Grožio ir estetikos chirurgija
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Gali atsisakyti. Bet nevisada būtina. Viena maža neskausminga injekcija daro stebuklus. Nežinau ar to atsisakyti verta. Arba apkritusių vokų pakirpimo, kaktos patempimo. Ne visiems reikia visko iškart. Tuo labiau, kad ir lietuviški atlyginimai nelabai leidžia tai.
-------------------------------------- Ši sritis (kaip ir visos grožio sritys) Lietuvoje yra labai netobula. Bet viskam savas laikas. Tiesiog kai kurios moterys moka kovoti su laiku ir ne visos senutės yra negražios. Kai kurios yra žavios savo amžiaus moterys. Niekas nepasiginčys, kad jau nebejaunos Audrey Hepburn, Katherine Hepburn ar Sophia Loren meistriškai puoselėja savo grožį. Net ir 25 metų sulaukusios moterys kartais atrodo labiau nuvytusios.
islaikysi.pvz. mano mamai yra virs 40,o atrodo zymiai jaunesne be jokiu injekciju ir operaciju. bet yra mamu kurios buna pavargusios nuo gyvenimo,sunkaus darbo,vaiku auginimo kurios irgi nori atrodyti patrauklios ir nesigedyti sypsotis pries kitus,nesakau dad mano mama tokia nes kai einame kartu tai visi sako kad seses mes
TAI TIK MANO NUOMONE jei zmogus to nori ar jam to reikia tegul darosi, cia jo valia, bet as del nieku nesidaryciau, juk kiekviena narkoze minusas tavo atminciai....
jei daryciausi tai tik operacijos randui sumazinti, nes jis man nepatinka, bet gyvenu su juo ir tikriausiai gyvensiu visa gyvenima Aš už tokius dalykus, jei jie tikrai būtini.. Pačiai buvo problemų dėl grožio, su nosimi, bet ačiū Dievui, sutvarkė man tą nosį.. Tvarkiausi čia (manau gal kam pravers):plastine chirurgija
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Na as galvoju jei pinigus nori isleit be reikalo gal ir galima darytis tas operacijas...vistiek ateis laikas ir busi sena ir nebegrazi..