sveiki, sia tema galbut reikejo rasyti prie esamos temos "Plauku spalva", bet nesvarbu, jei ne tiks,tiesiog galbut perkelsit..
tai va..
tiesiog buvo cia toks incidiantas:stoteleje stovejo mergina, jos plaukai buvo rusvi(na gerai ryzi) o pro ja ejo burelis paaugliu mzdg 13-15 metu ir tiesiog nei sio ne is to pradejo ant jos varyt tu tokia ir siokia prie visu esanciu zmoniu, as atvirai pasakius pakraupau ir asmeniskai nesuprantu kodel taip atsitiko? Vien del jos plauku spalvos?
Todel sumasciau siame forume paklausti jusu nuomones ka manote apie raudonplaukius zmones? ir kodel jie sitaip uzgauliojami ir pan? O gal patys prisidedate prie panasiu paaugliu kur rasiau anksciau?Man tiesiog idomu kodel kitaip atrodantys, turintys kitokiu isskirtiniu bruozu zmones yra taip negerbiami ir diskriminuojami?
RaudonplaukiaiAš pati esu ryža,bet ne nuo prigimties...
(nuo saulės plaukai žiauriai pašviesėja kasmet,taip , kad..matos rezultatas )
iš tikrųjų ši tema man labai patinka;D man tai irgi žiauru,kai kokie lop*i bernai eina blemba,net nepažįsta to žmogaus ir jį visaip apvaro...tai tiesiog reikia turėti sarmatos taip padaryt...
wat norėčiau,kad jie pajustų savo kailyje ,ką reiškia pasijausti kai tave pravardžiuoja tada sužinotų ką reiškia raudonuoti prie kitų žmonių..
Mane tai išvis ant prikolų draugai pavadina,tai aš nesupykstu,bet kai tai daro visai nepažįstami žmonės,tai aš labai šllykščiai sureaguoju ,kažkaip užstringu ir negaliu atsikirst,arba kaikada tipo neišgirstu.Bet užknisa tylėt...ždž. tik nevykėliai ir .. gali neturėti savigarbos taip varyti ant išskirtinai gražios spalvos ir nėra čia ko pavydėt
P.S.- gerai,kad atsirado tokių žmonių kurie netyla pamatę tokius -insidentus- ir apie juos parašo ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

(nuo saulės plaukai žiauriai pašviesėja kasmet,taip , kad..matos rezultatas )
tada sužinotų ką reiškia raudonuoti prie kitų žmonių..
ir nėra čia ko pavydėt