angliskai rasyt nemoku :oops: )) reikia tiesiog zinoti ko tu tikrai nori,ar tai butina ir visada vadovautis taisykle KAS per daug TAS NESVEIKA

TAI TIK MANO NUOMONE

Vartotojo avataras

Žaliaakė

Apšilinėjantis

Kolding

121.90 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 24, 01:51

jei zmogus to nori ar jam to reikia tegul darosi, cia jo valia, bet as del nieku nesidaryciau, juk kiekviena narkoze minusas tavo atminciai....
jei daryciausi tai tik operacijos randui sumazinti, nes jis man nepatinka, bet gyvenu su juo ir tikriausiai gyvensiu visa gyvenima :) aisku sako, kad tik vyrus randai puosia, bet cia mano praeitis, tegul matosi ji :)

Vartotojo avataras

Elzza

Įsijaučiantis

Vilnius

2,998.10 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 30, 12:37

Niekada nenoreciau griaut naturalaus grozio ir is vis tos silikonines bobos man kelia sleikstuli, paziurekit jus i pamela anderson gi jin su tais savo papais pirma buvo sexo simbolis o dabar tik pajuoku objektas.

Vartotojo avataras

BlogaLele

Aktyvus dalyvis

Šiauliai.

17,177.11 Lt

Standartinė » 2008 Bal 14, 17:30

aš ir nieko nemanau..
man nereikia jokių dar procedūrų... :roll:

Vartotojo avataras

Fyfa

Aktyvus dalyvis

Kelmė

17,323.79 Lt

Standartinė » 2008 Bal 18, 18:06

šiaip tokie dalykai yra gerai, tiem kurie maži sakykim turėjo trauma, na pvz nusidegino veida, arba ten gali buti kokios nors labai ausys atlėpusios.... aš tokiu dalyku nesmerkiu, tik nesupratantu tu silikoniniu madu... :piktas:

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Bal 18, 19:13

Na jei žmogus nesijaučia gražus ir nori pagražėti jam tai tinka... Niekas negali žinoti kaip pasielgs kai jam bus kokie 45 m. Jei tada turėsiu pinigų ir nebūsiu dailutė gal aš ir pasidarysiu tokią operaciją ;)

Vartotojo avataras

. m u u r @

Įsijaučiantis

2,738.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 19:45

Aš už tokius dalykus. Žinoma, esu dar per jauna, bet manau reiktų kada nors pabandyti. visgi įdomu :)

tome33

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 23, 11:11

Aš už tokius dalykus, jei jie tikrai būtini.. Pačiai buvo problemų dėl grožio, su nosimi, bet ačiū Dievui, sutvarkė man tą nosį.. Tvarkiausi čia (manau gal kam pravers):plastine chirurgija

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias